Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Zosiu, dasz radę łapać w sobotę? Kombinujemy miejsca. Tę ciężarną trzeba w merca łapać.
15pietro pisze: robią to dopiero powyżej 7 miesiąca.
alix76 pisze:Biedne ... smutne losy kobiety i smutne skutki dla kotów. Nulek się zachowuje, jakby nie wiedział, czego się spodziewać po mnie- broni się kiedy go wyciągam i skwapliwie korzysta, kiedy go głaszczę.
15pietro pisze: Drugi wet awaryjny kotów się boi i to ja zawsze muszę zwierzaka trzymać na stole i uspokajać weta, ze tak można go dotknąć i nie odgryzie ręki.
AnielkaG pisze:koty widziała (chyba tylko) wetka w Koterii, ona NIE ogląda uszu ani dziąsełzważywszy na fakt, ze czasem to jedyny kontakt dzikiego kota z wetem, uważam to za karygodne
monika794 pisze:AnielkaG pisze:koty widziała (chyba tylko) wetka w Koterii, ona NIE ogląda uszu ani dziąsełzważywszy na fakt, ze czasem to jedyny kontakt dzikiego kota z wetem, uważam to za karygodne
nie jest prawdą co piszesz - moja obecna tymczaska właśnie w Koterii została wyleczona ze świerzbu
AnielkaG pisze:Zosiu, dasz radę łapać w sobotę? Kombinujemy miejsca. Tę ciężarną trzeba w merca łapać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1321 gości