bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 19:16 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Ja też z Warszawy, ale bazarków nie potrafię robić, niestety :( Ogólnie strasznie kuleję z tymi technicznymi sprawami :oops: Ale tyle tu zdolnych aniołków :wink: A swoją drogą muszę się zmobilizować i się nauczyć, bo strasznie mi wstyd :oops: :oops: A pomóc bym chciała.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 22, 2010 19:18 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Kasieńko-wybacz!-ciagle zapominam,że Ty z Warszawy jestes!-pewnie dlatego,że nie masz w profilu miejsca zamieszkania! :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon mar 22, 2010 19:20 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Kasiulek, to ja się kajam, bo pomóc bym chciała, a nie potrafię :oops:
Obrazek

bulba

Post » Pon mar 22, 2010 19:25 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Pomagasz skarbie,bardzo pomagasz!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon mar 22, 2010 22:18 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Dobrej nocy Burasiątka. Do jutra skarby :1luvu: :1luvu: No i kciuki oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Do jutra :D
Obrazek

bulba

Post » Wto mar 23, 2010 6:06 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

bulba pisze: pomóc bym chciała, a nie potrafię :oops:

Ale czego nie potrafisz? Jaka technika? :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Wto mar 23, 2010 8:19 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Ach, widzisz Arcana, dla mnie te wszystkie banerki, bazarki, ogłoszenia i inne takie, to czarna magia. Fakt, że się w temat jeszcze nie wgryzałam, bo doba na to za krótka :wink:
Obrazek

bulba

Post » Wto mar 23, 2010 10:10 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jeśli te przedmioty nie są ciężkie to mogłaby je zabrać moja znajoma, jedzie do Wrocławia na święta pociągiem, dowiem się kiedy dokładnie

a jeśli są ciężkie i duże gabarytowo to Piracik oferował pomoc transportową na z siedziby jego firmy , ale tą pod Warszawą, chyba Mysiadło, czy Michalin , czy jakoś tak :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto mar 23, 2010 10:16 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

aha, Pani która była w niedzielę nie zdecydowała się na Braciszków
a dokłądniej, to jest jeszcze niezdecydowana, bardzo je polubiła, ale ja myślę że jest jakaś przeszkoda, o której ona nie chce mi powiedzieć, myślę że gdybym ją namawiała to kotki by wzięła, ale ja mam specyficzne podejście do adopcji, domek musi kotki naprawdę mocno chcieć i kochać ! jeśli jest jakiś cień wątpliwości czy wahania, to potem może być tylko gorzej , a ja chciałabym żeby trafiły do domu gdzie będą przede wszystkim bardzo bardzo kochane i bezpieczne na całe życie
inne problemy, takie jak przeprowadzka, wyjazd, ewentualna choroba, wtedy są do rozwiązania bez szkody na kocie!
myślę że ta Pani nie jest gotowa jeszcze do tego! pomogłam jej podjąć decyzję że jeszcze poczeka !

jessi74

Post » Wto mar 23, 2010 10:33 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:aha, Pani która była w niedzielę nie zdecydowała się na Braciszków
a dokłądniej, to jest jeszcze niezdecydowana, bardzo je polubiła, ale ja myślę że jest jakaś przeszkoda, o której ona nie chce mi powiedzieć, myślę że gdybym ją namawiała to kotki by wzięła, ale ja mam specyficzne podejście do adopcji, domek musi kotki naprawdę mocno chcieć i kochać ! jeśli jest jakiś cień wątpliwości czy wahania, to potem może być tylko gorzej , a ja chciałabym żeby trafiły do domu gdzie będą przede wszystkim bardzo bardzo kochane i bezpieczne na całe życie
inne problemy, takie jak przeprowadzka, wyjazd, ewentualna choroba, wtedy są do rozwiązania bez szkody na kocie!
myślę że ta Pani nie jest gotowa jeszcze do tego! pomogłam jej podjąć decyzję że jeszcze poczeka !

:ok: ja też uważam, że najważniejsza jest świadoma decyzja :ok:
Ja często wysyłam maile ze stanowczym opisem warunków adopcyjnych + ankieta wdopcyjna + umowa.
Podkreślam że adopcja zwierzęcia to odpowiedzialnośc na kilkanaście lat, że musi byc dobrze przemyślana :!:
Po takiej korespondecji i rozmowach telefonicznych mam przynajmniej większą pewność że ktoś jest przekonany do adopcji.
Część osób rezygnuje.... no ale widać od razu kto jak do adopcji podchodzi 8)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto mar 23, 2010 10:37 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:aha, Pani która była w niedzielę nie zdecydowała się na Braciszków

:ok: ja też uważam, że najważniejsza jest świadoma decyzja :ok:
Ja często wysyłam maile ze stanowczym opisem warunków adopcyjnych + ankieta wdopcyjna + umowa.
Podkreślam że adopcja zwierzęcia to odpowiedzialnośc na kilkanaście lat, że musi byc dobrze przemyślana :!:
Po takiej korespondecji i rozmowach telefonicznych mam przynajmniej większą pewność że ktoś jest przekonany do adopcji.
Część osób rezygnuje.... no ale widać od razu kto jak do adopcji podchodzi 8)

popieram w zupełności :D Agness - to już mija niebawem rok jak razem wyadoptowałyśmy Mikiego , pamiętasz :D

jessi74

Post » Wto mar 23, 2010 11:56 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:popieram w zupełności :D Agness - to już mija niebawem rok jak razem wyadoptowałyśmy Mikiego , pamiętasz :D

8O 8O 8O ale czas szybko mija... ile to kotków już udało się uratować :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto mar 23, 2010 18:14 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Może nie jest w stanie zapewnić dwóm kotom domku,a podobaja jej się obydwa i nie chciała ich rozdzielać?
Gosiu-serce Ci mówi co masz robić-jestes doświadczona w tym względzie!
No cóż-Braciszkowie nadal szukają!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 23, 2010 19:00 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

a wiesz Kropka że chyba tak! też mi się wydaje że jednak na dwa pani się nie zdecydowała , mimo że poczatkowo chciała oba

jessi74

Post » Wto mar 23, 2010 20:43 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Kciuki za wspolny domek :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]