Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Kinia a masz jakieś wieści o Tosiuni z Bydgoszczy?
kinia098 pisze:
Kotka bomba ( matka m.in. Dzika ) złapana![]()
Razem z Agnieszką udało nam się ją zwabić do transportera
obyło się bez podbieraka i stresu. Niestety miała już spory brzuch... Teraz powinna być właśnie sterylizowana
![]()
kinia098 pisze:Kotka bomba ( matka m.in. Dzika ) złapana![]()
Razem z Agnieszką udało nam się ją zwabić do transportera
obyło się bez podbieraka i stresu. Niestety miała już spory brzuch... Teraz powinna być właśnie sterylizowana
Ma już chyba tylko jednego malucha
Dzisiaj akurat udało nam się go w końcu zobaczyć, już myślałam, że obydwa całkiem zaginęły. To cudowny, pięknie umaszczony, marmurkowy kocurek ( na 99% ).
kinia098 pisze:Bomba już wypuszczona. Została bardzo mocno zszyta i dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu ze względu na swoją dzikość. Koszt jej sterylizacji pokrywa Fundacja PJD dzięki Chiara![]()
Chiara pisze:kinia098 pisze:Bomba już wypuszczona. Została bardzo mocno zszyta i dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu ze względu na swoją dzikość. Koszt jej sterylizacji pokrywa Fundacja PJD dzięki Chiara![]()
Bardzo się cieszę, że Ci się udało zdążyć z kicią na czas.Trzymam za Ciebie i Twoje sterylki nieustające
![]()
![]()
Evelyn_ pisze:Hej, wybaczcie jeśli to zły topik, ale jestem tu nowa i nie bardzo wiem, gdzie się udać z moim nietypowym problemem. Poszukuję małej, czarnej kotki do adopcji. Kocham zwierzęta i z chęcią adoptuję małą istotkę. Jeżeli macie na wydaniu kotkę, proszę o kontakt. Jestem w stanie zapewnić zwierzęciu dogodne życie, opiekę medyczną oraz sterylizację (możliwość podpisania umowy adopcyjnej oraz wizyty przed adopcyjnej). Jestem gotowa od zaraz przyjąć kotkę- wyprawkę mam już zakupioną. Obdzwoniłam już cały Słupsk, Sławno, teraz kolej na dalsze poszukiwania. W Słupsku (w schronisku i w DT) są czarne kotki, ale chore- trzeba na nie poczekać. A korzystając z mojego urlopu pomogłabym maleństwu się zaadoptować. Bardzo proszę o pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Blue, kasiek1510 i 118 gości