Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:dragonfly, nie bardzo rozumiem, czy Ty sugerujesz, ze jesli wezmiecie ragdolla czy kota birmańskiego, to kot bedzie wesoly i miziasty? na tych opisach ras mozna sie bardzo przejechac... mowie z autopsji
AnielkaG pisze:kot z Palucha nie bedzie rasowy, bo nie ma rodowodu
koty w typie rasy sa na Paluchu, ale zaadoptowanie ich jest jescze trudniejsze niż dachowca, ale pojedź i spróbuj- zobaczysz jak to wygląda
aha, zdrowych kotów nie ma na Paluchu, wszystkie są chore mają: pchły, swierzbowca, koci katar, biegunkę, grzybicę, anemię
jak mama chce zdrowego, rasowego kota to niestety musi zbierac pieniądze
Never pisze:Dragonfly, jutro na spokojnie sobie porozmawiamy!
Poddasze pisze:Super!!!![]()
myju myju chlastu chlastu pozbędę się dredów jedenastu![]()
tillibulek pisze:ojejku, jaka piekna kocia maskota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:tillibulek pisze:ojejku, jaka piekna kocia maskota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No fakt - ładnyDlaczego mnie się zawsze trafi jakieś pakudztwo, ja sie pytam???
alareipan pisze:Zofia&Sasza pisze:tillibulek pisze:ojejku, jaka piekna kocia maskota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zosia a chcesz się zamienić? Fidel Castro ma same zalety: jak na razie jest obłędnie drogi w utrzymaniu, żaden zapachowy dyfuzor do kontaktu nie utrzymuje tak długo zapachu w całym mieszkaniu, jak on (nawet Brise Melodia, czy jak on tam) i po mistrzowsku sika na kołdry i na parkiet (nie wiem czy preferuje jakieś drewno, ale egzotyk mu pasuje
)
alareipan pisze:Zofia&Sasza pisze:tillibulek pisze:ojejku, jaka piekna kocia maskota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zosia a chcesz się zamienić? Fidel Castro ma same zalety: jak na razie jest obłędnie drogi w utrzymaniu, żaden zapachowy dyfuzor do kontaktu nie utrzymuje tak długo zapachu w całym mieszkaniu, jak on (nawet Brise Melodia, czy jak on tam) i po mistrzowsku sika na kołdry i na parkiet (nie wiem czy preferuje jakieś drewno, ale egzotyk mu pasuje
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 128 gości