iza71koty pisze:Odechciewa się pomagać. Po prostu.Tyle lat wyciągam koty nawet z poważnych urazów, bez ciągania i stresowania siebie i kota.No rewelacja po prostu!![]()
czy Ci lekarze naprawdę nie mogą pójść na rękę i człowiekowi pomóc..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Odechciewa się pomagać. Po prostu.Tyle lat wyciągam koty nawet z poważnych urazów, bez ciągania i stresowania siebie i kota.No rewelacja po prostu!![]()
iza71koty pisze:Jak maluchy coś będą miały nie tak z oczkami, to zaraz będzie jazda po mnie. A ja nie jestem w stanie im zakraplać oczek 5 razy dziennie.Jak zabiorę do domu, to wtedy będzie dopiero MEKSYK.Zleci się kto trzeba na wątek. Zatem uprzedzam lojalnie, żeby mnie potem nie napadać.Robię co mogę.Nic więcej nie jestem w stanie zrobić.Cały czas proszę o Tymczas i nic.
iza71koty pisze:Co takiego? Czy Ty się Ewa zastanowiłaś o czym piszesz?Żeby mnie żywcem pożarły....One tylko na to czekają.
AlfaLS pisze:Iza jestem teraz na chwilę, dopiero w nocy będę na dłużej. Maluchy mogą do mnie przybywać nawet jutro. Jak tylko będę wiedziała kiedy będą to zaraz popędzę i kupię im coś do jedzenia. Wieczorem też napisze jakie mam wpłaty, jedna na pewno jest a czy będzie coś więcej zobaczę też wieczorem.
welina pisze:iza71koty pisze:Co takiego? Czy Ty się Ewa zastanowiłaś o czym piszesz?Żeby mnie żywcem pożarły....One tylko na to czekają.
Przestań się nimi przejmować,bo zacznę przeklinać na forum.Co Ciebie obchodzi ich opinia-dają Ci na chleb.Pomagają w czymś.
wiora pisze:Alfa mam nadzieje ze moje pw doszło do Ciebie?
Kurcze no z tymi wetami to sie niestety tak porobiło.U mnie nawet dziczka oglądac nie chcą,no bo dziki wiec nic zrobic i podac mu nie mozna![]()
Kurcze no teraz nie za bardzo mam czas ale w weekend bede z mamuchna gaworzyc zapytam czy moze podejsc do weta i zalatwic recepte na ten synergal.
welina pisze:AlfaLS pisze:Iza jestem teraz na chwilę, dopiero w nocy będę na dłużej. Maluchy mogą do mnie przybywać nawet jutro. Jak tylko będę wiedziała kiedy będą to zaraz popędzę i kupię im coś do jedzenia. Wieczorem też napisze jakie mam wpłaty, jedna na pewno jest a czy będzie coś więcej zobaczę też wieczorem.
Wysłałam dziś .,ale przez pocztę-trochę potrwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 70 gości