Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Qurcze, na lambliach sie nie znam, na FIP-ie znać się nie chcę... A wykluczyliście glisty?
Na forum viewtopic.php?f=1&t=112647&start=120 a ja sama też miałam takie przejścia z koteczkami, kilka tygodni biegunki, przeszło po odrobaczeniu, ale odrobaczałam 3 razy, bo robale były prawie tak duże jak kociak i trzymały sie mocno
Trzymajcie się, dziewczyny
Marea pisze:taizu pisze:Qurcze, na lambliach sie nie znam, na FIP-ie znać się nie chcę... A wykluczyliście glisty?
Na forum viewtopic.php?f=1&t=112647&start=120 a ja sama też miałam takie przejścia z koteczkami, kilka tygodni biegunki, przeszło po odrobaczeniu, ale odrobaczałam 3 razy, bo robale były prawie tak duże jak kociak i trzymały sie mocno
Trzymajcie się, dziewczyny
Robale badź tasiemca... podejrzewałysmy od samego początku, nie powiem ile razy ona była odrobaczana, ale sporo :( i różnymi środkami....ta bezsilność...![]()
Ona od 2 tyg prawie jest w takim stanie, nie je sama, biegunka straszna, jest osowiała...karmiona strzykawą...zaczeła sama ciumkać w Sb i Nd ubiegłą, myślałyśmy że podnosi się i znów dół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 174 gości