Przecudne Kasieńko, i tak nie mogły u Ciebie zostać. Wiem, że Ci ich brakuje, ale to szczęście ogromne, że znalazły domek A Ty masz się kim zajmować. 6 kotków wymaga sporo uwagi i czasu Buziaczki Kochana
W porównaniu z malentasami Tomcio jest o niebo mniej problematyczny-takie malce absorbuja strasznie,bałaganią,szaleją w kuwecie,jakby to było miejsce do zabawy! Tomcio jest łatwo obsługiwalny i cichutki,spokojny, miziasty kotek-tylko go kochać! A maluchy takie słodkie były! -te ich pysie ufne,te miękuchne futerka i gadulstwo-mniau i mniau co chwilkę i mruuuuuu! -brakuje mi ich bardzo, a jednocześnie cieszę się,że znalazły swój dom-oby wszystkie!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
No za różowo nie jest-któreś z małych nasikało na sofie i to antycznej! Stres zbyt wielki dla biedactw!-na szczęście Pan podchodzi do tego w miare spokojnie,dostał wytyczne od Kasi,że ma małe zamknąć w małym pomieszczeniu,bo mała dziczy! -moja słodka dziewusia nie daje sie brać na ręce,a u mnie to był taki pieszczoch Na szczęście w nocy wszystkie spały u Pana na łóżeczku,więc powolutku pewnie przyzwyczają się i do miejsca i ludzi-dla nich to za wiele na raz!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"