piotr568 pisze:Jutro (piątek) w Koneserze znowu jest jakaś impreza, tym razem fotograficzna, jakieś targi sprzętu foto czy cośDzieciarnia się pewnie pochowa po kątach.
Nie zawsze. Czasem co odważniejsze siedzą w przejściu i obserwują

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Jutro (piątek) w Koneserze znowu jest jakaś impreza, tym razem fotograficzna, jakieś targi sprzętu foto czy cośDzieciarnia się pewnie pochowa po kątach.
Migota pisze:...dwie puszeczki mizernego mięska ......
Migota pisze:A z tym "mizernym mięskiem" to przecież żartowałam i chodziło mi raczej o ilość niż jakość.![]()
redaf pisze:Idzie zimno.
Jakby Wam się chciało bawić w gorące posiłki - typu ryż plus pucha na przykład - może kupić lidlowe pasztety, które latem rozbisurmanione koctwo gołębiom do konsumpcji zostawiało?
Dwa razy więcej za tę samą kasę wyjdzie.
Tak sobie gdybam:
redaf pisze:P.S. wylicytowany przeze mnie ocieplacz na transporterek jest badzo fajny
Migota pisze:Kupiłam im kiedyś te puszki na próbę i jadły. Jak dotąd Kitekat to podstawa ich żywienia puszkowego. Jeszcze nie grymaszą, ale można kiedyś pomyśleć o urozmaiceniu menu
Beata pisze:Migota pisze:Kupiłam im kiedyś te puszki na próbę i jadły. Jak dotąd Kitekat to podstawa ich żywienia puszkowego. Jeszcze nie grymaszą, ale można kiedyś pomyśleć o urozmaiceniu menu
ale to chyba wychodzi lepiej cenowo niz Kitekat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510 i 27 gości