Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Nie znam nikogo, kto przetrzymałby kota
meksykanka pisze::(
Tu znowu tak smutno, że ja hektary od Was.
Żeby się ktoś znalazł, można przetrzymać w łazience. To sprawa życia i śmierci.
turkawka pisze:Dziewczyny, pomocy. Tak to jest jak kociara pojedzie w Polskę. Jedna z "naszych" jessi74 wylądowała w Szczytnie.
Wczoraj chodząc po sklepach spotkała kota. Dzisiaj znowu kot w tym samym miejscu. Jessi74 mówi, że jak dla niej to kicia wygląda na chorą. Znacie ją może? Możecie coś pomóc? Kocia kręci się w okolicach fryzjera i Rossmanna na ul. Polskiej (nr około 37). To jest zdjęci koci, które jessi przesłała mi na komórkę:
horacy 7 pisze:Koteczka w dzień śpi w sklepie z używaną odzieżą i dziewczyny ją karmią ,wieczorem dokarmia ją pracownica schroniska.Niestety o stan zdrowia zapewne nikt nie dba.Ona tam jest kilka lat chociaż miejsce niezbyt bezpieczne.
jessi74 pisze:horacy 7 pisze:Koteczka w dzień śpi w sklepie z używaną odzieżą i dziewczyny ją karmią ,wieczorem dokarmia ją pracownica schroniska.Niestety o stan zdrowia zapewne nikt nie dba.Ona tam jest kilka lat chociaż miejsce niezbyt bezpieczne.
wczoraj kicia spała pod salonem fryzjerskim, na wycieraczce, dzisiaj zoabczyłam ją na wystawie sklepu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot] i 84 gości