Wwa Ursus. Mamie Jeżynek jednak ma się na życie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 20:43 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Co taka cisza... :( Dwa kociaki nadal pilnie szukają DT.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw wrz 23, 2010 20:06 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Ech...
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw wrz 23, 2010 21:47 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

To one jeszcze u Ciebie? 8O
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw wrz 23, 2010 22:55 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

monika794 pisze:To one jeszcze u Ciebie? 8O

A gdzie mają być? Nie napisałam nic o tym, że jak nie znajdą domu do 13-tego to wywalam je do syfiklatki, to i siedzą u mnie. Zaopiekowane w końcu są, no nie :roll: Tylko Wielbłąd się jak zwykle zgłosił, jakby sam nie miał dość własnych problemów.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw wrz 23, 2010 23:02 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Wielbłądzie 'problemy', czyli dwie przekochane, piękne kobietki w futrach wyprowadzają się do swoich własnych superdomów 2 i 4 października :dance:
Prawdziwymi problemami są 'tylko' mała czarna dzicza (która na 90% wróci w weekend) i szczający Lich :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw wrz 23, 2010 23:37 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

myślałam, że już w DS
a Lich jest Marcelibu :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt wrz 24, 2010 19:20 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Wielbłądzio pisze:Prawdziwymi problemami są 'tylko' mała czarna dzicza (która na 90% wróci w weekend)

Oj, szkoda bidulki :( Dla mnie dziczenie się kota nigdy będzie dobrym powodem do oddania go. Może jednak nie wróci :ok:

Dziś Pani z Urzędu znowu do mnie dzwoniła z pytaniem, czy nie podjęłabym się wyłapania i zabrania kotów z parkingu przy Regulskiej 8O Na szczęście tylko się nagrała na pocztę głosową, nie oddzwoniłam.

Tłumaczyłam tej kobiecie, że mam już za dużo kotów w domu, że mogę pomóc komuś łapać i zawieść do kastracji, ale nic więcej. Najwyraźniej do niej nie dotarło, a wygląda na inteligentną kobietę :roll: Rozumiem, że ona ma ciężką pracę, że przychodzą do niej ludzie z całego Ursusa i oczekują, że Urząd coś zrobi w ich sprawie. Ale chyba mogłaby mi tych wszystkich pierdół nie powtarzać?

Podjęłam już decyzję o oddaniu klatki-łapki do Urzędu i wyłączeniu poczty głosowej. To drugie zaraz zrobię. A to pierwsze dopiero jak koty połapię :mrgreen: Bo drugą klatkę muszę oddać Janie.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt wrz 24, 2010 20:54 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Oddaj klatki, oddaj - na razie starczy łapania. :wink: Chyba że wezmą Cię do urzędu na etat!

Dwa maluszki (co najmniej!) szukają tu domu! Komu, komu?!
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt wrz 24, 2010 21:09 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Ja drugiej klatki będę potrzebowała tylko przez jakiś czas, mam nadzieję, że krótko.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt wrz 24, 2010 21:21 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

a mi ciągle nie dają spokoju 2 maluchy z Ursusa z chorymi oczami, co prawda z 5zł na koncie niewiele mogę, ale jakby one gdzieś były na widoku to bym chociaż im foty zrobiła, a tak to nic o nich nie wiadomo

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Sob wrz 25, 2010 19:47 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Dzisiejsze fotki z balkonu :) Dolna część balkonu została dodatkowo zabezpieczona ze względu na maluchy (poprzednie takie maluchy mieliśmy poza sezonem balkonowym). Dziś pierwszy raz wypuściliśmy maluszki swodobnie na balkon:
Obrazek

Pucia i Spidi:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jeżyn i Pucia:
Obrazek

Pucia:
Obrazek

Wujek Gumek kocha maluszki. Wujek Gumek jest także do adpocji:
Obrazek

Może to będzie nie polityczne w tym wątku, ale gdybym miała wolną chatę i zamierzała adoptować kota, to ...
Oto Królowa... nie żaden tam szczyl
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob wrz 25, 2010 19:57 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1luvu:

Jeśli te pingwiny trafią do mnie na DT, to nie ręczę za siebie :oops:

I Gumek piękny, a Bimboła to już w ogóle :1luvu:

Genowefa, jaką Ty masz przecudną całą ofertę adopcyjną !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 25, 2010 20:04 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Wielbłądzio pisze:Genowefa, jaką Ty masz przecudną całą ofertę adopcyjną !!!

Szkoda, że tylko Ty tak uważasz, bo nikt nie dzwoni :cry: Puci to Ci nie dam, bo się zakochasz na zabój :roll: Mogę Ci dać Spidiego. Spidi jest bezteresowy i adopcyjny. I na pewno się w nim nie zakochasz bo jest bury :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob wrz 25, 2010 20:13 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

No nie wiem. Myślałam, że bure mnie nie kręcą, a tu...
Totka jest bura. I jest kocicą. A ja się wzięłam i zakochałam :oops:
Ale w tym przypadku to w 100% kwestia charakteru kota, a nie koloru.

PS. Gumek wygląda jak klon Tulca. Hmm, może bubor wziąłby od razu parkę 8) ?

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 25, 2010 20:29 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Od kiedy mam SiupGłupka koty z fajnym charakterem mnie nie kręcą :mrgreen: U mnie zstaje tylko to co musi ze względu na to, że nikt tego nie chce :roll:
Edit: Chociaż Burek jest naprawdę przepiękny, i GumkoMiśki też.
Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 20:34 przez genowefa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]