Z robota jesteśmy tak zawaleni ze głowa mała.

Tak ze wszystko dobrze się zaczęło i niestety przyszła pora na problemy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Taizu, dziekuję, 80 zł na karme doszło
sennaewa pisze:A jak czekam już drugi tydzień na pieniążki za rzeczy kupione na bazarku to powinnam się upominać?
taizu pisze:Welino, czy ta papryka wędzona, która Ci się marzy, może być pikantna i z domieszką kuminu? Bo jestem, okazuje się, właścicielką chilijskiej przyprawy o takim składzie, i mogę być właścicielką drugiej torebki
welina pisze:taizu pisze:Welino, czy ta papryka wędzona, która Ci się marzy, może być pikantna i z domieszką kuminu? Bo jestem, okazuje się, właścicielką chilijskiej przyprawy o takim składzie, i mogę być właścicielką drugiej torebki
To nie jest ta przyprawa,ale o której piszesz też jest świetna do orientalnych dań.( skąd masz)Chętnie kupię drugą,oczywiście zależy od ceny
Jak się lepiej poczuję pobiegam po sklepach.Wędzona papryka jest bez dodatków.
Pozdrawiam wszystkich
taizu pisze:welina pisze:taizu pisze:Welino, czy ta papryka wędzona, która Ci się marzy, może być pikantna i z domieszką kuminu? Bo jestem, okazuje się, właścicielką chilijskiej przyprawy o takim składzie, i mogę być właścicielką drugiej torebki
To nie jest ta przyprawa,ale o której piszesz też jest świetna do orientalnych dań.( skąd masz)Chętnie kupię drugą,oczywiście zależy od ceny
Jak się lepiej poczuję pobiegam po sklepach.Wędzona papryka jest bez dodatków.
Pozdrawiam wszystkich
Z tego bazarku: V
Zamówiłam głównie z powodu herbatek, merken mam niejako przy okazji, jak dostanę paczkę to podeślę Ci
iza71koty pisze:Marcelek odebrany. Wybudzony średnio. Na razie odpoczywa w kontenerku i oczy ma jak pięć złotych.Zaraz go przewinę.Za kastrację zaplaciłam razem z antybiotykiem o przedłużonym działaniu łącznie 100 zł. Wieczorem wstawię fakture na watek.
Dla przypomnienia.
Fundusze kastracyjne.
150zł - Sunicram![]()
100 zł - Bazarek Myrzapl![]()
41 zł - Bazarek Weliny.![]()
razem 291 zł![]()
Pięknie Wszystkim Dziękuje z Całego Serca![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 229 gości