Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 12:21 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

kontakt dałam na Basię,a meil do aktywacji mój..jak ktos zapyta zawsze odeślę do źródła.
Też myślałam o zbiorczym ogłoszeniu..tylko,że może potem wyjdzie taka zadyma jak z Józefowem...co to niby mieli zamykać a jednak nie..i żeby ktoś nie miał problemów :(
Coś mi podpowiada w duchu,że pewnie trochę problem by rozwiązała aktualna strona lub np.profil schroniska na FB...z aktualnymi informacjami...
Tylko niestety niewiem jak to rozgryżć..założyć konto jakieś fikcyjne...niewiem..Kiedyś założyłam profil dla Fundacji jako osoby fizycznej..i bez żadnego ostrzeżenia usunęli...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 21, 2011 12:25 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Boże kolejna tragedia. Az sie popłakałam... znowu !
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro wrz 21, 2011 12:26 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Jagooda pisze:Boże kolejna tragedia. Az sie popłakałam... znowu !

szukamy pomysłu jak to "sprytnie "opanować... 8) każdy pomysł na wagę złota...burza mózgów trwa :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 12:28 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Zróbcie sobie takie coś na fb jak My z Szalonym Kotem mamy - grupę WKDT(warszawskie kocie domy tymczasowe)
Utwórzcie coś podobnego na Szczytno, są na wątku dziewczyny które mają konto na fb, i mogą być adminami(adminów może być kilku) trzeba dodawać zdjecia, informacje na bieżąco, tworzyć wydarzenie na grupie, rozsyłać itp. To nie jest trudne :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 21, 2011 12:34 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

CatAngel pisze:Zróbcie sobie takie coś na fb jak My z Szalonym Kotem mamy - grupę WKDT(warszawskie kocie domy tymczasowe)
Utwórzcie coś podobnego na Szczytno, są na wątku dziewczyny które mają konto na fb, i mogą być adminami(adminów może być kilku) trzeba dodawać zdjecia, informacje na bieżąco, tworzyć wydarzenie na grupie, rozsyłać itp. To nie jest trudne :)

No tak,ale to trzeba załozyć profil jako co..organizacja...?
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 12:39 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

becia_73 pisze:
CatAngel pisze:Zróbcie sobie takie coś na fb jak My z Szalonym Kotem mamy - grupę WKDT(warszawskie kocie domy tymczasowe)

Nie trzeba profilu rejestrować(rejestrować się na fb), może to zrobić osoba która ma konto na fb. Ja mam konto i utworzyłam sobie dodatkową grupę PZNP(pomóżmy zwierzętom najbardziej potrzebującym) wchodząc w SWÓJ profil. Dałam J.D adminem i ona może sobie tam wydarzenia robić, które automatycznie po utworzeniu trafiają do osób które są w mojej grupie a one rozsyłają dalej

Edit:literki
Ostatnio edytowano Śro wrz 21, 2011 12:41 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro wrz 21, 2011 12:40 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

CatAngel pisze:
becia_73 pisze:

Nie trzeba profilu rejestrować(rejestrować się na fb), może to zrobić osoba która ma konto na fb. Ja mam konto i utworzyłam sobie dodatkową grupę PZNP(pomóżmy zwierzętom najbardziej potrzebującym) wchodzą w SWÓJ profil. Dałam J.D adminem i ona może sobie tam wydarzenia robić, które automatycznie po utworzeniu trafiają do osób które są w mojej grupie a one rozsyłają dalej

ok, muszę obadać :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 12:44 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

becia_73 pisze:
CatAngel pisze:
becia_73 pisze:

Nie trzeba profilu rejestrować(rejestrować się na fb), może to zrobić osoba która ma konto na fb. Ja mam konto i utworzyłam sobie dodatkową grupę PZNP(pomóżmy zwierzętom najbardziej potrzebującym) wchodzą w SWÓJ profil. Dałam J.D adminem i ona może sobie tam wydarzenia robić, które automatycznie po utworzeniu trafiają do osób które są w mojej grupie a one rozsyłają dalej

ok, muszę obadać :mrgreen:

Chyba wiem jak...to co dziewczyny i chłopaki...zakładać grupę?
Czekam na propozyjce nazwy i ruszamy :ok: :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 12:50 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Ja popieram...
Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam ostatni dzień...
Prezentacja nie zrobiona... :?
Tłumaczenia i notki muszę zabrać ze sobą na konferencję, czyli pracę biorę ze sobą, ale ile zrobię dziś tyle będzie zrobione, próbuję jeszcze coś ogarnąć, rozliczam bazarki... załatwiam opiekę nad kotami i kroplówkowanie Maurysia jak Renifera nie będzie w domu...

