Na zdjęciu nasz najmłodszy kitonnek Zygus wraz z kolezanka -Świnka:)

Swinka za czasow mlodosci wraz z Ulrichem- do dzis razem potrafia spacerowac:)

Toudi i Swinka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iskropka pisze:Cześć Tofficzku!
Cinnamoncat pisze:Marcellina pisze:Póki co, przymierza też moje sukienki, jeśli niebacznie zostawię coś przewieszonego przez poręcz łóżka.
Moje koty używają moich rzeczy tylko do drapaniaToffik upodobał sobie szczególnie kapcie i rajstopy
kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Marcellina pisze:Póki co, przymierza też moje sukienki, jeśli niebacznie zostawię coś przewieszonego przez poręcz łóżka.
Moje koty używają moich rzeczy tylko do drapaniaToffik upodobał sobie szczególnie kapcie i rajstopy
Hmmm. to chyba w nich dość modnie wyglądasz....![]()
Cinnamoncat pisze:kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Marcellina pisze:Póki co, przymierza też moje sukienki, jeśli niebacznie zostawię coś przewieszonego przez poręcz łóżka.
Taaak ...Są teraz ładniejsze... Świetnie będą się prezentować... w śmietniku
kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Marcellina pisze:Póki co, przymierza też moje sukienki, jeśli niebacznie zostawię coś przewieszonego przez poręcz łóżka.
Taaak ...Są teraz ładniejsze... Świetnie będą się prezentować... w śmietniku
To masz teraz nawet i śmietnik elegancki...![]()
Cinnamoncat pisze:Witamy Maurycego!Muszę przyznać, że jest podobny do Karmelka amyszki. Jakby tak porównać Maurycego i Karmelka w jego wieku to kociaki identyczne
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 100 gości