Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:...We Wrocławiu może PcimOlki.....
PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:...We Wrocławiu może PcimOlki.....
Tak, ale wyłącznie z logistyką transportu i innymi zagadnieniami nie związanymi z decyzjami co do prowadzenia kota. W sprawach leczenia i postępowania z Punią proszę się dogadywać wyłącznie i bezpośrednio z osobami odpowiedzialnymi w szpitalu.
magdaradek pisze:do dr Charmasa w Łodzi zawsze chodzi casica, a i ruru leczy tam swoje koty. To bardzo dobry, mądry wet.
Może ja napiszę do ruru czy mogłaby Wam potowarzyszyć, ja do tej lecznicy nie chodzę. Ruru ma bliziutko.
olafen pisze:Moja mama jest w tej chwili w autobusie. Ale była raz z Benkiem u lekarza w Wroclawiu, i prawdopodobnie właśnie tam i kota potraktowano tam jak przedmiot i ona na pewno nie pojedzie drugi raz w to miejsce.
Gdy zajedzie do domu, sprawdzi, czy chodzi o to samo miejsce, i da mi znać.
najszczesliwsza pisze:PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:...We Wrocławiu może PcimOlki.....
Tak, ale wyłącznie z logistyką transportu i innymi zagadnieniami nie związanymi z decyzjami co do prowadzenia kota. W sprawach leczenia i postępowania z Punią proszę się dogadywać wyłącznie i bezpośrednio z osobami odpowiedzialnymi w szpitalu.
Oli to już przekazałam.
Tak czy siak dziękuję...
PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:...We Wrocławiu może PcimOlki.....
Oli to już przekazałam.
Tak czy siak dziękuję...
Co nie znaczy, że nie mogę sprawować nadzoru i odwiedzać koty. Ekovet jest dość blisko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 697 gości