Przepraszam
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla Basi... ona bez tego... wpadnie w koszmarny dół depresji...
Dzięki serdeczne... bo każde uratowane zwierzę...to jest uratowane zwierzę...

Każde życie się liczy...
Podpisuję się łapami i nogami pod wszystkim, tylko przepraszam, dziś naprawdę nie dam rady niestety pisac ogłoszeń...
ale jestem trwam :1luvu:

Dziękuję Wam raz jeszcze, że nie przestraszyliście się tego smutku
Trwajmy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro wrz 21, 2011 12:55 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

meksykanka pisze:Ja popieram...
Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam ostatni dzień...
Prezentacja nie zrobiona... :?
Tłumaczenia i notki muszę zabrać ze sobą na konferencję, czyli pracę biorę ze sobą, ale ile zrobię dziś tyle będzie zrobione, próbuję jeszcze coś ogarnąć, rozliczam bazarki... załatwiam opiekę nad kotami i kroplówkowanie Maurysia jak Renifera nie będzie w domu...

Przepraszam
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla Basi... ona bez tego... wpadnie w koszmarny dół depresji...
Dzięki serdeczne... bo każde uratowane zwierzę...to jest uratowane zwierzę...

Każde życie się liczy...
Podpisuję się łapami i nogami pod wszystkim, tylko przepraszam, dziś naprawdę nie dam rady niestety pisac ogłoszeń...
ale jestem trwam :1luvu:

Dziękuję Wam raz jeszcze, że nie przestraszyliście się tego smutku
Trwajmy :ok:

damy radę ...ogłoszenia się zrobią...
Tak na prawdę, to pewnie każdy w miarę sensowny dom jest lepszy dla tych malców od schronu...
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 12:56 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Obrazek Klik w zdjęcie otworzy się większe :lol: :)

Tutaj jest pokazane jak tworzyć grupę, to jest mój profil i tam jest zaznaczone na czerwono w co klikamy.
Najpierw wchodzimy w swój profil i szukamy niżej napisu GRUPY klikamy i pojawia się strona GRUPY dalej jest utwórz grupę no i klikamy i tworzymy :) Pojawia się okienko a w nim
Nazwa grupy:
Członkowie:
Prywatność:Zamknięta: Grupa oraz jej członkowie są widoczni dla wszystkich. Tylko członkowie widzą posty.

tyle :ok: jak coś służę pomocą, jakby problemy były :) a także moge pomóc jako admin :)

Grupę dobrze by było jakbyście mieli z nazwą miasta :) bo to chodzi o zwierzaki ze Szczytna :)
Ostatnio edytowano Śro wrz 21, 2011 12:58 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro wrz 21, 2011 12:57 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

CatAngel pisze:Obrazek Klik w zdjęcie otworzy się większe :lol: :)

Tutaj jest pokazane jak tworzyć grupę, to jest mój profil i tam jest zaznaczone na czerwono w co klikamy.
Najpierw wchodzimy w swój profil i szukamy niżej napisu GRUPY klikamy i pojawia się strona GRUPY dalej jest utwórz grupę no i klikamy i tworzymy :) Pojawia się okienko a w nim
Nazwa grupy:
Członkowie:
Prywatność:Zamknięta: Grupa oraz jej członkowie są widoczni dla wszystkich. Tylko członkowie widzą posty.

tyle :ok: jak coś służę pomocą, jakby problemy były :) a także moge pomóc jako admin :)

Dzięki -jak się zamotam będę "molestować" :mrgreen: :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 13:06 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Aha i zaznaczcie sobie, że chodzi tylko o zwierzaki ze Szczytna, bo zaraz wam będą tam inne linki podrzucać :?

CatAngel

Post » Śro wrz 21, 2011 13:12 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Mam nadzieję,że Kasia i Basia jako gospodynie tego wątku nie będą miały mi za złe takie panoszenie,ale to znowu w słusznej sprawie 8)
Po pracy idę na dyżur do fundacji więc pewnie będę na forum dopiero wieczorem i jeśli wszyscy będą jednomyślni ..podumamy nad grupą na FB....żeby sprawnie wszystko poszło .. :dance:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 21, 2011 13:15 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Zaznacze sobie i ten watek, bo zagladam, chociaz nie pisze... bo coz tutaj napisac :(
Ostatnie fotki lamia serce :(

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

[poprzednia][następna]