Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:czesc mrusie i spolkajak dzis samopoczucie?
zapowiadaja na dzis i jutro burze, wiec mozecie sie troszke gorzej czuc. Ale nie przejmujcie sie tym, pysie do gory
Jak sie czuje Figusia?
Justa&Zwierzaki pisze: przychodzi do mnie pani która ma komornika na karku i tez nie ma czym karmić a ja nie mam sumienia jej powiedzieć że nie dam nawet suchego , bo jak ostatnio z ta panią sie umówiłam na 19 ta to była 30 minut wcześniej bo nie mogła wytrzymać w domu jak jej koty miauczały z głodu:(:([/b][/color]
miko_bs pisze:Justa&Zwierzaki pisze: przychodzi do mnie pani która ma komornika na karku i tez nie ma czym karmić a ja nie mam sumienia jej powiedzieć że nie dam nawet suchego , bo jak ostatnio z ta panią sie umówiłam na 19 ta to była 30 minut wcześniej bo nie mogła wytrzymać w domu jak jej koty miauczały z głodu:(:([/b][/color]
Co to się dzieje na świecie, że ludzie mają takie problemy finansowe:/ Współczuję tej pani, bo musi jej być bardzo ciężko:( Ile ma zwierząt u siebie?
Wieczorem postaram się wrzucić zdjecia z soboty i jeszcze parę rzeczy dopisać, bo teraz się do pracy śpieszę, a jeszcze wiadomość o tych głodujących kotach nie nastraja do wesołego pisania:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości