Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 09, 2007 19:17

Matahari pisze:i druga wiadomość... odezwał się domek Buni... decyzja na TAK - CHCEMY BUNIĘ... panna będzię się pakować i mam ją zawieźć do Wawy... z tego co pani mówiła, Poddasze masz wiele wspólnego z tą decyzją... Monika... bardzo Ci dziękuję...

Yes! Yes! Yes! :D
:dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie gru 09, 2007 21:37

Matahari pisze:właśnie odwiozłam Virusa do własnego domku... domek z dziećmi i do końca nie wiedziałam czy koteczka zostawię... ale chłopak ruszył na zwiedzanie, ocierał się o Dużą i dzieci... ogon postawiony jak antenka do góry... pani miała zawsze jakieś zwierzęta - i koty i psy... zostały u rodziców... była sensowna i rzeczowa... tak więc Virus już na swoim... będzie chodził do wetów na Błoniu, tam pani mieszka...

Virusek? Mój ukochany Virusek :D A do których wetów nha Błoniu?

Matahari pisze:i druga wiadomość... odezwał się domek Buni... decyzja na TAK - CHCEMY BUNIĘ... panna będzię się pakować i mam ją zawieźć do Wawy... z tego co pani mówiła, Poddasze masz wiele wspólnego z tą decyzją... Monika... bardzo Ci dziękuję...

Bunieczka :dance:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie gru 09, 2007 21:42

już ustalone... podróż Buni w piątkowe popołudnie... zostaję na noc w Wawie i rano do Lublina po Irę... i powrót... wieczorem w domku dopiero...

Tiris... Ty wiesz...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon gru 10, 2007 8:40

:)
tak jak pisałam Matahari... jak wychodziłam od nich miałam wrażenie, że jakiś niewidzialny kot przemierza już to mieszkanie... tam się aż prosi o kocinkę :)

ale teraz jak coś pójdzie nie tak to się będę wgryzać w poduszki że nie przewidziałam :(

Trzymam bardzo mocno kciuki za Bunię. Obiecałam obu paniom, że prześlę namiary do swoich wypatrzonych wetków. One mają kilka lecznic koło siebie, ale akurat nic nie wiem na temat lekarzy tam pracujących. powiedziałam jak można poznać że weterynarz jest dobry i czy lubi kota - bo to bardzo ważny element - znaleźć dobrego wetka. Moi są na drugim końcu Wawy, ale namiary dam. Najwyżej pani Ania sama się przejedzie i z którymś porozmawia sobie na spokojnie :) A potem z Bunią. Gdyby odpukać coś się działo z katarkiem np.

będę wypatrywać wieści :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pon gru 10, 2007 19:46

Mam nadzieję,że do Irenki uśmiechnie się szczęście i ktoś ją pokocha......choć i tak jestem szczęśliwa ,bo gdzie moze być jej lepiej niż u naszej cudownej anielicy Matahari :1luvu: .Kciuki za Bunię fajowa z niej koteczka :D a teraz będzie Bunią -Warszawianką :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 11, 2007 0:44

biamila pisze:Mam nadzieję,że do Irenki uśmiechnie się szczęście i ktoś ją pokocha......

już się uśmiechnęło Beata... tyle osób je pomaga...

biamila pisze:naszej cudownej anielicy Matahari :1luvu:

nie przesadzaj... nie robię nic wielkiego... po prostu mam czas i chcę... i tylko tyle mogę... a chciałabym więcej...

Matahari

Post » Wto gru 11, 2007 1:21

Matahari pisze:właśnie odwiozłam Virusa do własnego domku...

Matahari pisze:i druga wiadomość... odezwał się domek Buni... decyzja na TAK - CHCEMY BUNIĘ... panna będzię się pakować i mam ją zawieźć do Wawy...

:dance: :dance2: :dance:
Codziennie bym chciała czytać takie wieści. Szczególnie Bunia cieszy, widać, że nie tylko młodzież ma szanse :D Wypadałoby, żeby teraz jakiś domek o Irenkę zapytał, ale zgadzam się z Biamilą - tak dobrze jak u Matahari nigdzie kici nie będzie :D
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto gru 11, 2007 19:55

No i proszę bajka się ze mną zgadza.Matahari jesteś wyjątkowa !!! Zapamiętaj to sobie! :D
Obrazek

biamila

Post » Wto gru 11, 2007 22:02

ja się chyba zakochałam...w Borysku...
jak jestem u Matahari to spędzamy razem 3/4 czasu...
i od dzisiaj jak ktoś będzie dzwonił i pytał o Boryska to będę mówic, że jest niegrzeczny, brzydki, niedobry...że gryzie i drapie i wogóle jest paskudą...:)I tak zostanie ze mną na zawsze:) ale u Matahari :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto gru 11, 2007 22:23

Tiris... Ty mała cfaniaro... tak... Twój kotek... ale zostaje u mnie...

Matahari

Post » Wto gru 11, 2007 22:25

No ładnie :twisted:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Wto gru 11, 2007 23:56

footra jeszcze mnie naciągnęły na Klarę... paskudy... siedziało całe stadko z błagalnymi minkami... wszędzie w kuchni... na stole, na krzesłach, na szafkach... Bajer pętał się pod nogami i zaglądał w oczy... nawet Buni musiałam nalać, bo chciała częstować się prosto z kartonika... a zachlapały pół kuchni... a dzisiaj ją posprzątałam... :evil:

Zmora usiłuje ściągać kaftanik... teraz... a w dzień Spacja próbowała jej pomóc... goniła za czarnuchą i ciągnęła nitkę prującą się z zawiązywania... a Zmora uciekała co sił w nogach... :twisted:

Matahari

Post » Śro gru 12, 2007 6:31

Matko co tam się dzieje,ja też chcę na tymczas do Matahari!!!
Obrazek

biamila

Post » Śro gru 12, 2007 7:26

biamila pisze:Matko co tam się dzieje,ja też chcę na tymczas do Matahari!!!

Biamila... wiesz... nie ma kłopotu... dawaj... ale wiesz jakie u mnie warunki... :twisted:

Matahari

Post » Śro gru 12, 2007 9:26

Wiem,wiem ....cudowne jedzonko ,kochana,wyrozumiała Duża,można się wylegiwać i broić ,a Ona i tak będzie kochać .....no cóż chyba się zdecyduję...Ja chcę na tymczas do Matahari :D :D :D :D :D
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]