Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JOANNAM pisze:poproszę na pw dane do przelewu
taizu pisze:Biedna Fifi...
Mam pytanie, bo to się zdarzylo, zanim przyszłam nia miau: dlaczego zniszczono ogródki na Tęczy: pod nowe osiedla?
taizu pisze:Nie rób sobie kłopotu. Po prostu z Twoich postów odniosłam wrażenie, że tam się nic konkretnego nie ma zamiaru robić, a zniszczenia szły przemysłowa metodą...
taizu pisze:Okropność.
I najgorsze, że to najwyraźniej bez sensu, zniszczyć żeby zniszczyć.
Chyba, że ktoś ma na myśli jakiś szemrany biznes ( myślę o decyzji o zburzeniu wszystkiego)
Podziwiam, co robisz...
Afatima pisze:Izunia zrobiłam przelew październikowy. Przepraszam, że tak późnoWróciłam dopiero po instalowaniu budki dla dwójki ze skweru. To dla nich nowość, mam nadzieję, że ją znajdą i "oswoją".
iza71koty pisze:Iwetko mam pytanie. Mozesz mi napisac jak wyglądaja plany z sucha karma, która dla nas załatwiasz?
To znaczy ile udało sie kupić i jakie są dalsze prognozy i plany.Czy nie będzie problemu z zrealizowaniem drugiego zamówienia? Bo jak zrozumiałam podzieliłas to na dwie transze?Chciałabym wiedzieć co dalej robić? To znaczy czy zbiorka nadal trwa i zbieramy pieniazki czy na dzien dzisiejszy stopujemy.No i dosć wazne, czyli kwestia transportu. Czy sa juz jakieś blizsze plany?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 225 gości