Mały będzie na początku w łazience, potem wypuszczę go na "salony" Teraz nie mogę tego zrobić... bo mam na DT śliczną koteczkę, a on jest nie zaszczepiony
kropkaXL pisze:BTW-Piotrze-teraz mnie oświeciło-czy w Krapkowicach jest/był zakład produkujący obuwie-OTMENT?-chyba jako dziecko tam byłam.
Otmęt - to jest dawna wioska która kiedyś została połączona z Krapkowicami i teraz funkcjonuje jako tzw dzielnica Krapkowic. I zakłady obuwnicze jak najbardziej są, tzn. dawny Otmęt upadł, na jego gruzach powstało kilkanaście małych firm obuwniczych, jedna z nich nawet przejęła nazwę i logo "Otmęt"
Ja się kładę złapać odrobinę snu, kocio wypuszczony w łazience z miseczką suchego i wodą, oraz minikuwetką. Jest bardzo grzeczniutki, głaskany w transporterze włącza traktorka
Super-Piotrze-jestes naprawde dobrym duchem tego forum-wiem cos na ten temat!
A jeśli chodzi o Otmęt-to jednak jeszcze nie mam sklerozy- -a minęło juz wieeele lat od czasu mojej tam bytności!
Kamila-w razie czego-Hania-Nah-oferuje pomoc -ona bardzo chciała pomóc!-nie chciała Cie urazic-to bardzo wrazliwa osoba!
Dobrej nocy wszystkim!-odpadam-zbyt wiele wrażeń jak na jeden dzień!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"