K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 13:19 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

a czy Klara nie powinna być jakoś osobno, bez styczności z innymi kotami?
myślę, że dobrze by było, żeby miała własną kuwetę i miseczki, żeby można było sprawnie obserwację prowadzić?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lut 02, 2011 13:20 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

jest domek zainteresowany adopcją dorosłej kotki.. może mieć trzy latka lub więcej.. nie musi być miziakiem.. w domu Państwo przed 50tką i dwóch synów po 20tce.. mieli koteczkę.. zmarła w wieku 8 lat, niestety na ropomacicze (ponoć mieli wybór: albo sterylka przy bardzo słabym sercu albo rójki).. niestety źle się to skończyło..
wizyta przedadopcyjna była przeprowadzana pod kątem Fredzi, ale Państwo nie dali by sobie rady..
konieczność zabezpieczenia balkonu (czwarte piętro) i okien połaciowych została omówiona.. Państwo mają coś wymyśleć.. wiedzą, że to warunek adopcji.. napewno należałoby to przypilnować przy ewentualnej adopcji.. moblilizować i skontrolować..

jeśli są jakieś kandydatury, proszę o info.. na maila wyślę wówczas do Państwa fotki kotów, opisy i namiar na osobę odpowiedzialną.. można też wysłać mi fotki na adres edyta.forman@gmail.com
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro lut 02, 2011 13:22 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

edit_f pisze:jest domek zainteresowany adopcją dorosłej kotki.. może mieć trzy latka lub więcej.. nie musi być miziakiem.. napewno jedynak.. w domu Państwo przed 50tką i dwóch synów po 20tce.. mieli koteczkę.. zmarła w wieku 8 lat, niestety na ropomacicze (ponoć mieli wybór: albo sterylka przy bardzo słabym sercu albo rójki).. niestety źle się to skończyło..
wizyta przedadopcyjna była przeprowadzana pod kątem Fredzi, ale Państwo nie dali by sobie rady..
konieczność zabezpieczenia balkonu (czwarte piętro) i okien połaciowych została omówiona.. Państwo mają coś wymyśleć.. wiedzą, że to warunek adopcji.. napewno należałoby to przypilnować przy ewentualnej adopcji.. moblilizować i skontrolować..

jeśli są jakieś kandydatury, proszę o info.. na maila wyślę wówczas do Państwa fotki kotów, opisy i namiar na osobę odpowiedzialną.. można też wysłać mi fotki na adres edyta.forman@gmail.com

Madame?
Ryfka?
Namiary są na pierwszej stronie.

A może Monetka, ale ona nie ma jeszcze fotek.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lut 02, 2011 13:25 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

prawdopodobnie w piątek Inkę zawożę do domu.. można ją wykreślić z GK..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro lut 02, 2011 13:28 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Ja mam dom chętny na kotkę czarną lub burą, wiek bez znaczenia, tylko ma być miziasta... Myślałam o Klarze, Madame i Fredzi... Gdzie są Klaritowe foty?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lut 02, 2011 13:33 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:Ja mam dom chętny na kotkę czarną lub burą, wiek bez znaczenia, tylko ma być miziasta... Myślałam o Klarze, Madame i Fredzi... Gdzie są Klaritowe foty?

Może Tosia? Ale ona do domu mogłaby iść za ok. miesiąc, jak już będzie po szczepieniu i sterylce. Na razie trudno coś powiedzieć o jej charakterze, bo siedzi w łazience, ale tam się mizia na potęgę. Nie lubi zabiegów - przy czyszczeniu uszu burczy groźnie, a wczoraj u wetki zamieniła się w tygrysicę.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro lut 02, 2011 13:37 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Jasne, niech wybierają, w pierwszym rzucie myślałam o tych, które czekają. Podeślij mi zdjęcia na mail, stp.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lut 02, 2011 13:38 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:Ja mam dom chętny na kotkę czarną lub burą, wiek bez znaczenia, tylko ma być miziasta... Myślałam o Klarze, Madame i Fredzi... Gdzie są Klaritowe foty?

Tutaj: http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... lery&gal=4
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Śro lut 02, 2011 13:45 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kinga Warmijska pisze:

to link ogólny i nie umiem znaleźć konkretnego autora....
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lut 02, 2011 13:47 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:
Kinga Warmijska pisze:

http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... lery&gal=4

klikasz na

Wybór katalogu z albumu queen_ink Album / katalogi Galeria główna zawiera (3 z 391) zdjęć

widzisz

- Wisienka&Borówka (17)
- Debra&Dexter (27)
- Gracjowe (40)
- Archimedes (15)
- Kretki kretkowe (11)
- Kretki bure (14)
- Bartuś (7)
- Totuś i Tusia (14)
- Kuka (3)
- Aisza (3)
- Teodor (7)
- Maluchy (16)
- Abis (5)
- Truskawka (9)
- Iruś&Jaruś (16)
- Flip i Flap by Kocuria (11)
- Lesio (14)
- Schron (6)
- Jaś i Krzyś by Edyta (13)
- katia (4)
- klara (4)
- Majeranek (5)
- Madame (11)
- Layla (2)
- Kminek (5)
- Pchełka i Majeczka (3)
- Franio by BarbAnn (8)
- Sezam by BarbAnn (6)
- Tymianek by BarbAnn (4)
- Tepsa (6)
- Fredzia (15)
- Re i Portos by BarbAnn (11)
- Leon i Lenka by Kocuria (6)
- Bella by BarbAnn (8)
- Ryfcik by BarbAnn (21)
- Budryska by BarbAnn (4)
- Agatka (4)
- Charlie (4)
- Vizir&Hymen by namida (5)
- Cyryl (4)
Ilość stron: jedna.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lut 02, 2011 13:48 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:
Kinga Warmijska pisze:

kliknij tak, chce zobaczyc galerie.
nazwa użytkownika: queen_ink
po lewej stronie jest ramka: wybór katalogu z albumu queen_ink
i z rozwijalnej listy wybierasz interesującego Cię kota. :-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lut 02, 2011 13:54 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:Jasne, niech wybierają, w pierwszym rzucie myślałam o tych, które czekają. Podeślij mi zdjęcia na mail, stp.

Dziękuję, wiem, że powinny iść najpierw te, które już czekają, ale co szkodzi zacząć reklamować Tosię? :wink: Możesz mi podać swojego maila, bo nie mam? :oops:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro lut 02, 2011 14:15 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Mam już dwa pudła styropianowe. Kto chce?

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro lut 02, 2011 14:59 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

elzak3 pisze:Mam już dwa pudła styropianowe. Kto chce?

trzymaj jak masz gdzie, bo na kociarni na razie zalegają żwirki.

Z koszulkami zdążyłam rzutem na taśmę, będą na piątek, jak nikt po drodze nie nawali.

Lutro, pamiętaj o Monetce, ona czarna z białym.

Klara siedzi u Vanji na obserwacji

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lut 02, 2011 15:07 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Pudła w garażu leżą, będę znosiś jak się trafia jeszcze.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

[poprzednia][następna]