Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 19:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

DT pilnie potrzebny! Cioteczki macie jakichś znajomych, którzy przygarną ślepaczka? Nie pozwólmy by wrócił na ulicę! :cry:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob wrz 26, 2009 20:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Bardzo potrzebny tymczas, szczególnie dla takiego ślepaczka!!! Aniu, jest gdzieś wątek ślepaczków, może trzeba tam też koteczka zgłosic, może ktos przeczyta i pomoże?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob wrz 26, 2009 23:16 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Hoop!
Zeby sie znowu cud zdarzyl!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie wrz 27, 2009 6:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Nawet nic nie mogę napisać o jego stanie zdrowia, bo nie wiem, a co wiedziałam to napisałam.

Czarny kocurek nie może zostać w lecznicy, i w jego imieniu błagam o pomoc dla niego. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 27, 2009 7:22 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Podrzucę!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 27, 2009 7:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 27, 2009 8:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Dzięki Kasiu. :1luvu:
Muszę poszukać w zdjęciach na telefonie, czy może nie mam jego zdjęć.
Martwię się jak diabli, bo nie do końca wiem, jaki jest jego stan z oczami, wiem tylko, że jest po przebytym kk niewyleczonym, bo i kto miał to zrobić.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 27, 2009 10:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

:(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie wrz 27, 2009 11:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Niestety, nie mam jego zdjęć. :(
Już wiem, że to 2 letni kocurek jest.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 27, 2009 12:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Byłam właśnie dać jeść, tym co przyszły pod mój balkon, bo wcześniej widziałam dziewczynę z tymi małymi jazgoczącymi psami które szczekały na te biedne kotki.
Rozmawiałam też teraz z sąsiadką o nich, i powiedziała, że oni mieszkają na 10 piętrze i kiedyś wyrzucili takiego psa z 10 pietra. :strach: :strach: :strach: 8O
Fakt, bo teraz mają ich 4 a było 5. To ta sama rodzina co tamten chłopak,który rzuca w te koty kamieniami.

Sąsiedzi oczywiście nic z tym nie zrobili. :cry:

Proszę, pomóżcie jeszcze tym kotom, które tam czekają na naszą pomoc. Ja wiem, że każdy ma swoje zmartwienia, ale popytajcie chociaż o tymczasy.
Ja nie wiem, co dalej będzie. :cry:

Będziemy w najbliższym czasie łapać kotki razem z Piechcią15, bo sama ze względów zdrowotnych nie dam rady, ale jednak chcę pomóc tym bidulom.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 27, 2009 13:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Kasiu jak pisałam - zdjęcia czarnuszka (jakiekolwiek), inf. "techniczne" na PW lub na maila thor2@o2.pl.
Jak mój przystojniak Ozy? Banerek czeka niewykorzystany i się kisi ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 27, 2009 15:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Boże, jacy ludzie są straszni :cry:

Za pomoc dla kocurka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie wrz 27, 2009 16:00 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

:ok: :ok: :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie wrz 27, 2009 17:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kasia86 pisze:Rozmawiałam też teraz z sąsiadką o nich, i powiedziała, że oni mieszkają na 10 piętrze i kiedyś wyrzucili takiego psa z 10 pietra. :strach: :strach: :strach: 8O
Fakt, bo teraz mają ich 4 a było 5. To ta sama rodzina co tamten chłopak,który rzuca w te koty kamieniami.

Matko kochana! :evil: Cóż to za ludzie 8O Albo raczej nie ludzie tylko potwory! :x

Bardzo prosimy o DT dla kotków!

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie wrz 27, 2009 18:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Trzeci dzień nie widzę burej Agatki. :(
Zastanawiam się, czy aby ta dozorczyni nie zamknęła jej w komórce, bo wtedy jak darła się to powiedziała, że ona jest łowna kotka, bo szczury łapie.
Poszłam im dać jeszcze jeść teraz i poszłam przed blokiem do tamtego, i tak tylko był Ozi. Zaniepokoiłam się bardzo. Następnie przyszłam pod mój blok, a tu 3 koty czekały na mnie. Dwie czarne kocice i ten bury kocur.
Dowiedziałam się też, że podobno są tam dwa małe buraski z lipca, ale nie wychodzą jeszcze z komórek. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]