Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Ja nie pomogę. znam się tylko na nerkowych. u dwóch pierwszych podwyższone.
CoToMa pisze:Femka pisze:Ja nie pomogę. znam się tylko na nerkowych. u dwóch pierwszych podwyższone.
U Maćka poprawiłam kreatyninę. Ma niską...
Z Maćkiem nie jest dobrze
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:Ja nie pomogę. znam się tylko na nerkowych. u dwóch pierwszych podwyższone.
i kreatyninę i mocznik ma bardzo niskie. Wet jakieś diagnozy stawia?
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:Ja nie pomogę. znam się tylko na nerkowych. u dwóch pierwszych podwyższone.
Nie wiadomo czy to nie początek stłuszczenia wątroby. On nie chce jeść. Do tego dochodzi potworny stres, on jest u nas od około tygodnia. Od dzisiaj jest dodatkowo na antydepresantach...
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:Ja nie pomogę. znam się tylko na nerkowych. u dwóch pierwszych podwyższone.
Nie wiadomo czy to nie początek stłuszczenia wątroby. On nie chce jeść. Do tego dochodzi potworny stres, on jest u nas od około tygodnia. Od dzisiaj jest dodatkowo na antydepresantach...
najprościej byłoby go karmić strzykawką, na siłe, ale skoro jest na antydepresantach... jesooo,sam sobie robi krzywdę kociątko
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 95 gości