od wczoraj ma biegunkę, co prawda dzisiaj idziemy na kotrolę po KK to zapytam weta ale pewnie i tak nie stwierdzi tego jednoznacznie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena424 pisze:8O no i zaczynam sie bać, czy Nelka wzięta przeze mnie ze schronu ok. 2 tygodni temu, też nie złapała PP w schronie![]()
od wczoraj ma biegunkę, co prawda dzisiaj idziemy na kotrolę po KK to zapytam weta ale pewnie i tak nie stwierdzi tego jednoznacznie...
mawin pisze:Magdalena424 pisze:8O no i zaczynam sie bać, czy Nelka wzięta przeze mnie ze schronu ok. 2 tygodni temu, też nie złapała PP w schronie![]()
a ona nie była szczepiona w schronie?
mawin pisze:jeśli była szczepiona to nie powinna złapać PP.
a czy oprócz biegunki coś jej jest?
Kruszyna pisze:Magdalena, wet może jej zrobić test na pp, wyniki będą chwilę po jego zrobieniu. Wydawanie książeczek zawsze tak wygląda - koty dostają je przy adopcji, a są szczepione przy przyjęciu do schroniska.
Kruszyna pisze:Mawin, nie wiadomo, kiedy będzie surowica i nie ma innej możliwości jej sprowadzenia - tak mi powiedziano. Kociaków w kwarantannie było ok. 10, dokładnie nie pamiętam.
Magdalena, wet może jej zrobić test na pp, wyniki będą chwilę po jego zrobieniu. Wydawanie książeczek zawsze tak wygląda - koty dostają je przy adopcji, a są szczepione przy przyjęciu do schroniska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1327 gości