^^ KocI SzczEciN~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2009 9:54

znaczy się drugiego whiskasa a nie drugą tabletke...
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Czw lip 23, 2009 10:03

hejka :cat3: Pół nocy nie spałam, bo koty po głowie mi skakały :strach: A rano powitała mnie niespodzianka w postaci, hmm, "pomnika" na biurku. Koty dostały dłuugi wykład o kuwecie :P
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Czw lip 23, 2009 10:07

sebriel pisze:hejka :cat3: Pół nocy nie spałam, bo koty po głowie mi skakały :strach: A rano powitała mnie niespodzianka w postaci, hmm, "pomnika" na biurku. Koty dostały dłuugi wykład o kuwecie :P

tak były zajęte hasaniem ze nie zdążyły do kuwety :wink:
Obrazek

Istna

Post » Czw lip 23, 2009 10:12

Ale coś jest na rzeczy z tym załatwianiem sie nie tam gdzie trzeba... Miałam wczoraj "w gościach" koleżankę którą udało mi sie namówić na pomieszkanie u nas jak pojedziemy w sierpniu na urlop - pokazałam ofiarę moim mięsożernym kotowatym (o dziwo została zaakceptowana). Moja Puki (biała łaciata poniżej) koniecznie chciałą zrobić siku gdzieś w poblizu gościa aż musiałam jej kuwetę do pokoju przynieść :roll:
Obrazek

Istna

Post » Czw lip 23, 2009 10:13

Istna pisze:Witajcie 8)
Czy to mozliwe żeby kot trzeciego antybiotykowego dnia wyglądał już lepiej ?

Nie wiem co konkretnie mu dziewczyny zapisaly. Podaj prosze nazwe, bede dzis po poludniu w naszej lecznicy, to dopytam.

W kazdym razie ciesze sie bardzo, ze jest lepiej :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Czw lip 23, 2009 10:15

ja wiem - Elegancik jak każdy facet wobec zabrania do szpitala wziął się sprężył w sobie...i oto efekty ;)

cieszę się że kociowi lepiej
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw lip 23, 2009 10:15

sebriel pisze:hejka :cat3: Pół nocy nie spałam, bo koty po głowie mi skakały :strach: A rano powitała mnie niespodzianka w postaci, hmm, "pomnika" na biurku. Koty dostały dłuugi wykład o kuwecie :P

Mysle, ze to "wypadek przy pracy" (a raczej zabawie). Jesli nie bedzie sie to powtarzac regularnie, to raczej nie ma powodu do niepokoju.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Czw lip 23, 2009 10:17

ślicznie dziękuje :1luvu:
tak dla uściślenia to białasków jest 3
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

rudolfrudy pisze:
Istna pisze:Witajcie 8)
Czy to mozliwe żeby kot trzeciego antybiotykowego dnia wyglądał już lepiej ?

Nie wiem co konkretnie mu dziewczyny zapisaly. Podaj prosze nazwe, bede dzis po poludniu w naszej lecznicy, to dopytam.

W kazdym razie ciesze sie bardzo, ze jest lepiej :D

To jest to Co NOT mi poleciała - a i pani weterynarz sie zgodziłą ze może pomóc :wink: - Unidox Solutab.
Obrazek

Istna

sebriel moje małpy dzisiaj pod baczną obserwacją są....a materac się pierze...

agiis-s

Post » Czw lip 23, 2009 10:21

Ciekawa jestem co Wy macie w soich torebkach - ja zawsze mam jakieś suche żarcie, saszetki (czasem puszka), teraz dodatkowo tuńczyk i tabletki dla kota ;) Mój maż mówi ze w mojej torbie wiecznie śmierdzi kocim żarciem 8) Zazdroszczę kobietom noszącym w pachnących torebkach kosmetyki i chusteczki... kociarz zawsze musi mieć spory bagaż na grzbiecie... :roll: Tzn. kociarz poruszający się środkami komunikacji miejskiej bo moze jak sie własny pojazd takie rzeczy trzyma sie w nim....
Obrazek

Istna

Post » Czw lip 23, 2009 10:23

agiis-s pisze:sebriel moje małpy dzisiaj pod baczną obserwacją są....a materac się pierze...

Agiis-s a dotąd ani razu nie zdarzyło im sie obsikać czegoś innego niz kuweta ? Jeśli tak to i tak bardzo inteligentne stworzonka - u mnie jak były maluchy to wszystkie katy musiały być obstawione czymś z czego łatwo było sprzątnać "niespodzianki" :wink:
Obrazek

Istna

Post » Czw lip 23, 2009 10:24

taaaa...ja w portfelu mam tabletkę na odrobaczanie, ale za to bagażnik wyposażony jak trzeba (ostatnio dokupiłam taką grubą folię na wypadek śmierdziela w aucie)

w zawartości torebki na pewno mistrzynią jest ciotka kya :ryk:

agiis-s

Post » Czw lip 23, 2009 10:26

Istna pisze:
agiis-s pisze:sebriel moje małpy dzisiaj pod baczną obserwacją są....a materac się pierze...

Agiis-s a dotąd ani razu nie zdarzyło im sie obsikać czegoś innego niz kuweta ? Jeśli tak to i tak bardzo inteligentne stworzonka - u mnie jak były maluchy to wszystkie katy musiały być obstawione czymś z czego łatwo było sprzątnać "niespodzianki" :wink:

nic z tego, żadne inteligentne - każda torba foliowa była już olana (dlaczego akurat foliówki?) w katach pokoju bywały niespodzianki. Ale im starsze tym się ładniej zachowują...

agiis-s

Post » Czw lip 23, 2009 10:29

Ja bagaznik mam na razie wylozony tylko podwojnie zlozonym przescieradlem. Poki co, odpukac, nic sie nie dzialo, ale folia jeszcze na to, to dobry pomysl. Dzis bede probowal odlawiac kotke na Pogodnie. Jaks nowa ciezarna sie pojawila, ktorej opiekunka do tej pory nie widziala. A juz myslalem, ze ten teren mam zalatwiony. Oczywiscie nie cale Pogodno - tylko jedna z populacji na Pogodnie. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

[poprzednia][następna]