Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 13:52 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Odechciewa się pomagać. Po prostu.Tyle lat wyciągam koty nawet z poważnych urazów, bez ciągania i stresowania siebie i kota.No rewelacja po prostu! :|

czy Ci lekarze naprawdę nie mogą pójść na rękę i człowiekowi pomóc.. :|
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto cze 07, 2011 13:54 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

A po co? Mniejszy zysk.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto cze 07, 2011 14:00 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Jak maluchy coś będą miały nie tak z oczkami, to zaraz będzie jazda po mnie. A ja nie jestem w stanie im zakraplać oczek 5 razy dziennie.Jak zabiorę do domu, to wtedy będzie dopiero MEKSYK.Zleci się kto trzeba na wątek. Zatem uprzedzam lojalnie, żeby mnie potem nie napadać.Robię co mogę.Nic więcej nie jestem w stanie zrobić.Cały czas proszę o Tymczas i nic.

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:05 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Jak maluchy coś będą miały nie tak z oczkami, to zaraz będzie jazda po mnie. A ja nie jestem w stanie im zakraplać oczek 5 razy dziennie.Jak zabiorę do domu, to wtedy będzie dopiero MEKSYK.Zleci się kto trzeba na wątek. Zatem uprzedzam lojalnie, żeby mnie potem nie napadać.Robię co mogę.Nic więcej nie jestem w stanie zrobić.Cały czas proszę o Tymczas i nic.

Już dawno powinnaś wziąć jak warunki Ci pozwalają,a nie męczyć się z dochodzeniem.Nie piszę dużo bo straszna duchota i źle się czuję.
Pozdrawiam wszystkich. :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto cze 07, 2011 14:06 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Co takiego? Czy Ty się Ewa zastanowiłaś o czym piszesz?Żeby mnie żywcem pożarły....One tylko na to czekają.

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:09 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Te kociaki mogą tam zostać tylko do momentu, jak nie zaczną się wspinać na okno.Potem będzie już na nie za pożno.....Psy zrobią resztę.

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:12 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Co takiego? Czy Ty się Ewa zastanowiłaś o czym piszesz?Żeby mnie żywcem pożarły....One tylko na to czekają.

Przestań się nimi przejmować,bo zacznę przeklinać na forum.Co Ciebie obchodzi ich opinia-dają Ci na chleb.Pomagają w czymś.

welina

Post » Wto cze 07, 2011 14:21 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Iza jestem teraz na chwilę, dopiero w nocy będę na dłużej. Maluchy mogą do mnie przybywać nawet jutro. Jak tylko będę wiedziała kiedy będą to zaraz popędzę i kupię im coś do jedzenia. Wieczorem też napisze jakie mam wpłaty, jedna na pewno jest a czy będzie coś więcej zobaczę też wieczorem.
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Wto cze 07, 2011 14:23 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

AlfaLS pisze:Iza jestem teraz na chwilę, dopiero w nocy będę na dłużej. Maluchy mogą do mnie przybywać nawet jutro. Jak tylko będę wiedziała kiedy będą to zaraz popędzę i kupię im coś do jedzenia. Wieczorem też napisze jakie mam wpłaty, jedna na pewno jest a czy będzie coś więcej zobaczę też wieczorem.

Wysłałam dziś .,ale przez pocztę-trochę potrwa :(

welina

Post » Wto cze 07, 2011 14:27 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Alfa mam nadzieje ze moje pw doszło do Ciebie?

Kurcze no z tymi wetami to sie niestety tak porobiło.U mnie nawet dziczka oglądac nie chcą,no bo dziki wiec nic zrobic i podac mu nie mozna :evil:
Kurcze no teraz nie za bardzo mam czas ale w weekend bede z mamuchna gaworzyc zapytam czy moze podejsc do weta i zalatwic recepte na ten synergal.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto cze 07, 2011 14:30 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

welina pisze:
iza71koty pisze:Co takiego? Czy Ty się Ewa zastanowiłaś o czym piszesz?Żeby mnie żywcem pożarły....One tylko na to czekają.

Przestań się nimi przejmować,bo zacznę przeklinać na forum.Co Ciebie obchodzi ich opinia-dają Ci na chleb.Pomagają w czymś.

Nie Ewa. Jak te środki co mam podać nie pomogą, to wtedy będzie potrzebny antybiotyk.Po antybiotyku malce mogą choć nie muszą dostać grzybicę. Już miałam takie przypadków. Wszyscy się wtedy zlecą i na hurra okrzykną że grzybica ode mnie w domu. Teraz same mają choroby, o które tylko posądzały mój dom. Może je to rozumu nauczy....

Ja mogę dać je tylko do klatki. A tego nie chce. W altance mają większą przestrzeń.Może coś się w trakcie ruszy u AlfaLS i powolutku przejmie po jednej sierotce z wyprawką.

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:31 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

wiora pisze:Alfa mam nadzieje ze moje pw doszło do Ciebie?

Kurcze no z tymi wetami to sie niestety tak porobiło.U mnie nawet dziczka oglądac nie chcą,no bo dziki wiec nic zrobic i podac mu nie mozna :evil:
Kurcze no teraz nie za bardzo mam czas ale w weekend bede z mamuchna gaworzyc zapytam czy moze podejsc do weta i zalatwic recepte na ten synergal.

Lek się kupuje u Weta.

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:32 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

welina pisze:
AlfaLS pisze:Iza jestem teraz na chwilę, dopiero w nocy będę na dłużej. Maluchy mogą do mnie przybywać nawet jutro. Jak tylko będę wiedziała kiedy będą to zaraz popędzę i kupię im coś do jedzenia. Wieczorem też napisze jakie mam wpłaty, jedna na pewno jest a czy będzie coś więcej zobaczę też wieczorem.

Wysłałam dziś .,ale przez pocztę-trochę potrwa :(

Dziękujemy Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie mam już siły patrzeć ani wdychać tego co tam się dzieje... :|

iza71koty

Post » Wto cze 07, 2011 14:33 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Aha, dobrze wiedzieć :wink:
Napisz mi jeszcze tylko cene tak orientacyjnie :lol:
Ostatnio edytowano Wto cze 07, 2011 14:34 przez wiora, łącznie edytowano 1 raz

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto cze 07, 2011 14:34 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Iza, teraz Ci to nie pomoże, ale jeśli jakiś koci antybiotyk jest ludzkim lekiem, to daj znać. Tutaj w aptece prawie wszystko jest bez recepty. Wchodzisz i kupujesz jak cukierki. Antybiotyk? Proszę bardzo, silne leki p/zapalne? A co potrzeba?
Niestety leki weterynaryjne sprzedawane są tylko w klinikach, i to za horrendalne ceny. Za Panacur zapłaciłam 70 zł, a za Itrakonazol 100!
Tak więc jak potrzebny jakiś silniejszy lek, to daj znać, kupię i jak przyjadę, to doślę Ci pocztą.
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

[poprzednia][następna]