Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 13:37 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nie znam nikogo, kto przetrzymałby kota :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro maja 16, 2012 13:42 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Nie znam nikogo, kto przetrzymałby kota :(

Szkoda i przykro bo to dla niego życie lub smierć. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 16, 2012 14:04 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

:(
Tu znowu tak smutno, że ja hektary od Was.
Żeby się ktoś znalazł, można przetrzymać w łazience. To sprawa życia i śmierci. :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 16, 2012 15:22 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

meksykanka pisze::(
Tu znowu tak smutno, że ja hektary od Was.
Żeby się ktoś znalazł, można przetrzymać w łazience. To sprawa życia i śmierci. :(

Jak zawsze mnóstwo chętnych jest.Przepraszam za sarkazm lecz nie moge inaczej tak mi przykro strasznie :( :( :(

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 15:25 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Cholerny świat :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 16, 2012 16:21 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Dziewczyny, pomocy. Tak to jest jak kociara pojedzie w Polskę. Jedna z "naszych" jessi74 wylądowała w Szczytnie.
Wczoraj chodząc po sklepach spotkała kota. Dzisiaj znowu kot w tym samym miejscu. Jessi74 mówi, że jak dla niej to kicia wygląda na chorą. Znacie ją może? Możecie coś pomóc? Kocia kręci się w okolicach fryzjera i Rossmanna na ul. Polskiej (nr około 37). To jest zdjęci koci, które jessi przesłała mi na komórkę:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro maja 16, 2012 17:18 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

turkawka pisze:Dziewczyny, pomocy. Tak to jest jak kociara pojedzie w Polskę. Jedna z "naszych" jessi74 wylądowała w Szczytnie.
Wczoraj chodząc po sklepach spotkała kota. Dzisiaj znowu kot w tym samym miejscu. Jessi74 mówi, że jak dla niej to kicia wygląda na chorą. Znacie ją może? Możecie coś pomóc? Kocia kręci się w okolicach fryzjera i Rossmanna na ul. Polskiej (nr około 37). To jest zdjęci koci, które jessi przesłała mi na komórkę:
Obrazek

Spokojnie ta koteczka tam mieszka kilka lat,Będzie problem jeżeli jest chora bo nie mamy gdzie jej zabrać mamy dwa dt mój i Joanna3113 i obie mamy choroby wirusowe w domu pp u Joanny a u mnie pp,mykoplazmozę i chlamydię więc mamy związane ręce.Może ktoś inny ze Szczytna?

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 17:50 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

darialekarzyk na drugim wątku oferowała w razie czego DT dla tamtego kocurka spod schroniska.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 16, 2012 18:11 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Okej, napiszę zaraz jessi, że ją znacie. Jessi mówiła, ze na oko ona jej wygląda na chorą, ale na oko, to różnie bywa. Jakby, któraś z Was była w okolicy, to rzućcie okiem. Co dwie głowy to nie jedna. Jak ona tak od zawsze, to może "ten typ tak ma". Dzięki dziewczyny!
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro maja 16, 2012 18:40 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Koteczka w dzień śpi w sklepie z używaną odzieżą i dziewczyny ją karmią ,wieczorem dokarmia ją pracownica schroniska.Niestety o stan zdrowia zapewne nikt nie dba.Ona tam jest kilka lat chociaż miejsce niezbyt bezpieczne.

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 20:19 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Zacytuję z mojego wątku, bo może nie każdy czyta:
Nie mam siły nie dostałam surowicy dla kociaków która karmi Tasza, bo według pani dr jest to bez sensu. Po awanturze najmądrzejsza pani dr powiedziała że to co robię można podciągnąć pod znęcanie sie nad zwierzętami, czyli
1. Podaję tego samego dnia zilexis i surowicę,
2. Chcę podać kotom które karmi matka surowice.
Dzwoniła do mnie pani Ania której koty były dawcami mówiła że jej mąż który jest bardzo spokojnym człowiekiem, zadzwonił bardzo zdenerwowany, że jego noga więcej w Rysiu nie postanie, jedną z kotek mają 14 lat parę lat wstecz miała raka i bardzo często pobierano jej krew, teraz co dwa miesiące ma robione badania, nigdy w życiu go nie ugryzła, teraz miało to miejsce, kotka bez problemu ma pobieraną krew teraz w ogóle nie dała sobie pobrać krwi, zmarnowano ogromną ilość surowicy, przy tym poharatano obie łapki kotu.
Zapomniałam z dzisiejszych oskarżeń wobec mnie o znęcanie się nad zwierzętami, pani dr podciągnęła ratowanie maleństwo, bo według niej powinnam go od razu uśpić.
joanna3113

Post » Śro maja 16, 2012 20:49 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Zostawiam to bez kometarza ale już dawno postanowiłam tak jak ten pan,moja koleżanka od psów także.Nie bez powodu.Przykre ,że w takim mieście są lecznice i nie ma gdzie leczyć cięzko chorych zwierzat.

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 21:11 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Koteczka w dzień śpi w sklepie z używaną odzieżą i dziewczyny ją karmią ,wieczorem dokarmia ją pracownica schroniska.Niestety o stan zdrowia zapewne nikt nie dba.Ona tam jest kilka lat chociaż miejsce niezbyt bezpieczne.

wczoraj kicia spała pod salonem fryzjerskim, na wycieraczce, dzisiaj zoabczyłam ją na wystawie sklepu

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 16, 2012 21:15 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

jessi74 pisze:
horacy 7 pisze:Koteczka w dzień śpi w sklepie z używaną odzieżą i dziewczyny ją karmią ,wieczorem dokarmia ją pracownica schroniska.Niestety o stan zdrowia zapewne nikt nie dba.Ona tam jest kilka lat chociaż miejsce niezbyt bezpieczne.

wczoraj kicia spała pod salonem fryzjerskim, na wycieraczce, dzisiaj zoabczyłam ją na wystawie sklepu

W sklepie jest jak pracują po godzinach niestety na dworze.Nawet gdybym bardzo chciała nie mogę pomóc bo walczę aktualnie z pp i posocznicą u tymczasów.Oraz innymi dziadostwami niestety.

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 21:25 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

rozumiem, jasna sprawa! wiemy jak to jest kiedy brakuje rąk do pracy
gdyby ktoś miał możliwosć zrobić podstawowe badania kotce, pomge finansowo robiąc jakiś bazarek na kotkę, bardzo zaniepokoiła mnie pozycja z głową i nosem w dół, w jakiej kicia siedzi

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]