solangelica pisze:Dolabro kochana, strasznie przykro czytac o Twojej siatkowce... niestety jest tak ze przy skokach cisnienia siatkowka siada - duzo zalezy od tego jaka jest ta siatkowka, jakie masz skoki cisnienia, jak zbudowane jest Twoje oko, itp. itd. Moge sie domyslac co czujesz... Ale badz dobrej mysli. Ja jestem zadowolona z Katowic, z tego co wiem to mieli tu dosc krotkie terminy oczekiwania na termin operacji. Teraz nie wiem jak to wyglada bo jest poczatek roku ale jesli Cie skieruja do Katowic to bardzo dobrze. A w Warszawie to ktora klinika jest brana pod uwage?
Jasdorku, ciesze sie z domu dla kociuchaJakie to fajne uczucie wiedziec ze adopcja sie uda i ze kot bedzie miec dobry dom
Dziekuje za pamiec o mojej prosbie. Czekam cierpliwie do poniedzialku na decyzje.
Jutro bedziemy przetykac odplyw pod wanna bo znow sie zatkal. W planach jest generalne sprzatanie po zdjeciu starego piecyka gazowego i rozkladanie na czynniki pierwsze rozwalonej lodowki. Pranie, sprzatanie sobotnie a wieczorem popijawa - sasiad Marcin ma urodziny![]()
Oj zas bedzie kosztowanie mlodego wina....
no to będzie się działo