Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Na przyszłe lato planujemy kolejna wyprawę, tym razem celem będzie Skandynawia, ten cały bałkański bajzel już nam się przejadł, tzn. na razie, nie wykluczamy kolejnych wycieczek w tamtym kierunku, ale teraz dla odmiany mamy zamiar pojechac dookoła Morza Bałtyckiego: przez Litwę, Łotwę i Estonię do Finlandii potem Szwecja, Norwegia...i promem wrócimy do Gdyni, wstępnie wyszło nam min. 3 tygodnie i 7000 km, ile kasy to jeszcze nie liczyłam, ale jak zwykle spanie w namiocie i w samochodzie, żarcie z polski i damy radę, tylko alkohol tam drogi podobno...
mpacz78 pisze:Na przyszłe lato planujemy kolejna wyprawę, tym razem celem będzie Skandynawia, ten cały bałkański bajzel już nam się przejadł, tzn. na razie, nie wykluczamy kolejnych wycieczek w tamtym kierunku, ale teraz dla odmiany mamy zamiar pojechac dookoła Morza Bałtyckiego: przez Litwę, Łotwę i Estonię do Finlandii potem Szwecja, Norwegia...i promem wrócimy do Gdyni, wstępnie wyszło nam min. 3 tygodnie i 7000 km, ile kasy to jeszcze nie liczyłam, ale jak zwykle spanie w namiocie i w samochodzie, żarcie z polski i damy radę, tylko alkohol tam drogi podobno...
mpacz78 pisze:Tak jak mówiłam, nie bardzo lubię "11" więc co do tego, nadchodzącego roku jestem sceptyczna ale jednak jestem spokojna, tak sobie myślę, że mam niezłe życie: w sumie robię co chcę, kocham te wszystkie koty, i choć czasem klnę sprzątając po nich to za każdego oddałabym kawał życia, czasem myślę, mogłabym mieć ładne czyste mieszkanie, nie spędzac całych ranków i wieczorów na sprzątaniu, ale co jest warte ładne mieszkanie wobec życie tylu kotów, kurde, designerskie bibeloty nie przytulą się do mnie gdy czytam książkę, owszem nie zrobią też śmierdzącej kupy w najmniej pożądanym momencie ale to nieważne...
mpacz78 pisze: designerskie bibeloty nie przytulą się do mnie gdy czytam książkę, owszem nie zrobią też śmierdzącej kupy w najmniej pożądanym momencie ale to nieważne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Zeeni i 1510 gości