PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

i tak ja tu chyba jestem najwieksza smarkula :mrgreen:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Pon sie 29, 2011 17:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Nie wiem ile masz lat, ale całkiem możliwe, że to jednak ja jestem najmłodszą smarkulą :P

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pon sie 29, 2011 17:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

ja mam jeszcze oczko :)

playbunny71

Post » Pon sie 29, 2011 17:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

No dobra, wygrałaś :D ja mam ćwierćwiecze :D

selya

Post » Pon sie 29, 2011 17:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

haha :kotek:

playbunny71

Post » Pon sie 29, 2011 17:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya pisze:No dobra, wygrałaś :D ja mam ćwierćwiecze :D

O to tak jak ja :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon sie 29, 2011 17:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

smarki :mrgreen:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon sie 29, 2011 17:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

no i dobrze mi z tym jest, a nawet bardzo dobrze :lol:

playbunny71

Post » Pon sie 29, 2011 18:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Age aint nothing,but the number ;)
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon sie 29, 2011 18:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Dziewczyny trzymajcie kciuki przez najbliższe pół godziny, albo do odwołania, napiszę Wam jak już będę wszystko wiedziała, nie zapeszam na razie ;)

selya

Post » Pon sie 29, 2011 18:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

:ok:

playbunny71

Post » Pon sie 29, 2011 18:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:Selya - wrześniowe zgłaszamy we wrześniu :wink: - same! Same też opisujemy sytuację kandydata z argumentacją dlaczego akurat to ona ma być beneficjentem oraz jeśli posiada wątek to dorzucamy link do niego.

A jeszcze należy dodać, że agitować można tylko do momentu rozpoczęcia głosowania- potem już tylko oddajesz głos bez uzasadniania. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Selya ja mam nadzieje, że to jest ot co myślę :roll: kciukam zatem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A poza tym chciałam nadmienić, żeście wszystkie smarkate :twisted: jak nie w dowodzie, to duchem - tak jak ja! :twisted: Tylko to dziecko mi się tak starzeje... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon sie 29, 2011 18:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:
Asia_Siunia pisze:Selya - wrześniowe zgłaszamy we wrześniu :wink: - same! Same też opisujemy sytuację kandydata z argumentacją dlaczego akurat to ona ma być beneficjentem oraz jeśli posiada wątek to dorzucamy link do niego.

A jeszcze należy dodać, że agitować można tylko do momentu rozpoczęcia głosowania- potem już tylko oddajesz głos bez uzasadniania. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Selya ja mam nadzieje, że to jest ot co myślę :roll: kciukam zatem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A poza tym chciałam nadmienić, żeście wszystkie smarkate :twisted: jak nie w dowodzie, to duchem - tak jak ja! :twisted: Tylko to dziecko mi się tak starzeje... :roll:

Hehehe :ok: Mnie też jakoś dzieci się ..."stare" robią....Ale wiecie, jak się zaczyna w przeszkolu :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sie 29, 2011 18:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

a mi to sie koty starzeja :D hehe

playbunny71

Post » Pon sie 29, 2011 18:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia, jakie Ty masz piękne te córy, przed chwilą się zachwycałam :D
Selya :ok:
A ja im starsza jestem, tym się lepiej czuję - i ze sobą samą, i ze światem :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

[poprzednia][następna]