» Sob cze 27, 2009 23:54
Prosze bardzo- przeklejone z dogo(nie umiem inaczej przeklejać, jak tylko blokiem); odpowiedż Weroni na post observera
Cytat:Napisał observer
Weroniu to jak wytłumaczysz fakt że gdy pewna grupa ludzi zaczęła przyjezdzać do Przyborówka ze względu na koty które zostały tam umieszczone w marcu,zajęła się również kotami z kociarni które były mówiąc łagodnie w nienajlepszej formie.Zrobili zbiórkę pieniędzy na leczenie nowych i rezydentów.Pierwszą dawke bardzo drogiego leku (Convenia)rezydenci dostali,zaczęło się polepszać natomiast drugiej nie zdążyli podać ponieważ sklociłaś ich z opiekunką twierdząc że obsmarowują przytulisko na forach.Twoje starania o stworzenie bajkowego i sielankowego obrazu przytuliska mogą przynieść odwrotny skutek.Nie mówię ze tam jest żle ale nie wiąż rąk osobom które chcą pomagać.
Mam do ciebie ogromną prośbę,napisz chcociaż w jakim stanie są teraz te koty bo wiele osób o nie się martwi.Tym bardziej ze na tyle razy co przyjeżdżali nie widzieli ciebie ani razu w kociarni.Zbieg okoliczności czy co ?
Weronia:
"Nie będę Ci niczego tłumaczyć, bo nie odczuwam takiej potrzeby
Wg mnie.. i wielu innych osób, to co piszesz to zwykłe bzdury i nic więcej.
Nikt mnie nie widział w kociarni? Ciekawe Być może, że w ciągu tych kilku razów, kiedy Twoje koleżanki z miau (być może i Ty) były w Przyborówku, ja akurat byłam w jednym z boksów 300-u psów, które również zamieszkują to miejsce
Nikt nikogo nie skłócił, po prostu P.Wanda dowiedziała się co piszecie w necie na temat przytuliska.. i to nie tylko ode mnie. A że jej się to nie spodobało, to sory.. tel Wandy jest na stronie, zadzwonić można.. pogadać
Zakończ te przepychanki, bo nie prowadzą one do niczego i wracaj skąd przyszłaś.. Papaa
Koniec tematu.. bez odbioru"
Nic dodać, nic ująć. Gdybym tam nie bywała regularnie, może bym i uwierzyła.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']