Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:KOCHANI PROSZĘ O WYSTAWIANIE BAZARKÓW I WPŁATY NA KONTO- NIE MOŻEMY UREGULOWAĆ PEŁNEJ PŁATNOŚCI ZA FUKSIE U NASZEGO WETERYNARZA, PONIEWAŻ ZABRAKŁO OK 500-600 ZŁ Z JEJ KONTA, JUŻ PO DOŁOŻENIU PRZEZ PKDT 300 ZŁ. WAŻNE![]()
![]()
![]()
kinga-kinia pisze:Fuksię wziełam do mnie ponieważ nie ma pieniedzy na jej hotelowanie gdziekolwiek.Na pewno będzie miała jeszcze jeden zastrzyk na grzyba będzie musiała byc kolejny raz odrobaczona no i później szczepienia.Wyniki krwi ma dobre nie ma chorych nerek![]()
Fuksia łobuziara zerwała sobie dwa szwy po sterylce i musiałam dziś uczestniczyć w szyciu brzuszka trzymałam łapki by Fuksia się nie ruszała dzięki temu dostała głupiego jasia i znieczulenie miejscowe a nie narkozę.Mam jej kołnierz ale koty nie lubią w tym chodzić więc musiałam z pieluchy tetrowej zrobić jej tymczasowy fartuch by szwy nie zrywała.Wet dałby mi fartuch ale Fuksia jest malutka i takich nie ma.
Dorot zaoferowała zrobić bazarek z fantów przesłanych od Cindy
Jeżeli chodzi o kuwetkowanie to wiem tylko tyle co wet mówił że mała robi tylko kupę do kuwety siku NIE.
Seja jak ona zarazi się FIV od Kropki to nikt jej nie adoptuje.Jeżeli okaże się że Fuksia nie bedzie kuwetkować i nie znajdzie DS który to zaakceptuje to chyba najlepszym wyjściem będzie zaprzyjaźniona stadnina.
Ona ma takie fajne mięciusieńkie futerko myszkę rozwaliła w minutę
kinga-kinia pisze:
Seja jak ona zarazi się FIV od Kropki to nikt jej nie adoptuje.Jeżeli okaże się że Fuksia nie bedzie kuwetkować i nie znajdzie DS który to zaakceptuje to chyba najlepszym wyjściem będzie zaprzyjaźniona stadnina.
kinga-kinia pisze:sabina skaza pisze:KOCHANI PROSZĘ O WYSTAWIANIE BAZARKÓW I WPŁATY NA KONTO- NIE MOŻEMY UREGULOWAĆ PEŁNEJ PŁATNOŚCI ZA FUKSIE U NASZEGO WETERYNARZA, PONIEWAŻ ZABRAKŁO OK 500-600 ZŁ Z JEJ KONTA, JUŻ PO DOŁOŻENIU PRZEZ PKDT 300 ZŁ. WAŻNE![]()
![]()
![]()
Sabina zabrakło ok 35 zł które wpłaciłam na konto by można było dr zapłacić.Skąd ty wziełaś tą kwotę 500-600zł ????????
lidjanb pisze:kinga-kinia pisze:Fuksię wziełam do mnie ponieważ nie ma pieniedzy na jej hotelowanie gdziekolwiek.Na pewno będzie miała jeszcze jeden zastrzyk na grzyba będzie musiała byc kolejny raz odrobaczona no i później szczepienia.Wyniki krwi ma dobre nie ma chorych nerek![]()
Fuksia łobuziara zerwała sobie dwa szwy po sterylce i musiałam dziś uczestniczyć w szyciu brzuszka trzymałam łapki by Fuksia się nie ruszała dzięki temu dostała głupiego jasia i znieczulenie miejscowe a nie narkozę.Mam jej kołnierz ale koty nie lubią w tym chodzić więc musiałam z pieluchy tetrowej zrobić jej tymczasowy fartuch by szwy nie zrywała.Wet dałby mi fartuch ale Fuksia jest malutka i takich nie ma.
Dorot zaoferowała zrobić bazarek z fantów przesłanych od Cindy
Jeżeli chodzi o kuwetkowanie to wiem tylko tyle co wet mówił że mała robi tylko kupę do kuwety siku NIE.
Pani Kingo! Moja propozycja co do zapłaty za hotelowanie Fuksi-gdyby nie dało się inaczej-podczas Pani nieobecności z powodu wyjazdu jest cały czas aktualna!!!!Jakby coś to proszę dać znać na PW!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Marmotka i 41 gości