psiamo, wszędzie dopominasz się o nowe foty, (nawet o d AYO żądałaś oderwania rąk od tułowia w celu zrobienia sobie foty od tyłu ), ale własnego watku z FOTAMI własnych futrzaków, to nie łaska poprowadzić, hę?
Nie mam wąta, prawda. Miałam na dogo, kocio-psi wąt ale się zakurzył, bo dogo się zmodernizowało i nie chciało działać i się zraziłam. Stare dzieje, kto z dogo ten pamięta jak się nawyrabiało. Chciałabyś moje stado oglądać czy tylko wkurza Cię moja chęć podziwiania cudzych stworów ?
Nie chce mi się robić nowych zdjęć Filemona, bo on przecież ma już dużo zdjęć i dokładnie widać na nich jak wygląda a jakoś szczególnie się nie zmienił, poza tym że urósł a przekładanie tych zdjęć, wybieranie itd -zajmuje dużo czasu ; a nic nie daje
Lepiej chyba ten czas przeznaczyć na nowe ogłoszenia dla niego i dla Elizabeth Chyba nie ma na co czekać -tylko trzeba klepać ogłoszenia A Filemon ma jeszcze kilkanaście nie wykorzystanych w ogłoszeniach zdjęć
wypuszczony Filemon -stara się uciec z pokoju do reszty mieszkania najczęściej jest bardzo skuteczny i przedostaje się do psów co powoduje, że psy go gonią i rozpłaszczają
Sweetie uwielbia go dogonić i złapać jego głowę w pysk to tak wygląda jak kiedyś w zoo -jak treser wkładał lwu głowę do pyska
Młody się stara Filemon nie wypuścić z pokoju ale tak bardzo się stara, że się boję, żeby go niechcący nie przytrzasnął drzwiami