Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:Trzymam mocno za zwycięstwo w KVT![]()
![]()
vega013 pisze:Hanulka pisze:Trzymam mocno za zwycięstwo w KVT![]()
![]()
Na razie Koteria i AFN idą równo. Chyba do końca nie będzie pewne, kto wygra...
XAgaX pisze:w związku ze zbliżającym się sezonem PITowym mam pytanie- czy byłaby możliwość, żebym odebrała w Koterii kilka plakatów i ze 20-30 ulotek w celu rozpropagowania przekazywania Wam 1% podatku? Jestem w stanie zwrócić koszty druku materiałów, powiedzcie tylko, ile to wyniesie![]()
ponieważ czytałam o Koteryjnych koszulkach, chętnie się w taką zaopatrzę- "górę" mam w rozmiarze 40/42, w męskiej rozmiarówce noszę zwykle M. Oczywiście za odpowiednią opłatą![]()
i pochwalę się- kolega obiecał zachęcać swoich znajomych, żeby wsparli Was 1% swojego podatku, a to towarzyski chłopak, więc ma ich trochę
W 2009 roku przyjeliśmy 1518 kotów a zabiegom sterylizacji zostalo poddane 1387 kotów (1008 kotek i 377 kocurów).
W 2010 roku przyjeliśmy 1842 koty a zabiegom sterylizacji zostały poddane 1725 kotów (1207 kotki i 518 kocurów)
*tyle kotów może urodzić 1000 płodnych kotek mając po 2 koty w 3 miotach w ciągu jednego roku. Koteria poddała zabiegowi sterylizacji w roku 2009 ponad 1000 kotek.
joshua_ada pisze:Do góry wątek! To, co robi Koteria jest wspaniałym wyczynem! Ciachanie bezdomności od podstaw! Mniej nieszczęśliwych maluszków, ginących, chorujących. Mniej ciągle zaciążonych wychudzonych kotek, mniej łobuzujących rozszalałych instynktem zapładniania kotów!![]()
Efcia1 pisze:Zamieszczam zdjęcia kolejnych kotek-maskotek dla których szukamy domków: obie dorosłe kotki i Sówek (z wątku Jany) przebywają w Koterii, maluchy (to dziedzi trikolorki), jak widać na zdjęciach nadal mieszkają "na ulicy" (są oswojone, miesiąc starsze niż na zdjęciach)
[ciach]
[ciach]
OKI pisze: to dystyngowana pani, która się brzydzi fleszem![]()
Rakea pisze:OKI pisze: to dystyngowana pani, która się brzydzi fleszem![]()
![]()
![]()
nie rób se jaj z Taci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1803 gości