No ba! Zdrowie najważniejsze!Agneska pisze:Ja tylko dla zdrowotności.![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:No ba! Zdrowie najważniejsze!Agneska pisze:Ja tylko dla zdrowotności.![]()
Agneska pisze:Zostałam trafnieoceniona przez weta w kwestii metronidazolu "jakoś nie widzę, żebyś mogła podawać 9 kotom przez 5 dni". No cóż, nie zaprzeczę, skromna jestem.
![]()
Dlatego uzgodniliśmy, że będę wrzucać do gardeł panacur. I jadę dziś odebrać zamówione specjalnie dla mnie 45 tabletek.![]()
Dzięki za podpowiedź w mojej kwestii.Chyba sobie zanabędę jakąś przyzwoitą flachę na dzisiejszy wieczór.
Ja tylko dla zdrowotności.
Pojedyncze osobniki z północnych peryferii też się ochoczo przyłączą do walki o lepsze zdrowie!ASK@ pisze:Agneska pisze:Zostałam trafnieoceniona przez weta w kwestii metronidazolu "jakoś nie widzę, żebyś mogła podawać 9 kotom przez 5 dni". No cóż, nie zaprzeczę, skromna jestem.
![]()
Dlatego uzgodniliśmy, że będę wrzucać do gardeł panacur. I jadę dziś odebrać zamówione specjalnie dla mnie 45 tabletek.![]()
Dzięki za podpowiedź w mojej kwestii.Chyba sobie zanabędę jakąś przyzwoitą flachę na dzisiejszy wieczór.
Ja tylko dla zdrowotności.
a nie powinnaś wspaniałomyślnie rozszerzyć dbanie o zdrową qpę resztę Otwocka? Choć na pojedyncze osobniki? tak profilaktycznie
Megana pisze:No no. Jakby co, mam trochę nalewek... bardzo zdrowotnych, bo własnego wyrobu![]()
I do Otwocka też daleko nie mam!
Agneska pisze:Ja bym proponowała sesję zwalczania lamblii w następną sobotę.Kto się nie boi zarazy?
jopop pisze:choć do zwalczania nalewek to ja i tak kiepski gość jestem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 103 gości