Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 10, 2009 9:49

Ulubione zajęcie Chilli :)
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Notabene Chilli zakochała się w moim TZcie :roll: Okupuje jego kolana i molestuje o głaskanie praktycznie non stop :)
Jak tylko wystarczająco wcześnie nie znajdę się w łóżku - ona bardzo chętnie zajmuje moje miejsce i mruczy jak opętana - patrząc mojemu TŻtowi w oczy i ugniatając go lub kołdrę obok :twisted:
Chilli jest też kotem antykoncepcyjnym :twisted: Jak tylko oboje znajdziemy się w łóżku - zaraz pcha się między nas, wchodzi pod kołdrę i układa się w pozycji Sfinksa :twisted: Normalnie czuję, że planuje się mnie pozbyć przy najbliższej okazji :twisted:

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Pt kwi 10, 2009 14:11

U karmicielki w mieszkaniu są do adopcji:

Whiskaska. Wykastrowana kilka dni temu. Karmicielkę kocha i tuli się na maxa. Na mnie troche posyczała, ale generalnie jest miła. To ten typ kota, który będzie kochał właściciela nad życie, ale przed innymi będzie zawsze trochę zwiewał :roll: I jest piękna :)
Na zdjęciach jeszcze przestraszona po kastracji...
Obrazek Obrazek

Biało-bura wykastrowana koteczka. Koteczka zdecydowanie chce być jedynaczką. Ludzi lubi, kotów boi się panicznie :? U karmicielki żyje wyłacznie na szafkach kochennych, bo jest terroryzowana przez inne koty :cry: (dlatego po kastracji przytyła :? )
By ujawniła swoją miziastą naturę potrzebuje domu tymczasowego, gdzie będzie miała swoje pomieszczenie.
Koteczka jest umaszczona tak, jakby miała na sobie burą kamizelkę i ma fantastyczną plamkę na bródce :P
Obrazek Obrazek

2-letni kastrowany kocurek Kacperek. Szczupły i zgrabny z obłędnie puszysta sierścią. Kocha ludzi, psy i koty (został wychowany głównie przez suczkę). Jest bardzo ciekawski. Zdecydowanie jednak lepiej będzie mu w domu gdzie jest mniej kotów, bo bardzo brakuje mu uwagi i pieszczot człowieka.
Obrazek Obrazek Obrazek

orchidka

Post » Sob kwi 11, 2009 12:05

orchidka pisze:Chilli jest też kotem antykoncepcyjnym :twisted: Jak tylko oboje znajdziemy się w łóżku - zaraz pcha się między nas, wchodzi pod kołdrę i układa się w pozycji Sfinksa :twisted: Normalnie czuję, że planuje się mnie pozbyć przy najbliższej okazji :twisted:

Zastanawiam się, czy tę formę antykoncepcji można zaliczyć do tzw. metod naturalnych :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto kwi 14, 2009 9:08

Aniu,
Myślę, że jak najbardziej jest to metoda naturalna :twisted: Absolutnie nieszkodliwa dla zdrowia :twisted:

orchidka

Post » Wto kwi 14, 2009 16:01

Moje ulubione zdjęcie Chilli :)
Obrazek

orchidka

Post » Śro kwi 15, 2009 9:08

Ładna dziewczynka :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro kwi 15, 2009 11:15

Ładna i miła, ale mojemu Tżtowi z tej wielkiej miłości do niego - nie daje spać :twisted:

orchidka

Post » Pon kwi 20, 2009 11:04

orchidka pisze:U karmicielki w mieszkaniu są do adopcji:

Whiskaska. Wykastrowana kilka dni temu. Karmicielkę kocha i tuli się na maxa. Na mnie troche posyczała, ale generalnie jest miła. To ten typ kota, który będzie kochał właściciela nad życie, ale przed innymi będzie zawsze trochę zwiewał :roll: I jest piękna :)
Obrazek Obrazek

Whiskasowa panienka pojechała wczoraj do nowego domku w Żyrardowie. Nowej Pani nawet nie osyczała, dała się wziąć na ręce i przytulać :)

orchidka

Post » Pon kwi 20, 2009 11:04

orchidka pisze:U karmicielki w mieszkaniu są do adopcji:

Obrazek Obrazek

Whiskasowa panienka pojechała wczoraj do nowego domku w Żyrardowie. Nowej Pani nawet nie osyczała, dała się wziąć na ręce i przytulać :)

orchidka

Post » Pon kwi 20, 2009 19:14

:lol: BARDZO bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro kwi 22, 2009 8:48

ja też gratuluje!

U mnie sytuacja wygląda tak, że mam czterech stałych bywalców - 2 małe czarne, w tym jedna podpalane, jeden/jedna biała w szare łatki i czarny z kilkoma białymi plamami.
Czasami przychodzi duży biało-rudy. I taki podobny do Bodzio. Bodzia niestety dawno już nie widziałam :( chociaż kobieta z ochrony mówiła mi, że go widuje...więc mam nadzieję, że gdzieś tu jest.
Moja stała czwórka (chociaż od wczoraj wieczorem nie widziałam małego czarnego) już tak się przyzwyczaiła do mnie i stałych posiłków, że jak tylko mnie widzą, to biegną mi na przeciw :)

margotka79

Od: Śro lis 12, 2008 16:52

Post » Pt kwi 24, 2009 20:47

To ja się pochwalę Pepe :twisted:

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

orchidka

Post » Śro kwi 29, 2009 9:12

A ja w imieniu Oli pochwalę się Felą:) kotka, która trafiła do niej z terenu MLP. Baaardzo nieśmiała, ale w końcu udało się ją sfotografować :)

Obrazek

margotka79

Post » Śro kwi 29, 2009 9:17

A ja w imieniu Oli pochwalę się Felą:) kotka, która trafiła do niej z terenu MLP. Baaardzo nieśmiała, ale w końcu udało się ją sfotografować :)

Obrazek

margotka79

Post » Pon maja 04, 2009 11:47

mała czarna kotka jest chyba w ciąży :(

margotka79

[poprzednia][następna]