Moje MPiki - część siódma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 18:23 Re: Moje MPiki - część siódma * Tatarski weekend

Mieszkajac sama mnie tez przeraza, ze mam tyle rzeczy. Po co to sie wszystko ma?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sie 09, 2010 7:43 Re: Moje MPiki - część siódma * Tatarski weekend

Sama nie wiem po co :roll:

Co słychać Cioteczki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 09, 2010 7:52 Re: Moje MPiki - część siódma * Tatarski weekend

Znowu poniedzialek i humor popsuty. Odpoczynek jakos nie doszedl do mnie. Mama teraz siedzi u mnie i czeka na robotnikow. Lilly na szafe 2,40 m wskakuje i sie chowa. Postawilam czesc starego drpaka tam, bo Ania mi mowila, ze ona moze sobie cos zrobic, jak zeskoczy.

SecretFire

Post » Pon sie 09, 2010 7:59 Re: Moje MPiki - część siódma * Tatarski weekend

Biedna kocinka :(

Erin

Post » Pon sie 09, 2010 8:07 Re: Moje MPiki - część siódma * Tatarski weekend

I wszystkiemu ja jestem winna, bo lozko sprzedalam. Ale cos mi sie wydaje, ze ten kat ona sobie juz predzej upodobala, bo nie raz karton lezal na podlodze, ktory tam wlasnie byl. Ale ja zawsze myslalam, ze sam spadl, bo ja nie rowno polozylam.

SecretFire

Post » Pon sie 09, 2010 10:13 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

witam wszystkie Cioteczki poniedziałkowo porannie...jak humory po weekendzie? Secret jak widzę nie bardzowato...a reszta ?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon sie 09, 2010 10:25 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Cześć Basiu! :)
Witaj na wątku MPików :kotek:
Mój humor jest, że tak powiem, pierogowaty :P

Erin

Post » Pon sie 09, 2010 10:34 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Erin pisze:Cześć Basiu! :)
Witaj na wątku MPików :kotek:
Mój humor jest, że tak powiem, pierogowaty :P

to sie widze pozalepiałaś jak pieróg :P
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon sie 09, 2010 10:47 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Basica pisze:to sie widze pozalepiałaś jak pieróg :P

Oj tak :wink: Jeszcze mi 2 kluchy zostały, dziś sobie jedną wszamię :)
I podjadę do LECHA, może będą mieli pierekaczewnik.

Erin

Post » Pon sie 09, 2010 11:02 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Cześć Cioteczki moje :1luvu:
Genialna ta Wasza tatarska wycieczka :ok: Szkoda, że te klimaty to daleko od nas ... :roll:

A co do naszej klasy to ... Ize, to znam od dawna, ale ilość Twoich fotek na n-k powalająca. Śliczne ! A Secret miło mi było poznać, ładną masz buziunię :D Czemuż to żaden chłopak Cię jeszcze do ślubu nie namówił ? :mrgreen: Wiem, wiem, łatwo to się tylko mówi ! :wink:
I dziękuję serdecznie za dobre słowko pod adresem rodzinki. Ja też musze powklejać nowe fociszcza, bo moje dziecię już ponad dwa razy starsze, a foto moje i TŻ to takie sprzed 10 kilogramów jak to mawiają :wink: :mrgreen: Ale geby te same 8) . Po wejściu nowego rgulaminu też rozważałam wypięcie się z n-k, ale jednak zostałam i nie jest źle. Myślałam, że będzie gorzej a spamu w zasadzie na razie nie dostaję :D

Ninka dobrzeje w oczach - dziękuję za pamięć :ok: Wszystko już pościągane, tylko szew został, ale jest śliczny, mały, czysty i suchy :D Nasza WET, której nie było w dniu sterylizacji jak mnie wczoraj na kontroli zobaczyła z NInką - zdebiała ze strachu co to się psinie porobiło. A potem bardzo się ucieszyłą, że w końcu po latach się zdecydowałam. Nie ma co się ociągać, trzeba zrobic ciach i już (Izu, z dziką mamą nie czekaj, będzie coraz trudniej). Tylko portfel sporo lżejszy ... ze wszystkim do kupy (zleciłam pełne badania, morfologię , biochemię, wątrobowe, kaftanik, puszeczki dla rekonwalescentki) ponad cztery stówy 8O

A w domu mam świetną jedną ścianę a nawet dwie, bo chcę niebawem malować kuchnię i przedpokój i wybieramy kolorki. W kuchni mam na ścianie sześć zielonych pomalowanych kwadratów, każdy z innej beczki i szukam, który będzie najlepszy. Chyba stanie na takim pastelowym odcieniu mięty. Pistacja pastelowa wydaje mi się za ostra. A w przedpokoju śliczny kolor piasku w słońcu :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sie 09, 2010 11:06 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

No to cieszę się, że Ninka dochodzi do siebie (i pańcia też) :ok:
Wydatek spory, ale jednorazowy.

A Ty na NK byłaś na moim profilu i cisza? Ani mru mru? 8O
I mnie to nie pyta czemu mnie chłopak żaden nie wypatrzył - o, jaka! :( :wink:
Dzięki za miłe słowa o fotkach, a ilość i tak mała, bo ostatnio nie wstawiam za dużo :wink:

Erin

Post » Pon sie 09, 2010 11:10 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Psiama wczoraj poświęciłam cały prawie dzień na wybór farb i kolorów. Wyszło z tego tyle, że chyba wiem, jakie farby chcę kupić, ale nie wiem gdzie w moim mieście one są. A co do kolorów - nadal nic nie wiem :lol: To znaczy mam mgliste wyobrażenie czego szukam, ale jakoś nie mogę tego znaleźć :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon sie 09, 2010 12:00 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

I to :ryk: i to :oops: Ciekawe naprawde gdzie ci faceci, ktorzy jeszcze chca miec takie fajne zonusie jak Erin i mnie. :mrgreen: 8)

Ja kolor wybralam, ale tylko do wlosow i wczoraj pomalowalam. Az klaczki sie narobily takie mocno dlugie to dwie butle musialam na lebek nalac i wmasowac. Jeszcze dzis rano farbe wymywalam. 8O

Ja w ostatnim roku malowalam lazienke na taki super ladny i cieply oranz. Dobrana kurtyna pod prysznic i reczniki w zieleni, granacie i zole i super pasuje. Zawsze jak mi sie cos takiego zachce, pytam moich chlopakow, czy z jakiejs budowli resztki zostaly i kolory tylko wybieram. :mrgreen: Dobrze siedziec w takich wypadkach od razu przy zrodle :-)

SecretFire

Post » Pon sie 09, 2010 12:05 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

A na jaki kolor pomalowałaś włosy?
Ja też już muszę położyć farbę na swoje kudły.
A łazienkę mam zrobioną na zielono i kuchnię też będę chciała w takich kolorkach.

Erin

Post » Pon sie 09, 2010 12:08 Re: Moje MPiki - część siódma * Kocham pierogi ;-)

Zielony uspokaja i glodu nie powoduje. Kolory w kuchni albo w pokoju, gdzie sie najwiecej przebywa, nie powinny miec koloru wanilowego, brzoskwiniowy itd., bo robia glod.
Taki ladny majowy zielen mi sie podoba.

Klaczki sa teraz w kolorze Esspresso :-) Z natury jestem jasniejsza, ale kto to widzial? :mrgreen:

SecretFire

[poprzednia][następna]