kamari pisze:Coco niczym nie skrępowana zwiedza spokojnie pracownię i robi groźnego kota, jak ktoś ze stadka się do nie zbliży![]()
Łapki i cały tył są w o wiele lepszym stanie niż myślałam![]()
![]()

Za kochane słoneczko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Coco niczym nie skrępowana zwiedza spokojnie pracownię i robi groźnego kota, jak ktoś ze stadka się do nie zbliży![]()
Łapki i cały tył są w o wiele lepszym stanie niż myślałam![]()
![]()
kamari pisze:Mała jest świetna, ma super charakterek![]()
Straszenie się jej już znudziło i bawi się z Myszolem w łapanie muchy. Porobię potem zdjęcia
Edytka1984 pisze:no proszę to chyba bardzo dobra wiadomość , czyli Coco ma czucie w ogonie?
super Kamari,że mała jest już u Ciebie![]()
![]()
na foteczki czekamy
kamari pisze:Mała jest świetna, ma super charakterek![]()
Straszenie się jej już znudziło i bawi się z Myszolem w łapanie muchy. Porobię potem zdjęcia
kamari pisze:Czucie w ogonie jest na pewno, nie wiem jeszcze tylko w jakim stopniu, ale obserwuję ją dopiero 1,5 godziny![]()
![]()
![]()
![]()
U Coco dużo sprawności będzie wracać, więc równie dobrze może wyrosnąć na całkiem sprawnego kota![]()
kamari pisze:I póki pamiętam - do lekarza trzeba zabrać Lu6, bo dziewczyna całkiem chora
kamari pisze:
I póki pamiętam - do lekarza trzeba zabrać Lu6, bo dziewczyna całkiem chora
Edytka1984 pisze:kamari pisze:
I póki pamiętam - do lekarza trzeba zabrać Lu6, bo dziewczyna całkiem chora
Lu - do lekarza marsz i proszę kuruj się i zdrówka życzę![]()
dzięki Tobie Coco jest w bardzo dobrych rękach
kamari pisze:Zapraszam na filmik z udziałem Coco http://www.youtube.com/watch?v=V_scuTxn9O4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości