Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Sob sty 14, 2012 0:13 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

solangelica pisze:Dolabro kochana, strasznie przykro czytac o Twojej siatkowce... niestety jest tak ze przy skokach cisnienia siatkowka siada - duzo zalezy od tego jaka jest ta siatkowka, jakie masz skoki cisnienia, jak zbudowane jest Twoje oko, itp. itd. Moge sie domyslac co czujesz... Ale badz dobrej mysli. Ja jestem zadowolona z Katowic, z tego co wiem to mieli tu dosc krotkie terminy oczekiwania na termin operacji. Teraz nie wiem jak to wyglada bo jest poczatek roku ale jesli Cie skieruja do Katowic to bardzo dobrze. A w Warszawie to ktora klinika jest brana pod uwage?

Jasdorku, ciesze sie z domu dla kociucha :) Jakie to fajne uczucie wiedziec ze adopcja sie uda i ze kot bedzie miec dobry dom :) Dziekuje za pamiec o mojej prosbie. Czekam cierpliwie do poniedzialku na decyzje.

Jutro bedziemy przetykac odplyw pod wanna bo znow sie zatkal. W planach jest generalne sprzatanie po zdjeciu starego piecyka gazowego i rozkladanie na czynniki pierwsze rozwalonej lodowki. Pranie, sprzatanie sobotnie a wieczorem popijawa - sasiad Marcin ma urodziny :)
Oj zas bedzie kosztowanie mlodego wina....

no to będzie się działo :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob sty 14, 2012 0:45 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Oj bedzie sie dzialo, bedzie :twisted:
Sasiad obiecal wprowadzic mnie w arkana produkcji wina. Ostatnie jego wytworstwo to wino z soku z brzoskwin - smakowalismy ostatnio pierwsza probke zapowiada sie bardzo dobre wino.
Nigdy nie przepadalam za winami z brzoskwin ale to ma fajny lekko gazowany smak.

Snieg spadl, wieczorem wracalam z Bytomia po 22-giej - bylo dosc zimno bo perfidny ukosnie wiejacy wiatr ciepal sniegiem z deszczem po twarzy. Ale dzis pieknie padal snieg i Bytom taki cudny w snieznej ozdobie :1luvu: moje osiedle tez odmlodnialo, wyglada przeslicznie :)

Ale i tak nie moge sie wiosny doczekac. Strasznie mi brak slonca....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob sty 14, 2012 7:54 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Doberek :lol: :lol:

Kasa wysłana ... ikonka wklejona.. nie wiem czy mogłam, ale zagłosowałam x 3
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 14, 2012 8:59 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

I ja też ( nie potrafię się oprzeć ankietom :oops: )
Jak nie mam uprawnień, podam na PW na kogo głosowałam i można odliczyć ręcznie głosy.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob sty 14, 2012 9:11 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18

Cytuję za psiamą: Agnieszko1565, na ile kandydatek zagłosowałaś ?
Swareeczku, załozyłam, że zagłosowałaś na 3 kandydatki, po po Twoim głosowaniu wzrosła liczba głosów o 3 :wink: . Ew. sprostuj 8) .

Przyznać się, która głosowała od wczoraj ??? Zmieniła się liczba głosów o 3, z 78 na 81,a deklaracji nie znalazłam.

Kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

1. Mulesia [3]
2. dolabra [3]
3. józefina [3]
4. kotx2 [3]
5. Dzyśka [3]
6. kotka doroty [3]
7. jasdor [3]
8. Hikiko [3]
9. solangelica [3]
10. AniHili [3]
11. joarkadia [3]
12. becia_73 [3]
13. milu [3]
14. AYO [3]
15. psiama [3]
16. Mruśkowo [3]
17. agnieszka1565 [?]
18. babajaga [3]
19. selya [3]
20. halinka1403 [3]
21. charm [3]
22. playbunny71 [3]
23. skwareek [3]
24. Petka [3]
25. NITKA/KARINKA [3]

RAZEM: 25. Głosów w ankiecie oddano 82, co oznacza, że oddało je minimum 28 osób. Brakuje co najmniej 3 utajonych ! Zatem ...
SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA WW. LISCIE ! :twisted: .

No i gratuluję świeżej krwi :ok: - ja tylko zliczam głosy, nie mam zdania, czy nowe Czarownice powinny głosować. Niech się ewentualnie wypowie starszyzna. Bardziej mnie martwi, że nadal mam głosy NN :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 14, 2012 10:20 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

alix76 pisze:
No i gratuluję świeżej krwi :ok: - ja tylko zliczam głosy, nie mam zdania, czy nowe Czarownice powinny głosować. Niech się ewentualnie wypowie starszyzna. Bardziej mnie martwi, że nadal mam głosy NN :twisted:

Nie jestem starszyzną :twisted: , ale się wypowiem.
Chwilę się nad tym zastanawiałam, rozważając wszystkie " za i przeciw " i doszłam do wniosku, że nie ma przeszkód, by nowe Wiedźmy głosowały.
To także ich Pakt i powinny mieć wpływ na jego kształt oraz funkcjonowanie.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob sty 14, 2012 12:47 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

kotx2 pisze:
psiama pisze:Bliźnięta duchowe :?: :twisted:

