GDYNIA - FUKSIK [*] ... smutno...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2010 12:52 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

KOCHANI PROSZĘ O WYSTAWIANIE BAZARKÓW I WPŁATY NA KONTO- NIE MOŻEMY UREGULOWAĆ PEŁNEJ PŁATNOŚCI ZA FUKSIE U NASZEGO WETERYNARZA, PONIEWAŻ ZABRAKŁO OK 500-600 ZŁ Z JEJ KONTA, JUŻ PO DOŁOŻENIU PRZEZ PKDT 300 ZŁ. WAŻNE :!: :!: :!:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob lut 06, 2010 13:21 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Jako DT dla Fuksikulca zgłaszałam się ja :)
Tylko jest strach przed Kropką, która śpi,je ,kuwetkuje i ma FIV.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob lut 06, 2010 13:26 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

[quote="sabina skaza"]nikt się jeszcze nie zgłosił jako dt dla fuksi?
poprosiłam AGONIS, dziewczynę, która tymczasowała ryska 2 żeby zapoznała się z jej wątkiem, może ona go weźmie choć na 3 tyg? kinga nie zapominaj że kocie hotele biorą tylko koty zupełnie zdrowe, z uwagi na możliwość zarażenia innych kotów. także w jej przypadku nie wierzę że znalazłybyście hotel. no chyba, ze dalej będziecie płacić dr łukuciowi za hotelowanie.
trzymam kciuki za dom tymczasowy u agonis, dostała by żywnośc, żwirek i w razie potrzeby opiekę u zaleskich. bo agonis jest z gdańska.[/quote]
Boze jaki piekny wierszyk :love: chcialabym, zeby tak bylo, a wszystkich barbarzyncow zeby pochlonelo pieklo :evil:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob lut 06, 2010 13:33 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Wplacilam dzisiaj 15€, wiecej niestety nie moge, bo pomagam tez Lolusiowi z przetracona szczeka...bez oczka...

Cindy

Post » Sob lut 06, 2010 14:10 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Dodałam jeszcze jeden płaszcz i lakier z Avonu do fuksiowego bazarku :)

seja

Post » Sob lut 06, 2010 14:53 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

heyka. Rysio wlasnie nie dawno trafił do adopcji :) i zapoznaje sie z nowym domem. Powiedzcie prosze czy fuksja radzi sobie z kuweta i czy ma koci katar?
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Sob lut 06, 2010 16:42 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

sabina skaza pisze:KOCHANI PROSZĘ O WYSTAWIANIE BAZARKÓW I WPŁATY NA KONTO- NIE MOŻEMY UREGULOWAĆ PEŁNEJ PŁATNOŚCI ZA FUKSIE U NASZEGO WETERYNARZA, PONIEWAŻ ZABRAKŁO OK 500-600 ZŁ Z JEJ KONTA, JUŻ PO DOŁOŻENIU PRZEZ PKDT 300 ZŁ. WAŻNE :!: :!: :!:

Sabina zabrakło ok 35 zł które wpłaciłam na konto by można było dr zapłacić.Skąd ty wziełaś tą kwotę 500-600zł ????????
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob lut 06, 2010 16:53 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Fuksię wziełam do mnie ponieważ nie ma pieniedzy na jej hotelowanie gdziekolwiek.Na pewno będzie miała jeszcze jeden zastrzyk na grzyba będzie musiała byc kolejny raz odrobaczona no i później szczepienia.Wyniki krwi ma dobre nie ma chorych nerek :ryk:
Fuksia łobuziara zerwała sobie dwa szwy po sterylce i musiałam dziś uczestniczyć w szyciu brzuszka trzymałam łapki by Fuksia się nie ruszała dzięki temu dostała głupiego jasia i znieczulenie miejscowe a nie narkozę.Mam jej kołnierz ale koty nie lubią w tym chodzić więc musiałam z pieluchy tetrowej zrobić jej tymczasowy fartuch by szwy nie zrywała.Wet dałby mi fartuch ale Fuksia jest malutka i takich nie ma.
Dorot zaoferowała zrobić bazarek z fantów przesłanych od Cindy :D
Jeżeli chodzi o kuwetkowanie to wiem tylko tyle co wet mówił że mała robi tylko kupę do kuwety siku NIE.
Seja jak ona zarazi się FIV od Kropki to nikt jej nie adoptuje.Jeżeli okaże się że Fuksia nie bedzie kuwetkować i nie znajdzie DS który to zaakceptuje to chyba najlepszym wyjściem będzie zaprzyjaźniona stadnina.
Ona ma takie fajne mięciusieńkie futerko myszkę rozwaliła w minutę :twisted:
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob lut 06, 2010 17:36 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Swietnie, ze nerki zdrowe :P Fuksia lobuziara, napatrzyla sie u weta i stwierdzila, ze pora wyciagnac szwy :mrgreen: A teraz...fartuszek... Myszke rozwalila w minute - bandytka mala - zeby tylko do Twoich kotkow sie nie dobrala.Mam nadzieje, ze podpatrzy od nich do czego sluzy kuwetka :ok:

