Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 25, 2009 11:12

Martuś w tym tygodniu postaramy się coś wysłać. W weekend jakoś cały czas czymś zajęci byliśmy i tylko raz sesja zdjęciowa była, ale nic ciekawego. Powtórzymy.
Sisi co noc grzecznie robi wykopy w kuwecie, choć nie powiem, że jej to lekko przychodzi, bo się troche wkurza. Ale daje rade :)

Gosiu...
wiem, że nie miałaś nic złego na myśli, ale czasmi trzeba bardziej dyplomatycznie. Nie opowiadam się po stronie jakiejkolwiek religii (w sensie, że nie powiem, która lepsza, a która gorsza), ale temat aborcji i dzieci to dla niektórych bolesne zagadnienie. Przynajmniej ja znam kobiety, które bardzo by chciały mieć dzieci, a niestety macierzyństwo nie było im dane. Lub traciły dzieci.
Co do naszego społeczeństwa- jesteśmy jacy jesteśmy i to bardzo długi temat.
Skończmy temat.
Nie osądzam łatwo ludzi, próbuje ich zrozumieć. Obroną na atak w większości przypadków będzie atak...
Każdy popełnia błedy. Ja ich robię sporo :) Wróćmy więc do tematu kociaków.

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pon maja 25, 2009 13:00

Terenia klatki zamówione: dla Ciebie 120cm a dla mnie 100cm. Cena 80-100 zł,- Odbieram jutro, bo dziś (o 13.45) już nikt tam nie pracuje 8O szczęściarze... Lucek ma fotki sympatyczne, bo jest niesamowicie fotogeniczny :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon maja 25, 2009 14:18

Nesca38 pisze:Terenia klatki zamówione: dla Ciebie 120cm a dla mnie 100cm. Cena 80-100 zł,- Odbieram jutro, bo dziś (o 13.45) już nikt tam nie pracuje 8O szczęściarze... Lucek ma fotki sympatyczne, bo jest niesamowicie fotogeniczny :D

To super dzięki wielkie :lol: a zabierzesz je obie i jak się dogadamy z kasą przelać Ci na konto, albo jakoś osobiscie :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 25, 2009 16:39

Hop hop!
Oto moja tymczasowa Nutka:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kessie

Od: Wto gru 02, 2008 18:52

Post » Pon maja 25, 2009 17:32

Sierściuszki hopsa do góry, domki, domki gdzie jesteście?
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pon maja 25, 2009 17:46

Hop do góry :)

blekitna

Post » Pon maja 25, 2009 18:02

Maleficarum pisze:Sierściuszki hopsa do góry, domki, domki gdzie jesteście?

No właśnie cholerka gdzie te domki :( coś ostatnio telefon milczy, a jeśli już dzwoni to raczej , że ktoś kociaka chce się pozbyć :evil: tak ,że dziewczyny wielki apel do wszystkichkto ma tylko dostęp do netu niech zamieszcza ogłoszenia gdzie tylko można, na dorosłe kociaki zdjęcia i teksty są na allegro (ogłoszenia Marty), na małe kociaki mozna robić ogłoszenia zbiorowe telefony podawać takie jak w ogłoszeniach na allegro, dla maluszków ogłoszenia na Basię.
Niebawem będą też papierówki, też rozwieszać gdzie można - w sklepach, lecznicach, skepach zoologicznych, może tam gzdie pracujecie albo się uczycie jest jakaś tablica ogłoszeniowa :?: Im więcej ogłoszeń tym lepiej :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 25, 2009 18:30

kessie pisze:Hop hop!
Oto moja tymczasowa Nutka:
Obrazek

Sylwia bardzo fajne zdjęcie!!

Dziś odwiedziła nas Dominika jeszcze za czasów Hiltona adoptowała od Nas córeczkę Plamki.

Mała niegdyś Izi ma obecnie około 1 roku.A Dominika pamięta o Naszych kociach bidach.Przeprowadziła w Urzedzie Miejskim w Dąbrowie zbiórkę na rzecz naszych podopiecznych.Dziś przywiozła datki od ludzi o ogromnych sercach.Zebrało się tego aż 470zł :D
Dziękujemy bardzo dla nas każda zlotówka jest na wagę złota .Obecnie przy takiej ilosci podopiecznych(30 kociąt i 16 doroslych )to ogromna pomoc!!!

Bardzo dziękujemy:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 25, 2009 20:02

hop hop do gory
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon maja 25, 2009 20:54

Co będę mogła to zrobię, info o kotuniach już poszło do wszystkich moich znajomych, z prośbą o posłanie dalej znajomym znajomych ich znajomych znajomych ;). Ogłoszenia papierowe porozwieszam gdzie się tylko będzie dało, w blokach też, na przystankach, o sklepach itd nie wspomnę, po prostu wszędzie! Im więcej tym lepiej, wiadomo że może być zero odpowiedź albo jakieś durne zgłoszenia, tak bywa, jednak nie możemy tracić nadziei, a komunikat na pewno zwiększy szanse naszych kociastych:)
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Post » Pon maja 25, 2009 21:48

Wreszcie mój komp przestał strajkować i udało mi sie zgrać zdjęcia , pragnę zaprezentować jednego jegomościa o imieniu Flip 8)
Tak wyglądał po kilku dniach pobytu u mnie, troche wystraszony, ale bardzo spragniony kociego towarzystwa :)
Ciekawe co ten człek robi i czemu błyska mi po oczach
Obrazek
Pokaże jaki jestem duży i ładny pomimo ranek 8)
Obrazek
Tak było po ok.1,5 tygodniu
Obrazek
A tak dzisiaj :) ale jestem leniwy
Obrazek
Ciekawe co Flip tam wypatrzył 8) chyba będzie polowanie :lol:
Obrazek :D :lol:

Flip bardzo się zmienił, razem szaleją z moim Kłakiem i jedzą z jednej michy :P Fli lubi sie płaszczyć i pozować jak np jestem w kuchni , nauczył sie też prosić o jedzonko 8) ocierając o nogi 8) zachowuje sie jak mały rozbrykany kociak, po rankach ani śladu i zaczynają zarastać futerkiem :) nadal jest płochliwy ale to niebo a ziemia w porównaniu z tym jak trafił do mnie :)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon maja 25, 2009 21:51

Filipek wygląda super :)
Brawo :)

blekitna

Post » Pon maja 25, 2009 21:54

A teraz reszta mojej bandy :
Więc kotka z maluchami na sie super, a maluszki rosną jak na drożdżach :) są 2 krówki i 2 pręguski, na razie nie wiem jakiej płci :)

No ale niestety 3 większe maluchy sie rozchorowały, mają biegunke :( dziś byliśmy u weta, były kroplówki i cała reszta :( przydałaby im sie częstsza opieka ale niestety nie ma jak :(, mam nadzieje że wyjdą z tego , są nadal dość chude pomimo dobrego apetytu, ale byliśmy też na odrobaczeniu i nie było do tej pory żadnych robali, chociaż taki plus
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon maja 25, 2009 21:57

Prze cudny, piękny kot, miziaste to to, a jakie świadome swej kociowatości:)
A jeśli można wiedzieć, co mu się stało że miał ranki na ciałeczku?

Maleficarum

Post » Pon maja 25, 2009 22:09

Sosnowieckie do gory
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]