Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 12:48 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Trzymam :ok: za to, żeby to był ten domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Nie sie 26, 2012 13:03 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

agula76 pisze:ANETTE ....WEZ JE :):)SA PIEKNE:) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

to mało powiedziane, ja sie zakochałam!

nasz dom to niestety mieszkanie w bloku, takie średnie, dwa spore pokoje i kuchnia. Nie mamy balkonu tylko drzwi balkonowe zabezpieczone barierką balkonową, których nie otwieramy, bo ja tam moim córom nie ufam aż tak - prędzej one by wyfruneły niż koty, ale jak trzeba zabezpieczę. Co do pozostałych okien to przyznam się, że zabezpieczenie pojawi sie w środę, bo mam akurat wolny dzień, do tej pory koty były pilnowane a tak normalnie nie otwierałam okna na ościerz ale pogoda ładna, więc postanowiłam to zmienić. Oczywiście jak tylko okna zabezpieczę prześlę fotki.

W domu jest nas 3+2 czyli ja, moje 7-mio letnie córy i dwie kochane kotki. Dzieci mam rozumne i absolutnie kotków nie męczą. Dziwczynki rozmawiają czasami może zbyt głośno ale nie jest to jakoś mocno uciążliwe. I przepraszam, że tak wolno odpisuję ale mam zaszczyt pracować w Dialogu i właśnie siedzę sobie w pracy i obsługuję klientów na Tele Centrum ;)

aneette

Od: Pon gru 26, 2011 21:48

Post » Nie sie 26, 2012 13:14 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Dzięki za odpowiedz ,wiele już wiem i muszę pomyśleć.Pomyśleć dlatego ,ze Twój dom jest bardzo fajnym domem tylko muszę pomyśleć jak zniosą to koty szczególnie słyszący Atomek który panicznie od wiosny boi się ludzi ,po leczeniu chlamydiozy i mykoplazmozy którą się zaraziły od koteczki ze schroniska która u mnie była.Bardzo bał się moich bratanic i bratanka którzy byli u mnie kilka godzin 9,7 i 5 lat.Niestety dzieci były głośne a on wpadł w taką panikę ,że bałam się ,że coś mu się stanie.Dyszał,sapał,uciekał w takiej panice ,ze bałam się o niego.Dlatego przeraża mnie podróż i jego aklimatyzacja ,bo nawet wyjazd do weta bardzo źle znosi trzęsie się cały w transporterze.Tuptuś jest głuchy więc niczego się nie boi,nie słyszy i jest bardziej wyluzowany.Czy możesz dać mi troszkę czasu?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sie 26, 2012 13:44 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Oczywiście, że mogę, to wręcz zrozumiałe. Odległość jest faktycznie porażająca i skoro Atomek aż tak by miał cierpieć, to nawet trzeba się zastanowić. Prześlę Ci mój nr telefonu jednak uprzedzam, że w pracy nie zawsze mogę odebrać ale na SMSa odpiszę zawsze :)

aneette

Od: Pon gru 26, 2011 21:48

[poprzednia]