Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Czy ktoś mi podpowie jak wejść na Paluchu na bazę zwierząt na kwarantannie?
Wciąż mam czarny ekran.
Lidka pisze:Czy ktoś mi podpowie jak wejść na Paluchu na bazę zwierząt na kwarantannie?
Wciąż mam czarny ekran.
mamaGiny pisze:Lidka pisze:Czy ktoś mi podpowie jak wejść na Paluchu na bazę zwierząt na kwarantannie?
Wciąż mam czarny ekran.
Lidziu wrzuć na FB ja mam rodzinę w tym rejonie, wychodzą z psem na spacer rozejrzą się
Lidka pisze:Warszawa
Wielka prośba do Warszawiaków z okolic ul Jarej, Sytej, powiedzmy z części Zawady przy Wiśle.
Zaginął kot mojego syna.
"Wczoraj wieczorem (19-11-2013) niezauważony wymknął nam się na klatkę schodową w 5E kot Olaf. Niestety zorientowaliśmy się, że nie ma go w domu dopiero wczesnym rankiem. Wygląda na to, że jakimś sposobem wydostał się na zewnątrz budynku. Gdybyście mieli jakiekolwiek informacje na jego temat to bylibyśmy serdecznie zobowiązani za kontakt, pod numerami 605 605 778 lub 603 132 323."
Olo reaguje na cmokanie. Najbardziej na cmokanie synowej, no ale może i kogoś innego posłucha. Kiedy miauczy to jakby płacz dziecka. To ragdoll ale nie specjalnie pchający się na ręce.
Zaraz podłączę zdjęcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości