Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 22:05 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

EVA2406 pisze:
ewexoxo pisze:Basiu, pocztaj książkę, którą ci wysłałam - dużo ludzi mi ją polecało i to o czym tam piszą naprawdę działa - trzba wierzyć, mysleć pozytywnie. Zresztą myślę, że ty o tym wiesz, a my tutaj wszyscy nie pozwolimy ci o tym zapomnieć :wink:

A mogłabyś więcej na ten temat napisać.

mówię o książce "Sekret"
a druga, jaką można polecić w ciężkich sytuacjach życiowych i nie tylko jest "Potęga podświadomości"
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sie 21, 2012 22:13 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

ewexoxo pisze:
EVA2406 pisze:
ewexoxo pisze:Basiu, pocztaj książkę, którą ci wysłałam - dużo ludzi mi ją polecało i to o czym tam piszą naprawdę działa - trzba wierzyć, mysleć pozytywnie. Zresztą myślę, że ty o tym wiesz, a my tutaj wszyscy nie pozwolimy ci o tym zapomnieć :wink:

mówię o książce "Sekret"
a druga, jaką można polecić w ciężkich sytuacjach życiowych i nie tylko jest "Potęga podświadomości"

Dziękuję. Zainteresuję się.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto sie 21, 2012 22:13 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sie 21, 2012 22:18 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

EVA2406 pisze:
ewexoxo pisze:
EVA2406 pisze:

mówię o książce "Sekret"

Dziękuję. Zainteresuję się.

I ja przy okazji dziękuję :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto sie 21, 2012 22:53 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Alienor pisze:Jest jeszcze metoda Silvy - http://www.dobreksiazki.pl/b252-samouzd ... tAod7icAsQ.

myślę że to wszystko łączy się ze sobą, bo wymaga przede wszystkim odpowiedniego podejścia i "zaprogramowania się", aby widzieć swój cel już teraz, umieć to sobie wyobrazić i poczuć
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro sie 22, 2012 8:38 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

...a całkiem spora grupa wspieraczy będzie programowanie (i nie tylko) wspierać :D :ok:
Właśnie przeczytałam o rewolucyjnej operacji twarzy przeprowadzonej w Olsztynie... a więc lekarze tam potrafią!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro sie 22, 2012 11:49 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Basia jak zwykle jest trudnym pacjentem.. tzn. trudnym do przebadania...
Miała mieć wyniki mamografii w południe... ale znowu wystąpiły jakieś trudności natury obiektywnej w interpretacji wyniku...

Wraca już do Szczytna...
Jutro kolejne konsultacje...
i kolejne pytania.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sie 22, 2012 12:38 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Jestem z tych niezwykłych egzemplarzy widać.Dzisiaj była mammografia którą zasugerował patomorfolog.Rozmawiałam nawet z lekarzem który opisuje zdjęcia wstępnie nic nie widział,zostawił sobie jeszcze płytkę z PET-CT i będzie jeszcze gruntownie patrzył na płytkę i fotki.Jutro odbiór i wizyta u doktor od chemioterapii.Dzisiaj chociaż na razie mniej boli a to już coś.
Kociaste rano nie dały pospać bo biegały po łóżku Atomek z Rubinem a wtedy mniej boli i można przysnąć,ale one miały inny plan.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sie 22, 2012 12:51 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Witaj Basiu. Ale tomografu całego ciała nie zrobili ? A może nigdzie nic innego nie ma tylko to co masz.Tak tylko głośno myślę :oops: Trzymaj się i przesyłam ciepłe myśli :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

welina

Post » Śro sie 22, 2012 14:02 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Basiu, jestem - trzymaj się :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro sie 22, 2012 14:46 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Eh te diagnozowanie. Trzymaj się dzielna kobieto!
Atomka z Rubinem do moich dziewczyn na przeszkolenie :P :mrgreen: Będą wiedzieli, że nie deptamy po ludziach. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro sie 22, 2012 17:45 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Trzymaj się Basiu!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Śro sie 22, 2012 18:21 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

welina pisze:Witaj Basiu. Ale tomografu całego ciała nie zrobili ? A może nigdzie nic innego nie ma tylko to co masz.Tak tylko głośno myślę :oops: Trzymaj się i przesyłam ciepłe myśli :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Przecież był robiony PET. To jest bardzo dokładne badanie skanujące całe ciało. Czego oni jeszcze szukają.......
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Śro sie 22, 2012 18:32 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

EVA2406 pisze:
welina pisze:Witaj Basiu. Ale tomografu całego ciała nie zrobili ? A może nigdzie nic innego nie ma tylko to co masz.Tak tylko głośno myślę :oops: Trzymaj się i przesyłam ciepłe myśli :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Przecież był robiony PET. To jest bardzo dokładne badanie skanujące całe ciało. Czego oni jeszcze szukają.......

No właśnie jak nie wiedzą co to -to powinni może skonsultować się z innymi specjalistami z innych szpitali onkologicznych,,Np.Ursynowskiej w Warszawie .Tam była leczona moja koleżanka i byli dobrzy specjaliści.Tylko,że było to 10 lat temu może pracują już zagranicą. :roll: Cholercia nie znam procedur,ale to wszystko zbyt długo trwa ,a dziewczyna cierpi :(

welina

Post » Czw sie 23, 2012 14:58 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

Basia cały czas w kolejce... do konsultacji.
Nic nie wiemy...
Już sama nie wiem co robić.
Wiem, że wiele osób sugeruje żeby Basia pojechała do innej placówki...
Ale przydałoby się pewne miejsce i polecon specjalista... bo inaczej to w Basi stanie i przy ciągłym bólu... nie da rady zaczynać procedury od nowa... jeśli nie będziemy mieć nadziei, że to ma sens...

Piszę jak zwykle niekonkretnie i mętnie, bo usiłuję myślotok słowotokiem uporządkować.
Nie wiem co robić :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]