Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 16.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 8:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

sanna-ho pisze:
mirka_t pisze:Kocia narzuta.

Obrazek Obrazek Odszukaj różniące je elementy.

musisz kupić drugą kanapę, bo kotkom ciasno :mrgreen:

uwazaj z takimi uwagami :lol:
bo za 100 stron sie dowiemy że Mirka prosiła o datki na mebel :wink:

to był sarkazm, który zaczyna być modny w tym wątku
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro mar 16, 2011 10:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Marcelibu o jakich atakach piszesz. Czyżby o moich atakach śmiechu na Twoje posty. :D

Mówiąc szczerze - pewnie domyślasz się, gdzie mam Twoje ataki, łącznie z tymi ze śmiechu?
Odpowiem wieczorem, bo w pracy nie mam dostępu do youtube
sanna-ho pisze:

I co? Teraz następna zrzutka na forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 16, 2011 10:39 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?

:ryk: :ryk: :ryk:

Maryla....wróżka jakaś czy cuś... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro mar 16, 2011 10:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
mirka_t pisze:Marcelibu o jakich atakach piszesz. Czyżby o moich atakach śmiechu na Twoje posty. :D

Mówiąc szczerze - pewnie domyślasz się, gdzie mam Twoje ataki, łącznie z tymi ze śmiechu?
Odpowiem wieczorem, bo w pracy nie mam dostępu do youtube
sanna-ho pisze:

I co? Teraz następna zrzutka na forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?

a czemu nie? :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro mar 16, 2011 10:55 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?

Nawet stu stron nie trzeba było czekać. :mrgreen:
Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi. :lol:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro mar 16, 2011 11:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:
pixie65 pisze:

Nawet stu stron nie trzeba było czekać. :mrgreen:
Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi. :lol:

Eeee tam zdolność wieszczenia :roll:
Drzwi, pokrycie długu u komornika, czy coś jeszcze nie wiem bo starszych wątków nie znam. Skoro tak, to czemu nie mebel?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro mar 16, 2011 11:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Mirka, chcesz nową kanapę :?: :mrgreen:
Albo hamak :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro mar 16, 2011 11:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
Agn pisze: Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi. :lol:

Drzwi, pokrycie długu u komornika, czy coś jeszcze nie wiem bo starszych wątków nie znam. Skoro tak, to czemu nie mebel?

Dokładnie tak. Tu nie trzeba mieć żadnych zdolności, tylko czytać wątki. Ale widzę, że chórzystki już o tym zapomniały, albo pamiętać nie chcą. Była jeszcze wymiana drzwi - i oczywiście zrzutka forumowa.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 16, 2011 11:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
casica pisze:
Agn pisze: Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi. :lol:

Dokładnie tak. Tu nie trzeba mieć żadnych zdolności, tylko czytać wątki. Ale widzę, że chórzystki już o tym zapomniały, albo pamiętać nie chcą. Była jeszcze wymiana drzwi - i oczywiście zrzutka forumowa.

Właśnie widać było, jak czytasz. 8)
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro mar 16, 2011 11:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:

tylko z tymi 100 stronami przesadziłam :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro mar 16, 2011 11:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Kanapę mam, ale nadal chętnie przyjmę pralkę. Małą z wsadem od góry. Byle grzała wodę, prała, wirowała i wylewała wodę. 8)
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro mar 16, 2011 11:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Kanapę mam, ale nadal chętnie przyjmę pralkę. Małą z wsadem od góry. Byle grzała wodę, prała, wirowała i wylewała wodę. 8)

Wysłać? Bo akurat mam i mogę przekazać.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro mar 16, 2011 11:55 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Adres znasz, więc jeśli możesz sobie pozwolić na wysyłkę to chętnie przyjmę. Moja nie podgrzewa już wody i jest takim wrakiem, że nie ma sensu naprawiać.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro mar 16, 2011 13:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro mar 16, 2011 13:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Adres znasz, więc jeśli możesz sobie pozwolić na wysyłkę to chętnie przyjmę. Moja nie podgrzewa już wody i jest takim wrakiem, że nie ma sensu naprawiać.

Liczyłam że to ty pokrywasz wysyłkę. Opłacenia kuriera nie przewiduję.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]