Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mika_xx pisze:to puszek ma juz dom? czy jego allegro moge usunac czy nie?;)
Uschi pisze:Totunię widziałam!
Malutka jest - na moje niefachowe oko - w świetnej formie. Ranka na razie nieduża, ale zejdzie skóra na pewno z calutkiego brzuszka. Mam nadzieję, ze jakoś wsparłam Tangerine psychicznie
- no i parę praktycznych rad to zawsze coś
![]()
![]()
. A gremlinek jest taaaaki słodki, taaaaki kochany! Mam parę zdjeć, postaram się wrzucić wieczorem, bo wczoraj wieczorem padłam ja i padł net
.
Marta, czekam na maila z nazwą tych opatrunków, będe konsultować. Propolisu bym się bała trochę - toto lubi uczulać. Kciuki nieustające za kruszynkę.
mika_xx pisze:Iwona wspolczujePodejscie tej kobity jest troche wredne wrrr
A ja napisalam w opisie mojej aukcji ze kotki oddam do domy niewychodzacego a mimo to juz mialam 3 telefony z domkow jednorodzinnych wychodzacych a w ostatnim kobita sie pyta co tzn dom niewychodzacy wrrr i jeszcze mowi ze jej jeden kot zginal pod autem:[
fakt, zyl 9 lub 12 lat ale co z tego, jak mogl zyc dluzej ehh
Niby odezwal sie fajny domek co chce kocurka ale ma dzwonci w czwartek zeby mi adres podac, tylko ze pan mial jeszcze pogadac z zona bo chyba sie wystrsazyli troche tej umowy adopcyjnej uhm jak zadzwonia to maly bedzie miec dom jak nie to bede miec caly czas trzy u siebie
I chyba musze zmienic w aukcji opis i napisac ze oddam do bloku :[
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 52 gości