Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 08, 2012 10:57 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Witamy niedzielnie Bursztysia i wszystkich zainteresowanych jego losem :)

Przychodzę z niedzielną nowiną... 8) 8) 8) W tym miesiącu odbywa się konkurs miss i mistera w kategorii kotki kalekie...
Jako wolontariuszka naszego KAN-u zgłosiłam dwoch kandydatów z naszego przytuliska :D :D :D Moze z Waszą pomocą uda nam się zdobyć troszkę pieniążków dla Hani i Felusia, bo to są nasi niepełnosprawni kandydaci... (i zarazem najbardziej przytulasne stworzonka) :D

Bardzo na Was liczę, ale oczywiście nie obraże się, jeśli inny kotek bardziej zawładnie Waszym serduchem i jego wytypujecie :) Ja tez będę głosowac, ale na swoich nie mogę, stąd moja wiadomość i zaproszenie do głosowania.

Pośpiechu niema bo kandydaci są dopiero zbierani...jeśli bedzie ich wystarczająca ilość konkurs ruszy :1luvu:

Mały skrót zasad:
1. Głosować może każdy kto ma konto na Miau
2. Oddajemy 1 głos na Mistera i 1 głos na Miss
3. Nie głosujemy na własne "kotomstwo"
4. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki
5. Glosujący mogą oddać 2 głosy- 1 na Mistera i 1 na Miss, i w tej kolejności proszę o podawanie numerów kandydatów.

Oto nasi kandydaci:
HANIA - ślepinka
Obrazek
FELUŚ bez ogonka
Obrazek

Trzymam kciuki za wszystkie niepelnosprawne piękne kociaste :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Link do konkursu: viewtopic.php?f=20&t=137693
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 08, 2012 15:48 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta jak tam poszla rozmowa z P. Bozenka? Jak Kropka sie miewa? Mam nadzieje, ze doszla juz do siebie. Czekam z niepokojem na wiesci...

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Nie sty 08, 2012 18:02 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Albo nie mogę się dodzwonić, albo wstaję za późno, bo się uczę po nocach..
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie sty 08, 2012 18:57 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:Albo nie mogę się dodzwonić, albo wstaję za późno, bo się uczę po nocach..

nic sie nie martw w koncu ci sie uda a my nadal bedziemy trzymac kciuki zeby cos sie poukladalo... :ok: :ok: :ok:

ninakiler

Post » Nie sty 08, 2012 20:16 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:Albo nie mogę się dodzwonić, albo wstaję za późno, bo się uczę po nocach..

nic sie nie martw w koncu ci sie uda a my nadal bedziemy trzymac kciuki zeby cos sie poukladalo... :ok: :ok: :ok:

Dokładnie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Post » Nie sty 08, 2012 20:18 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

LaRosaNegra87 pisze:
ninakiler pisze:

Dokładnie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję za wsparcie, jesteście wspaniałe :1luvu:

Marta_od_Kropeczki

Post » Nie sty 08, 2012 20:21 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Oj tam, nie ma za co Kochana, po prostu zalezy nam (mnie przynajmniej bardzo) zeby Bursztynek trafil do Ciebie jak najszybciej i zeby wreszcie ta historia zakonczyla sie pomyslnie :) Powodzenia Ci zycze i sciskam kciuki z calych sil!!! :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Post » Nie sty 08, 2012 20:30 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

LaRosaNegra87 pisze:Oj tam, nie ma za co Kochana, po prostu zalezy nam (mnie przynajmniej bardzo) zeby Bursztynek trafil do Ciebie jak najszybciej i zeby wreszcie ta historia zakonczyla sie pomyslnie :) Powodzenia Ci zycze i sciskam kciuki z calych sil!!! :ok: :ok: :ok:

mnie rowniez zalezy... :ok: :ok: :ok: widzimy w koncu jak bardzo chcialabys mu dac ta milosc... a narazie same przeszkody masz na drodze... dlatego jestesmy tu by cie wspierac :ok: :ok: :ok:

ninakiler

Post » Nie sty 08, 2012 20:35 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ja w sumie nie wiem czy banerek Bursztysia można zdjąć :roll: bo tak naprawdę to jeszcze długo i tak czekam :roll:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sty 09, 2012 23:14 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

vailet pisze:Ja w sumie nie wiem czy banerek Bursztysia można zdjąć :roll: bo tak naprawdę to jeszcze długo i tak czekam :roll:

moze jeszcze nie....

ninakiler

Post » Czw sty 12, 2012 18:55 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ciężki ten wątek jakiś :(
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt sty 13, 2012 8:59 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Luspa pisze:Ciężki ten wątek jakiś :(

nie zawsze bywa łatwo...:( ale nieustająco kciuki dla Bursztynka :ok: :ok: :ok: Ja wierzę w happy endy :oops: :oops: :oops:

ninakiler

Post » Pt sty 13, 2012 16:25 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Czy ktoś ma kontakt z Panią Bożenką? Nie mogę do niej zadzwonić, bo od rana do póżnego popołudnia siedzę na uczelni i Ona jeszcze nic nie wie;(

Marta_od_Kropeczki

Post » Pt sty 13, 2012 21:07 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Dziś rano widziałam sie z p.Bożenką.Wspomniałam,ze domek dla Bursztynka może przesunąć sie do lipca...no cóż będzie czekać.
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Sob sty 14, 2012 15:05 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Sonia93 pisze:Dziś rano widziałam sie z p.Bożenką.Wspomniałam,ze domek dla Bursztynka może przesunąć sie do lipca...no cóż będzie czekać.

na dobry domek warto czasem poczekac :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

[poprzednia][następna]