danka05 pisze:To ja też mam do Was pytanko. Co mogę zrobić z zawziętym rezydentem co to siku tylko w kuwecie zostawia ale grubsze rankiem na panelach?
Spróbuje drugą kuwetę - może księciunio potrzebuje osobnej do każdego rodzaju urobku, tak bywa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danka05 pisze:To ja też mam do Was pytanko. Co mogę zrobić z zawziętym rezydentem co to siku tylko w kuwecie zostawia ale grubsze rankiem na panelach?
danka05 pisze:Dzięki za rady. Mam jeszcze jedno pytanko, czy mogę na tym wątku przedstawić 7 cudnych tymczasów. Małe cudne i chyba z dożywotnim grzybkiem?
Kaprys2004 pisze:Poproszę nieśmiało o podnoszenie
viewtopic.php?f=13&t=107173&p=5545626#p5545626
Dzięki
_kathrin pisze:No nie jest tak pięknie
Przyjedzie do nas na razie jedna kociczka. Druga zostanie z dziećmi.
Jest strasznie zimno, niebezpiecznie by było dla maluchów, żeby zostały w tej budce same, bez ciepła matki.
Dzieciaki mają ok 3-4miesięcy. Jeśli znajdzie się dla nich kąt, choć na kwarantanne, przyjedzie cała czwórka. Jeśli nie, tylko Srebrna.
Nie mam co zrobić z dzieciakami.
Dziewczyny pomyślcie proszę, może macie wolną łazienkę, pokoik.
Może być na czas określony.
Dzieci są zdrowe, mam zapasa żarcia, wspomogę!
piotr568 pisze:_kathrin, ja poproszę o zamianę na jakiś mniej proludzki model. Otrzymany egzemplarz wymaga nieustannego dopieszczania 24h, co w mojej sytuacji jest niewykonalne. Obawiam się że może nie przeżyć, pozbawiony pieszczot przez 10 godzinOprócz tego niemiłosiernie ugniata i traktorzy zakłócając ciszę nocną
Lilithian pisze:kolejne koty poszukiwane
2 lubiące się kotki, młode ale nie zupełne dzieci (ok 5-9 m-cy), preferowane dziewczyny ale niekoniecznie.
Dla młodej pary z niedużym mieszkaniem. Na razie będą pod opieką Pani, potem bedą ok 8h dziennie same (dlatego dwa
proszę o kandydatury jak poprzednio na maila: lilithian@shirk.pl
_kathrin pisze:piotr568 pisze:_kathrin, ja poproszę o zamianę na jakiś mniej proludzki model. Otrzymany egzemplarz wymaga nieustannego dopieszczania 24h, co w mojej sytuacji jest niewykonalne. Obawiam się że może nie przeżyć, pozbawiony pieszczot przez 10 godzinOprócz tego niemiłosiernie ugniata i traktorzy zakłócając ciszę nocną
Może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia, i uwolni Piotra od nachalnych pieszczot?
Kto zrobi allegro? Ja obstawię inne portale.
Dzieciak zaszczepiony, ok3-4-miesięczny. Podobno namolny![]()
Agneska pisze:Genowefa, ja wiem, że przy ul. Równej jest jakaś od dawna "trudnołapalna" kotka i że należy ją wreszcie kiedyś dopaść.
Ponieważ JoKotowo Aleba koordynuje akcje łapankowe, to może przekaż Alebie telefon do tej pani Elżbiety, chyba będzie im się najprościej domówić. Ewentualnie wyślij mi na pw, to ja przekażę Alebie.
genowefa pisze:Dziewczyny, jakaś dziwna akcja.
Zadzwoniła do mnie karmicielka z Pragi Elżbieta R., żeby nie łapać jakieś czarnej kotki z ul. Równej. Z tego co zrozumiałam tą kotkę zgłosiła Pani Wiesia![]()
Wicie coś na ten temat? To Wy miałyście ją łapać? Pani Elżbieta zadzwoniła do mnie ponieważ zgubiła telefon do jopop.
I przy okazji dostałam bonusikviewtopic.php?f=1&t=107210
Użytkownicy przeglądający ten dział: aniamis91, puszatek i 90 gości