KS-odwieszamy hura :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 28, 2011 18:24 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

kotx2 pisze:
Thorkatt pisze:
kotx2 pisze:mam nerwa ,bo zgubiłam breloczek do kluczy z samochodu ,taki sliczny delikatny :( ulubiony

a nie lepsza taka zawieszka, jaką ja robię na zamowienie w dowolnym kolorze :mrgreen:
tego typu
viewtopic.php?f=20&t=96004&hilit=Bezpieczne+koty

o jakie sliczne som :1luvu: a różowy z rybką by był :roll: :?:

no to mamy DODĘ :mrgreen:
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:24 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

Dzisiaj nasza Alga - przedstawicielka sredniego pokolenia - skonczyła 4 lata.
Proszę się czuć zaproszonym - serwowana woda Żywiec z poidelka i nowo otwarte chrupki Trovet hyppoallergenic Rabitt :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon mar 28, 2011 18:25 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

Thorkatt pisze:Dzisiaj nasza Alga - przedstawicielka sredniego pokolenia - skonczyła 4 lata.
Proszę się czuć zaproszonym - serwowana woda Żywiec z poidelka i nowo otwarte chrupki Trovet hyppoallergenic Rabitt :mrgreen:

woda ognista?
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:26 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

kotx2 pisze:
Thorkatt pisze:
kotx2 pisze:mam nerwa ,bo zgubiłam breloczek do kluczy z samochodu ,taki sliczny delikatny :( ulubiony

a nie lepsza taka zawieszka, jaką ja robię na zamowienie w dowolnym kolorze :mrgreen:
tego typu

o jakie sliczne som :1luvu: a różowy z rybką by był :roll: :?:

no to mamy DODĘ :mrgreen:[/quote]
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon mar 28, 2011 18:27 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

ja antydodziasta jezdem :mrgreen: ale ten różowy najbardziej babski jezd :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon mar 28, 2011 18:28 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

tego typu
viewtopic.php?f=20&t=96004&hilit=Bezpieczne+koty[/quote]
o jakie sliczne som :1luvu: a różowy z rybką by był :roll: :?:[/quote]

wszystko da się zrobić - 6 złociszy plus przesyłka na Skarbonkę :mrgreen:
to jak - mam grać :wink: dobijamy targu?

Decydować się na Żywiec, bo baniak ma tylko 5 litrów :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 28, 2011 18:28 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:
Serniczek pisze:jestem persolubna i posiadam persy :evil: Wcale nie sa wredne :evil: :evil: grabicie sobie :evil: :evil:

Ty masz pewnie maskotke persika :D My zbóje :ryk:

Może to pluszaki? :D
same jesteście pluszaki :evil:
Moje persy są bardzo grzeczne-fakt fotele są ich i poduchy sa ich i tłuką się między sobą i oba walą po głowie devon rexa. Mam takie słodkie ,niebieskookie cudo,które jak nikt nie patrzy-bije słabszych od siebie łapą po pysku
Ale to naprawdę słodkie,miłe przytulaste kotusie....czesać tez mozna ale ostroznie i nie łapy i nie po brzuchu i nie za długo-a tak to mozna czesac można...byle krótko. :kotek:
Serniczek

kotx2 pisze:ja antydodziasta jezdem :mrgreen: ale ten różowy najbardziej babski jezd :mrgreen:

:mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=E42I5dnCTbI
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:29 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

kotx2 pisze:ja antydodziasta jezdem :mrgreen: ale ten różowy najbardziej babski jezd :mrgreen:

Dla Dody to za 600 zł bym sprzedałała - nie taniej + 400 zł przesylka :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 28, 2011 18:29 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

Thorkatt pisze:a nie lepsza taka zawieszka, jaką ja robię na zamowienie w dowolnym kolorze :mrgreen:
tego typu

o jakie sliczne som :1luvu: a różowy z rybką by był :roll: :?:[/quote]

wszystko da się zrobić - 6 złociszy plus przesyłka na Skarbonkę :mrgreen:
to jak - mam grać :wink: dobijamy targu?

Decydować się na Żywiec, bo baniak ma tylko 5 litrów :ryk:[/quote]

robić robić różowego z rybkom :mrgreen:

kotx2

Post » Pon mar 28, 2011 18:30 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

Ale to naprawdę słodkie,miłe przytulaste kotusie....czesać tez mozna ale ostroznie i nie łapy i nie po brzuchu i nie za długo-a tak to mozna czesac można...byle krótko. :kotek:[/quote]
no całe 2 sekundy :ryk: :ryk: :ryk: uzywam stopera :mrgreen:
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:32 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

5 litrów :roll: nie dam rady tyle :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: pomocy kto dołączy?
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:33 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

krynia08 pisze:Ale to naprawdę słodkie,miłe przytulaste kotusie....czesać tez mozna ale ostroznie i nie łapy i nie po brzuchu i nie za długo-a tak to mozna czesac można...byle krótko. :kotek:

no całe 2 sekundy :ryk: :ryk: :ryk: uzywam stopera :mrgreen:[/quote]
i on wybiera kiedy :mrgreen: nie ja , to czesanko
krynia08

Post » Pon mar 28, 2011 18:33 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

o ja pierdziu jaka różowiutka 8O

kotx2

Post » Pon mar 28, 2011 18:35 Re: KS-wiele kotów potrzebuje Twojej jedej złotówki!!

na jakie konto mam wpłacić mamonę :mrgreen: :?:

kotx2

[poprzednia][następna]