CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(72 koty) tragiczna sytuacja str.91,

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 15, 2008 10:13

Filonek jedzie dzisiaj do kontroli :). Damy znać później, co u niego :)

U weta była dzisiaj Mimbla z Tocią. Mimbla ma bardzo powiększone węzły chłonne i świszczy. Dostała antybiotyk i środek przeciwzapalny. A w lecznicy była grzeczniutka :love:
Tocia ma chore lewe oczko :( nici ze szczepienia :(. Dajemy tobrex co dwie godziny. Narazie oczko bardzo, bardzo biedne i ropieje. Ale za to cała Tocia bryka, jak gdyby nigdy nic 8)

Kolejny tekst mojego ulubionego weta 8) :

(moje pytanie:) Ile dać advocata [stronghold] Biszkoptowi?
(odpowiedź weta) Pół mililitra. Pod warunkiem, że Biszkopt nie waży 5 kilo. No. Bo wtedy byłby juz torcikiem! Ha, ha, ha

Bez komentarza :lol:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Wto lip 15, 2008 11:23

Duży torcik, mniam :D :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto lip 15, 2008 15:57

Zaktualizowalam pierwsza strone watku. Brakuje tylko fotek Filonka 8)

Przedstawiam wszystkim ślicznego kocurka o imieniu Kair

Popatrzcie tylko na te smutne oczka
:(
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Wto lip 15, 2008 16:28

Piękny jest :1luvu:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Wto lip 15, 2008 19:15

Cichy Kąt pisze:Zaktualizowalam pierwsza strone watku. Brakuje tylko fotek Filonka 8)

Przedstawiam wszystkim ślicznego kocurka o imieniu Kair

Popatrzcie tylko na te smutne oczka
:(
Obrazek Obrazek

Śliczny Kairek! :D

Fotki Filonka będą w czwartek bo mi "Aparat Fotograficzny" :wink: zwiał na wschód, razem z kartą pamięci i zdjęciami Filonka (tudzież np. Antosi)

Jestem podłym bałaganiarzem. Zostawiłam trochę makaronu typu "rurki" w rondlu. Bez żadnego tłuszczyku nawet. Xena wyciąga teraz po jednym i kładzie koło stołu w kuchni :lol: niczego już nie rozumiem! :lol:

starchurka

Post » Wto lip 15, 2008 20:07

Tuptuś też uwielbia makaron! Wyciąga z talerza przygotowanego do nalania rosołu i z miną niewiniątka sobie je.... jak jesteśmy sami to ok, ale ostatnio byli goście na obiedzie i...wyobraźcie sobie jak to wyglądało ... ;) :twisted:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto lip 15, 2008 20:35

No co, przecie kulturalnie jadł.
Przy stole.
O co kaman :roll: ?

:lol:

Przypomniało mi się - obserwacja nie moja, czego zazdroszczę, bo genialna :twisted: . Zauważyliście, że goście dzielą się na tych, którzy robią wrażenie, że sama obecność kota w mieszkaniu jest dla nich powodem, by nic nie pić, nie jeść i w ogóle - fuuuj :? ... I na tych, którzy - mimo starań gospodarza :oops: - kiedy trafią na koci włosek w herbacie, radzą sobie z nim dyskretnie, nie przerywając rozmowy 8) O, i kota, który sprawdza naocznie, co to za dobroci na stole się przed nim ukryły, ściagają na podłogę i zero problema :lol:

Mela swego czasu wyjadała mi makaron tortellini z sitka.
Leżał sobie cichutko, oddawał wodę i czekał na dalszą obróbkę :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lip 15, 2008 20:37

EwKo :lol: Biedne tortellini :lol:

Może jeszcze jakieś opowieści o makaronie? :D

starchurka

Post » Wto lip 15, 2008 21:36

Mój Maciek cierpliwie czeka aż się makaron ugotuje i potem to już musi byc jego :twisted: Preferuje tylko spagetti, innym jest rozczarowany :wink: Maciek lubi też kaszę jaglaną, Lion zresztą też, ale on wszystko lubi to się chyba nie liczy :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto lip 15, 2008 22:24

Specjalistką od kradzieży szynki ze stołu, przy którym siedzą goście jest u mnie Zośka...
Ostatnio, niepostrzeżenie, jak wszyscy się śmiali zwinęła plasterek szynki i uwagę gości zwróciło dziwne mlaskanie pod stołem :D

I mam wieści od Julki! :)

Ma się dobrze, nie ma żadnych problemów, i sprawia wrażenie, jakby mieszkała tam od zawsze :)
Mam też fotkę, ale się nie podzielę :P a tak serio to wrzucę jak będzie chwila wolnego czasu ;) Zdradzę tylko, że Julka jest w oczywistej pozycji na oczywistym miejscu ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto lip 15, 2008 22:52 ;)

Słodki ten Kairek ;) podobny troszkę do mojej Eklerki. Jeszcze trochę poczytam i pooglądam fotki na forum a trzeci kot jak nic zjawi się pod moim dachem ;))
Pozdrawiam i trzymam kciuki za choreńkie kotki!
Franek i Eklerka - szalone kociaki ;)) plus Agatek słodkie maleństwo ;)))

Agnieszka Zabrze

Od: Sob lip 12, 2008 12:18

Post » Wto lip 15, 2008 23:04 Re: ;)

Agnieszka Zabrze pisze:Słodki ten Kairek ;) podobny troszkę do mojej Eklerki. Jeszcze trochę poczytam i pooglądam fotki na forum a trzeci kot jak nic zjawi się pod moim dachem ;))

Wiesz, rzekomo do 4 kotów to norma, powyżej patologia :twisted: W tym rozumieniu to ja już zupełna degeneracja jestem 8)

Barbara Horz

Post » Wto lip 15, 2008 23:10 Re: ;)

Barbara Horz pisze:
Agnieszka Zabrze pisze:Słodki ten Kairek ;) podobny troszkę do mojej Eklerki. Jeszcze trochę poczytam i pooglądam fotki na forum a trzeci kot jak nic zjawi się pod moim dachem ;))

Wiesz, rzekomo do 4 kotów to norma, powyżej patologia :twisted: W tym rozumieniu to ja już zupełna degeneracja jestem 8)
-mogę prosić o źródło tej myśli? Jutro de wet idę, zresztą i tak może się przydać :twisted: Na zaś :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lip 15, 2008 23:14

Na dobranoc sesja trawkowa
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jeszcze Maciuś i ..... reszta
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Barbara Horz

Post » Wto lip 15, 2008 23:16 Re: ;)

EwKo pisze:
Barbara Horz pisze:

-mogę prosić o źródło tej myśli? Jutro de wet idę, zresztą i tak może się przydać :twisted: Na zaś :lol:

Ktoś "miły" mi to kiedyś na forum napisał :wink:

Barbara Horz

[poprzednia][następna]