Kotki do oddania smutne !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 20, 2019 7:23 Re: Kotki do oddania smutne !

Przestrzegam przed pomocą finansową Flowers77. Poruszona tematem jej bazarku, zamówiłam kilka ciuszków. Kupuję dużo na bazarkach, bo lubię i wspieram różne koty w potrzebie. Pierwszy raz wplacilam pieniądze i nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Poprosiłam o zwrot kasy i cisza. Dziewczyna chyba znalazła sobie sposób na zarobek wyciągając pieniądze od naiwnych. Juz nie wierzę w jej kłopoty życiowe, koty w potrzebie, choroby i inne plagi. Czekam kolejny tydzień, ale zdaje się, że prawie stowka poszła się paść :( Nieladnie :(

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pon maja 20, 2019 8:58 Re: Kotki do oddania smutne !

Koki-99 pisze:Przestrzegam przed pomocą finansową Flowers77. Poruszona tematem jej bazarku, zamówiłam kilka ciuszków. Kupuję dużo na bazarkach, bo lubię i wspieram różne koty w potrzebie. Pierwszy raz wplacilam pieniądze i nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Poprosiłam o zwrot kasy i cisza. Dziewczyna chyba znalazła sobie sposób na zarobek wyciągając pieniądze od naiwnych. Juz nie wierzę w jej kłopoty życiowe, koty w potrzebie, choroby i inne plagi. Czekam kolejny tydzień, ale zdaje się, że prawie stowka poszła się paść :( Nieladnie :(

Smutne. mam nadzieję ,że powód opóźnienia był ważny. Ale to wtedy choć słowo wyjasnienia i przeprosin wypadałoby napisać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 20, 2019 12:24 Re: Kotki do oddania smutne !

Koki-99 pisze:Przestrzegam przed pomocą finansową Flowers77. Poruszona tematem jej bazarku, zamówiłam kilka ciuszków. Kupuję dużo na bazarkach, bo lubię i wspieram różne koty w potrzebie. Pierwszy raz wplacilam pieniądze i nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Poprosiłam o zwrot kasy i cisza. Dziewczyna chyba znalazła sobie sposób na zarobek wyciągając pieniądze od naiwnych. Juz nie wierzę w jej kłopoty życiowe, koty w potrzebie, choroby i inne plagi. Czekam kolejny tydzień, ale zdaje się, że prawie stowka poszła się paść :( Nieladnie :(

Różne sytuacje się zdarzają, owszem. Ale chociaż słowo wyjaśnienia czy przeprosiny sie należą... Mam nadzieję że się uda odzyskać pieniądze lub wkrótce to co zamowiłaś dojdzie do Ciebie.

Tasha8562

Od: Śro sty 02, 2019 16:19

Post » Pon maja 20, 2019 12:42 Re: Kotki do oddania smutne !

Może warto poprosić mod o zamknięcie bazarku jeśli nic się szybko nie wyjaśni :(
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon maja 20, 2019 12:49 Re: Kotki do oddania smutne !

Ten bazarek nie był popularny, bo nie było zdjęć tylko linki do innych stron. Chyba byłam jedyną kupujacą :roll:

Koki-99

Post » Pon maja 20, 2019 12:53 Re: Kotki do oddania smutne !

Ech, czemu mnie to nie dziwi? :|
Mam nadzieję, że uda Ci się jednak odzyskać kasę.
Do cats eat bats?

Muireade

Od: Pon sie 08, 2016 17:26

Post » Pon maja 20, 2019 13:36 Re: Kotki do oddania smutne !

Muireade pisze:Ech, czemu mnie to nie dziwi? :|
Mam nadzieję, że uda Ci się jednak odzyskać kasę.
Nie tylko Ciebie to nie dziwi.
Mnie dziwi bardziej, że przez tyle czasu udawało jej się ludzi oszukiwać.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

Post » Wto maja 21, 2019 11:26 Re: Kotki do oddania smutne !

Nie oszukuję ludzi co wy w ogóle piszecie nie znacie mnie a paczka dla Koki99 wysłana. Po prostu miałam powody i dlatego długo zeszło za co bardzo przepraszam.
Mój koci aniołek Białasek 12.07.2019 [*] na zawsze w moim sercu Najdroższy Przyjacielu :(

Flowers77

Od: Pt sie 25, 2017 0:46

Post » Wto maja 21, 2019 11:31 Re: Kotki do oddania smutne !

A były powody by o tym jej nie powiedziec? Wplaciła kupę kasy, nie zasłużyła na informację dlaczego nie ma paczki lub zwrotu pieniędzy? Dopiero gdy na Forum o tym napisała? Hmmm....

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Wto maja 21, 2019 11:37 Re: Kotki do oddania smutne !

Flowers77 pisze:Nie oszukuję ludzi co wy w ogóle piszecie nie znacie mnie a paczka dla Koki99 wysłana. Po prostu miałam powody i dlatego długo zeszło za co bardzo przepraszam.

To miast czekać na wpisy trzeba było skontaktować się z odbiorczynią i usprawiedliwić, przeprosić. Powody powodami ale dobry obyczaj nakazuje tak zrobić. Tym bardziej ,że chodzi o pieniądze. Tym bardziej ,że nie reagowałaś na próby kontaktu ze strony Koki99.
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 21, 2019 11:55 Re: Kotki do oddania smutne !

Temat będę wyjaśniała wyłącznie z Koki99 nie z wami.
Mój koci aniołek Białasek 12.07.2019 [*] na zawsze w moim sercu Najdroższy Przyjacielu :(

Flowers77

Post » Wto maja 21, 2019 12:16 Re: Kotki do oddania smutne !

Flowers77 pisze:Temat będę wyjaśniała wyłącznie z Koki99 nie z wami.

A i owszem. Ale Koki99 nieźle musiało kopnąć twoje postępowanie. Nie zalezy ci na opinii ogółu. Jestem jednak pewna, ze wpłynęło na myślenie wielu osób. A to może odbić się na ew prośbie o pomoc. Choć mam nadzieję, że na tyle wasza sytuacja się poprawiła ,że nie będzie wam potrzebna
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 21, 2019 12:23 Re: Kotki do oddania smutne !

Po prostu miałam swoje problemy które uniemożliwiły mi wysyłkę. Nikogo nie chciałam oszukać ani naciągnąć.

Flowers77

Post » Wto maja 21, 2019 13:06 Re: Kotki do oddania smutne !

Flowers, jeżeli chcesz uzyskiwać pomoc od forum w jakiejkolwiek postaci, choćby bazarkowej, to raczej powinno Ci zależeć na dobrej opinii wśród forumowiczów. Zwłaszcza w Twojej sytuacji. Należy dbać o kontakt z kupującym niezależnie od problemów. Inaczej nikt od Ciebie już nic nie kupi, bo będzie po prostu uprzedzony, czytając takie wpisy, jak ten. Ja bym już nic od Ciebie nie kupiła. Pozostał niesmak po przeczytaniu powyższych wpisów.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Wto maja 21, 2019 15:06 Re: Kotki do oddania smutne !

Dostałam dziś wiadomość z przeprosinami i zdjęciem dowodu nadania. Przeprosiny przyjęte. Czekam na przesyłkę. Szkoda tylko, że najpierw musiałam napisać na wątku i nadszarpnac reputację Flowers. Oby to był jedyny przypadek.

Koki-99

[poprzednia][następna]