Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BialaWilczycaa pisze:Tak na serio. Dlaczego miałabym kłamać ?? Tak Moja Lunka reaguje na coś co jej się nie podoba... !
wiiwii pisze:Kasia89 pisze:BialaWilczycaa pisze:Kubrak hehe niestety była w kubraku hmm moze z 3 godz ale tak sie darła ze musiałam go zdjąc po za tym jak go miala na sobie to była wściekła skakała baaaardzo wysoko rzucała sie na ziemi wiec weterynarz kazał lepiej go zdjąć bo może zrobić sobie wewnętrzną krzywdę. Liże troszkę ale nie chce gryź szwów bo jej nie wystają ma je samorozpuszczalne.
Najlepiej obserwować i w miarę możliwości nie zostawiać kici samej. Moja Pacia też nie wytrzymała w kubraczku- chodziła w nim do tyłu i była przerażona.
Dziewczyny serio?![]()
wiedziałam że kocie nie lubią kubraków ale żeby aż tak...
mar_tika pisze:Czy ktoś coś wie na temat adopcji Bruna?ON jedzie?Miałam o niego kilka telefonów
MIKUŚ pisze:Oczywiście jedzie, termin adopcji się przesunął bo Państwo mają grubszą awarię z samochodem. Być może już po niedzieli pojedzie.
Tak samo Wika. Pani udało się przedłużyć pobyt w sanatorium i pojedzie na Święta do domu.
mar_tika pisze:Ok super .Zerknij na GG wrzuciłam ci coś coby cię pocieszyć:) Ja się ubawiłam po pachy
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Google [Bot] i 85 gości