Cindy

Post » Sob lut 06, 2010 17:46 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

kinga-kinia pisze:Fuksię wziełam do mnie ponieważ nie ma pieniedzy na jej hotelowanie gdziekolwiek.Na pewno będzie miała jeszcze jeden zastrzyk na grzyba będzie musiała byc kolejny raz odrobaczona no i później szczepienia.Wyniki krwi ma dobre nie ma chorych nerek :ryk:
Fuksia łobuziara zerwała sobie dwa szwy po sterylce i musiałam dziś uczestniczyć w szyciu brzuszka trzymałam łapki by Fuksia się nie ruszała dzięki temu dostała głupiego jasia i znieczulenie miejscowe a nie narkozę.Mam jej kołnierz ale koty nie lubią w tym chodzić więc musiałam z pieluchy tetrowej zrobić jej tymczasowy fartuch by szwy nie zrywała.Wet dałby mi fartuch ale Fuksia jest malutka i takich nie ma.
Jeżeli chodzi o kuwetkowanie to wiem tylko tyle co wet mówił że mała robi tylko kupę do kuwety siku NIE.
Seja jak ona zarazi się FIV od Kropki to nikt jej nie adoptuje.Jeżeli okaże się że Fuksia nie bedzie kuwetkować i nie znajdzie DS który to zaakceptuje to chyba najlepszym wyjściem będzie zaprzyjaźniona stadnina.

Pani Kingo! Moja propozycja co do zapłaty za hotelowanie Fuksi-gdyby nie dało się inaczej-podczas Pani nieobecności z powodu wyjazdu jest cały czas aktualna!!!!Jakby coś to proszę dać znać na PW!!!!

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Sob lut 06, 2010 18:44 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

kinga-kinia pisze:

Tina z Kropką mieszka od maja.
W listopadzie robione testy wykazały , że Tina nie ma FIV.
Jedzą z jednej miski, śpią w tym samym mieszkaniu, kuwetują w tej samej kuwecie.
Jeżeli przez pół roku Tina nie zaraziła się FIV...to jakim cudem Fuksica by miała przez dwa tygodnie?

Kropka ma w głębokiej pogardzie inne koty. Trzyma się od nich z dala...no chyba , że jej miejsce zajmują, to wtedy na nie trochę pochrapie i posyczy :)

Rozumiem strach, ja obaw nie mam, bo mam kota z FIV .

seja

Post » Sob lut 06, 2010 19:02 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

kinga-kinia pisze:
sabina skaza pisze:KOCHANI PROSZĘ O WYSTAWIANIE BAZARKÓW I WPŁATY NA KONTO- NIE MOŻEMY UREGULOWAĆ PEŁNEJ PŁATNOŚCI ZA FUKSIE U NASZEGO WETERYNARZA, PONIEWAŻ ZABRAKŁO OK 500-600 ZŁ Z JEJ KONTA, JUŻ PO DOŁOŻENIU PRZEZ PKDT 300 ZŁ. WAŻNE :!: :!: :!:

Sabina zabrakło ok 35 zł które wpłaciłam na konto by można było dr zapłacić.Skąd ty wziełaś tą kwotę 500-600zł ????????

kinga, a stąd:

"yammayca napisał(a):
300 jest od nas, więc łącznie jest 1008,58 plus jeszcze 64 pln z bazarku właśnie spłynęło, co daje sumę: 1070,58 pln, czyli mniej niż FV od Łukucia na kwotę: 1102 pln. Różnicę oczywiście trzeba będzie dołożyć"

przeczytałam, że 1702, przepraszam....... jedynka mi się zlała z siódemką :oops: :oops: :oops: tak to jest jak się po nocach wstaje od 5 mies, i 2 małe "potforrrrrrrrrryyyyy" drą się na przemian od rana do nocy. jestem przytłoczona ostatnio obowiązkami i okrutnie przemęczona :oops: mój błąd, źle przeczytałam, ale to nie zmienia faktu, że pewnie nadal będzie musiała być leczona i koszty będa przybywać, a jak się nie znajdzie dla niej DT- to i za hotelik będzie trzeb płacić....więc z apelu- ŻEBY ROBIĆ BAZARKI I PRZELWEWAC DROBNE GROSIKI, nie wycofuję się :!:
Ostatnio edytowano Sob lut 06, 2010 19:13 przez sabina skaza, łącznie edytowano 1 raz
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob lut 06, 2010 19:09 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

lidjanb pisze:
kinga-kinia pisze:Fuksię wziełam do mnie ponieważ nie ma pieniedzy na jej hotelowanie gdziekolwiek.Na pewno będzie miała jeszcze jeden zastrzyk na grzyba będzie musiała byc kolejny raz odrobaczona no i później szczepienia.Wyniki krwi ma dobre nie ma chorych nerek :ryk:

Pani Kingo! Moja propozycja co do zapłaty za hotelowanie Fuksi-gdyby nie dało się inaczej-podczas Pani nieobecności z powodu wyjazdu jest cały czas aktualna!!!!Jakby coś to proszę dać znać na PW!!!!

Bardzo dziękuję :1luvu: dam znać .
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob lut 06, 2010 19:16 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Kochani Fuksia tymi może niezbyt ładnymi fotkami prosi o pomoc finansową :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob lut 06, 2010 19:40 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

kinga-kinia pisze:Kochani Fuksia tymi może niezbyt ładnymi fotkami prosi o pomoc finansową :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Jest przecudna!!!!! :1luvu: Tylko na tym jednym zdjęciu wygląda jak taki stary,ranny zasłużony weteran-partyzant!!!! :ryk: :ryk: :ryk:

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

[poprzednia][następna]