annskr pisze:Oj, dołożyłam Ci roboty tymi kociakami![]()
![]()
Wysłałam zdjęcia zmniejszone, tych z Urzędniczej i z Łagiewnickiej, jeszcze dziś je popstrykam, bo tylko trzy się nadają...
Zdjęcia odebrałam, już dodałam do nowego allegrowego ogłoszenia. Oczywiście, jak zdjęc będzie więcej, to dodam kolejne.
Marzy mi się, żeby chociaż jeden z moich kociaków się wyadoptował, bo trudno utrzymać w rękach 3 na raz.
Wczoraj kotki były u Ani CC, mają troszkę grzybka, dostały szczepionkę ptzeciwgrzybiczą. Mam nadzieję, że pomoże

Kociaki mają zupełnie różne charaktery, roboczo przechrzciłam je na Rumcajsa, Hankę i Cypiska

Rumcajs to oczywiście Riki, największy, zdrowy i silny, uwielbia surowe mięsko, uwielbia się bawić, trzymanie na kolanach przyjmuje z mniejszym entuzjazmem i próbuje zwiać. Lubi obserwować Mrusię, chyba będzie lubił inne koty.
Hanka - czarnobiała, jedyna dziewczynka jest chyba najbardziej wszschstronna - wspaniale się bawi, ale bardzo chętnie lezy na kolanach i z zadowoleniem mruczy. Jest zdrowa, wesoła, ciekawska, bystra.
Cypisek jest najmniejszy, delikatny, nie lubi baraszkować z większym od siebie rodzeństwem. Najchętniej cały dzień spędziłby na moich rękach (gdybym tylko miała czas