Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasumi pisze:kosma_shiva pisze:KWESTA w Galerii Krakowskiej 11 i 12 września 2010
sobota
11:00 - 14:00
Miszelina
katgral
14:00 - 16:30
kasumi
Queen_ink i vanja jeśli będzie chciała lub "wygryzie" kasumi![]()
16:30 - 19:00
Queen_ink
vanja
niedziela
kto?
kto?
kasumi
kto?
kto?
kto?/ ewentualnie milu
Grafik kotów
sobota
11:00 - 13:00
kot?
13:00 - 15:00
kot?
15:00 - 17:00
kot?
17:00 - 19:00
kot?
niedziela
kot?
kot?
pierwszy kot od Toszy
drugi kot od Toszy
poprawiłam (się) a co z niedzielą? strasznie dużo ktosiów brakuje... i kotków też - w oba dni...
kto ma coś do pokazania??
Tweety pisze:Emilu, a kaj to zamieszkasz? Nic się nie chwaliłeś![]()
kosma_shiva pisze:KWESTA w Galerii Krakowskiej 11 września 2010 Sobota
Miszelina
katgral
kasumi
Queen_ink
Queen_ink
vanja
Grafik kotów
sobota
kot?
Kondzio
pierwszy kot od Toszy
drugi kot od Toszy
poprawiłam (się)
Kasumi, jeśli chcesz mieć wolne w sobotę, to pogadaj z vanją
miszelina pisze:Jeśli chodzi o przyszły weekend, to ja w sobotę odpadam.
Ale w niedzielę mogę być, nawet tradycyjnie od rana (ale tym razem nie do wieczora)
Tweety pisze:pytania z rzędu rozpaczliwych:
1. odbieramy jutro 7 małych szczylków z "Dobrego Weta", Gdzie je dać?
2. Tinka też do odbioru, szuka domu
3. 3 maluchy latające po podwórku (jednego już rozjechało), sąsiedzi Ideii, Orange i reszty Załogi G. Gdzie je dać zanim rozjedzie kolejne?
vanja pisze:Tweety ja zakocona to raczej odpadam. Ale mam pytanie jak w koncu z tym grafikiem, bo sie pogubilam. Moze jesli Miszelina nie moze w sobote to ja wskocze na jej miejsce i ewentualnie dojade na trzecia zmiane. Bo na caly dzien to musialabym pogadac z moim czy nie bedzie mi dasow urzadzal. Niech Kosma jakos to skoryguje, prosze. Male po szczepieniu. Nawet Wisienka w koncu nie odstawila numeru
.
Tweety pisze:vanja pisze:Tweety ja zakocona to raczej odpadam. Ale mam pytanie jak w koncu z tym grafikiem, bo sie pogubilam. Moze jesli Miszelina nie moze w sobote to ja wskocze na jej miejsce i ewentualnie dojade na trzecia zmiane. Bo na caly dzien to musialabym pogadac z moim czy nie bedzie mi dasow urzadzal. Niech Kosma jakos to skoryguje, prosze. Male po szczepieniu. Nawet Wisienka w koncu nie odstawila numeru
.
Wisienka zaszczepiona??w końcu!
to może zastąp Miszelinę albo jakoś się przeszeregujcie, żeby to miało sens.
Miszelino, a Sabina? może mogłaby też z być?
Tunisia pisze:tez miałam o to pytać na forum,
używał ktoś może kiedyś do ocieplania pociętych grubych karimat (pianka poliuretanowa), czy to dość dobrze trzyma ciepło? (obiłam taką karimatą w środku budkę drewnianą bo mogłam sobie poradzić ze styropianem bez rozbierania budki)
lutra pisze:Dziewczyny, czy ktoś pamięta, u kogo na allegro kupowaliśmy styropianowe pudełka, żeby je na budki przerabiać. Idzie zima i ludzie zaczynają dzwonić i pytać. Próbowałam poszukać na allegro, ale nie mogę nic znaleźć.
Mam też prośbę, jak ktoś będzie w ciuchu i zobaczy jakiś polar (może być zniszczony, może być bluza, może być cokolwiek, bo i tak będziemy ciąć i wrzucać do budek), niech kupi, proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], moniczka102 i 410 gości