Jak zalałaś granulki za gorąca wodą - tak będzie :mrgreen: Piękny to jest wtedy efekt ! To z utopsji.
Dolej letniej wody, będzie OK.
Mam nadzieję, że nie masz rur, do których nie wolno wsypywac tych granulek (na opakowaniu pisało) :roll: .

i trzeba byc ostroznym :!: kiedys świeżo po remoncie kuchni wsypałam troszkę za dużo i zalałam wrzatkiem :roll: zabulgotało ,zawrzało i wydupcyło całą zawartosc rur na świeżo pomalowany sufit :? dobrze,że akurat nie zagladałam do zlewu,bo miałabym całą bryje na twarzy.Sufit wygladał jak obrzigany :strach:

8O ja pierdziu....

joarkadia pisze:
Mulesia pisze:

Karinko. Rośnij zdrowo na pociechę mamusi
:torte:

Ciasto było, świeczka była, a Karina zasnęła w połowie składanych jej życzeń :ryk: w towarzystwie dwóch nowych tymczasów - braciszków, czarnego Tanga i rudego Cascha.... za to ci dwaj patrzyli się na mnie i na mój talerzyk z kremówką pewnie życząc sobie aby rzeczona wylądowala w ich brzuszkach :mrgreen:

Karinko - najmniejsza czarowniczko - wszystkie naj naj :surprise: :torte:

Co do prośby Sol...czekałam aż któraś ze Skarpetowych się odezwie :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob sty 14, 2012 13:18 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Chyba nie mamy pełnego składu "strażniczek skarpety" ( mamy cztery z pięciu ), ale fajnie byłoby gdyby te cztery się wypowiedziały każda z osobna albo wszystkie razem razem ( tzn. uzgodniły między sobą stanowisko i dały znać na forum ).
Obrazek

Mulesia

Post » Sob sty 14, 2012 13:21 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

jasdor pisze:...
Jako przedstawicielka Skarpety pozwolę sobie zwrócić uwagę na prośbę Sol i prosze o chwilkę (do poniedziałku) kiedy to wszystkie Siostry będą połączone , bo decyzja nie zależy od jednostek i przeanalizować trzeba, na co potrzeba czasu.

Się wcześniej wypowiedziałam jak wyżej

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 14, 2012 13:23 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

jasdor pisze:
jasdor pisze:...
Jako przedstawicielka Skarpety pozwolę sobie zwrócić uwagę na prośbę Sol i prosze o chwilkę (do poniedziałku) kiedy to wszystkie Siostry będą połączone , bo decyzja nie zależy od jednostek i przeanalizować trzeba, na co potrzeba czasu.

Się wcześniej wypowiedziałam jak wyżej

Moja ślepota :lol:
Obrazek

Mulesia

Post » Sob sty 14, 2012 19:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Jak tu cicho. 8O
Zasypało Was?

Moi panowie pojechali dziś na narty do Karpacza, a ja siedzę w domu. Piorę, sprzątam, odwaliłam część pracy przyniesionej "z pracy".
Ot. Normalny weekend :mrgreen: .
Obrazek

Mulesia

Post » Sob sty 14, 2012 19:34 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesia pisze:Chyba nie mamy pełnego składu "strażniczek skarpety" ( mamy cztery z pięciu ), ale fajnie byłoby gdyby te cztery się wypowiedziały każda z osobna albo wszystkie razem razem ( tzn. uzgodniły między sobą stanowisko i dały znać na forum ).

Jest 5 Strażniczek Skarpety: villemo, Trinity, AYO, jasdor i ja :D

edit: zmiana w składzie, bo mi się pomyliło i zostałam napomniana przez PW
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 21:21 przez babajaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob sty 14, 2012 19:37 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

babajaga pisze:
Mulesia pisze:Chyba nie mamy pełnego składu "strażniczek skarpety" ( mamy cztery z pięciu ), ale fajnie byłoby gdyby te cztery się wypowiedziały każda z osobna albo wszystkie razem razem ( tzn. uzgodniły między sobą stanowisko i dały znać na forum ).

Jest 5 Strażniczek Skarpety: villemo, Trinity, Shira, jasdor i ja :D

Vill nadal jest strażniczką skarpety? To super :ok:
W takim razie przepraszam za faux pas ( Vill Ty wiesz, że myślę o Tobie ciepło :1luvu: )

To czekamy do poniedziałku.
Obrazek

Mulesia

Post » Nie sty 15, 2012 7:57 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Witajcie. :D
Wstałam dość wcześnie - jak na niedzielę - i rozkoszuję się ostatnimi godzinami samotności.
Tylko ja i moje koty :kotek: .
Obrazek

Mulesia

Post » Nie sty 15, 2012 9:29 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Ktoś chce przygarnąć długowłosego kotka ( lubelskie )
viewtopic.php?f=13&t=137934
Obrazek

Mulesia

[poprzednia][następna]