Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 12:26 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Za domek i zdrówko :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sie 07, 2012 13:26 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

aga-zgaga pisze:
toz-police pisze:Czuje, ze juz sie nie pozbieram, nie mam sily !!! Dlaczego akurat mnie ten na gorze zabral Kiwusia ? To nie sprawiedliwe

jak ja cie rozumiem. i to nieprawda, ze czas wyleczy rany, ze ktos inny ci ci zastapi tego co odszedl. zawsze chce sie plakac, kiedy wraca sie myslami...

Czas niby goi rany, ale zawsze wraca się myślami do kogoś kogo się kochało, do przyjaciela :(

Dawno mnie tu nie było, przeczytałam troszeczkę dla mnie nowych wieści i nie komentując ich ( bo i po co ?) życzę Kukisi, aby trafiła na NORMALNY domek, który poważnie się nią zaopiekuje. Myślę, że fajnie, aby raczej była sama, albo tylko z jednym kotkiem i aby jej nowi właściciele pokochali ją dla niej samej.... :1luvu:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Śro sie 08, 2012 9:38 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Masz racje Bodzia.
Przerażające jest to co się teraz dzieje. Iza z dziewczynami przytargały ostatnio jednym rzutem 11 zasmarkanych po pas kociaków, od 4 matek. Nikt nie pomyślał wcześniej, żeby je wysterylizowac bo po co. I jeszcze trafiła do nich 12-letnia syberyjka którą "ukochana pani" wykopała po tylu latach na ulicę. Też nie była sterylizowana, bo po co, "ona tylko po 2 rodziła". Syberyjka znalazła już dom, matki zostana na dniach "zrobione". Iza ma teraz robotę, dobrze że Kuki czuje się ok, bo by dopiero koniec świata był.

A co do utraty przyjaciół, to prawda jest taka, że z czasem ból dławi mniej, ale to nadal ból.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw sie 09, 2012 21:08 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

WeraW pisze: dobrze że Kuki czuje się ok, bo by dopiero koniec świata był.

Niech się trzyma Kukisia. :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 09, 2012 22:59 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kochani, Kukisia ma sie calkiem dobrze, zeby bylo tak caly czas to bedzie jeszcze z Nami bardzo dlugo :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt sie 10, 2012 5:06 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Ciągle myślę o Kuki, bardzo ciepło.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 10, 2012 11:06 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Ja również :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 10, 2012 13:15 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:Kochani, Kukisia ma sie calkiem dobrze, zeby bylo tak caly czas to bedzie jeszcze z Nami bardzo dlugo :1luvu:

no to super wieści
Chciałam zapytac o karme dla Kuki...je normalnie,czy na diecie?Pokochałam ja bardzo...i bede o nia dbała,czy mnie ktos lubi,czy nie...Mam kila puszeczek karmy dla niej,mój Rumcio nie je...
Ma wytyczona dite,czy ma jesć jak :co kto jej da?

Nie pisze ze złosliwości,ale troski.INFORMACJ NA TEMAT UMIERAJ ACEGO KOTA DOSTAŁAM OD wAS
Jeszcze raz bardzo Was przepraszqam,ze Was uraizłam..nie chciałam tego..Kocham Kuki i zawsze będwe ja kochała,dla mnie jest "moja"
Proszę Was o szansę adopcyjną..jak za pół roku..jak Kuki dozyje...przeciez ktos tu przyjedzie i zobaczy...jak maja moje koty-papiery..Nie jestem juz "bogata"...ale kocham i sie troszczę...
Przepraszam Was bardzo jeszczenraz...i nie pisze tego,bo "chcę"Kuki,ale jest miwstyd Nawet jak nie oddacie mi Kuki zawsze będę o nia pytała..kohała...zawsze...jak trzeba cykloferon to juz wysyam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 10, 2012 21:23 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Nasza dramatyczna sytuacja, jestesmy zakocone po uszy....
http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-progra ... 12/8227485

W 13 minucie

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt sie 10, 2012 23:13 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

No nieźle radzi pan naczelnik, aby przyjmowac tylko skrajne przypadki. To znaczy co, te wszystkie małe bidy i chore kocięta, to co ma być :?: :cry: No ręce opadają, jak się słucha pana naczelnika wydziału ochrony. Czyli zostałyście zupełnie bez pieniędzy :(
Zostają wam tylko darczyńcy !
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Śro sie 15, 2012 21:15 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kukusia nadal dobrze. I oby tak dalej :ok:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro sie 15, 2012 21:41 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Toz-police , przepraszam za to co wcześniej napisałam :oops:
Poczytałam wątki (wiesz które) i zrozumiałam Wasze wątpliwości :oops:

Za Kukisię :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw sie 16, 2012 10:50 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

ankacom pisze:Toz-police , przepraszam za to co wcześniej napisałam :oops:
Poczytałam wątki (wiesz które) i zrozumiałam Wasze wątpliwości :oops:

Za Kukisię :ok: :ok: :ok: :ok:

Bylo, minelo....

Kukisia szuka najlepszego domku na swiecie !!!!!

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Czw sie 16, 2012 10:52 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:Kukisia szuka najlepszego domku na swiecie !!!!!

Bo zasługuje na niego! :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sie 20, 2012 20:42 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kukisia nadal bez zmian. To znaczy nie lepiej nie gorzej. I tak powinno byc. Apetyt ma ladny takze jest dobrze :ok:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]