Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Igulec pisze:Pani Lidko, nie wiem czy przegapiłam Pani odpowiedź, bo zadałam wcześniej pytanie, czy kupować takie ilości karmy, jak zaproponowałam, czy na razie wstrzymać się z 4 workami suchej- kupić 1 worek na próbę i tyle ile proponowałam ryżu i mokrej karmy, a jak sucha się sprawdzi, to dokupić?
Czy na narośl na boku kotki jest pokryta futerkiem, pod skóra to jest coś, czy coś co na zewnątrz zaczęło się tworzyć? I w jakim miejscu- przy łopatce, na wysokości brzuszka czy bardziej przy tylnej nodze? Pisze Pani, że kotka jest miziasta - to znaczyłoby że to powstało nagle, czy ewentualnie mógł ktoś tego nie zauważyć?
pogoda1053 pisze:Lidka nie mów tak przecież ludzie przekazywali ponoć wpłaty to będą się tym interesować, były swięta i tyle wolnego może to tak działa dlatego?? Jak zamówi się karmę to najczęściej jest już dostawa na drugi dzień kurier. Może ktoś się odezwie bo jakoś tu cicho się zrobiło na tym wątku. Ale mam nadzieję,że znowu jak "flesze" zgasną nie zostaniesz sama z głodującymi kotami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, Zeeni i 1464 gości