uwazaj z takimi uwagami

bo za 100 stron sie dowiemy że Mirka prosiła o datki na mebel

to był sarkazm, który zaczyna być modny w tym wątku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Marcelibu o jakich atakach piszesz. Czyżby o moich atakach śmiechu na Twoje posty.
Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu o jakich atakach piszesz. Czyżby o moich atakach śmiechu na Twoje posty.
Mówiąc szczerze - pewnie domyślasz się, gdzie mam Twoje ataki, łącznie z tymi ze śmiechu?
Odpowiem wieczorem, bo w pracy nie mam dostępu do youtube
I co? Teraz następna zrzutka na forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
![]()
![]()
![]()
Maryla....wróżka jakaś czy cuś...
Agn pisze:pixie65 pisze:Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
![]()
![]()
![]()
Nawet stu stron nie trzeba było czekać.![]()
Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi.
casica pisze:Agn pisze: Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi.
Eeee tam zdolność wieszczenia![]()
Drzwi, pokrycie długu u komornika, czy coś jeszcze nie wiem bo starszych wątków nie znam. Skoro tak, to czemu nie mebel?
Marcelibu pisze:casica pisze:Agn pisze: Maryla ma zdolność wieszczenia, co się w następnym poście pojawi.
Eeee tam zdolność wieszczenia![]()
Drzwi, pokrycie długu u komornika, czy coś jeszcze nie wiem bo starszych wątków nie znam. Skoro tak, to czemu nie mebel?
Dokładnie tak. Tu nie trzeba mieć żadnych zdolności, tylko czytać wątki. Ale widzę, że chórzystki już o tym zapomniały, albo pamiętać nie chcą. Była jeszcze wymiana drzwi - i oczywiście zrzutka forumowa.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:I co? Teraz zrzutka następna forum, tym razem na nową kanapę dla mirka_t?
![]()
![]()
![]()
mirka_t pisze:Kanapę mam, ale nadal chętnie przyjmę pralkę. Małą z wsadem od góry. Byle grzała wodę, prała, wirowała i wylewała wodę.
mirka_t pisze:Adres znasz, więc jeśli możesz sobie pozwolić na wysyłkę to chętnie przyjmę. Moja nie podgrzewa już wody i jest takim wrakiem, że nie ma sensu naprawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Marmotka, MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 134 gości