X część z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 13, 2013 21:36 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Tak na serio. Dlaczego miałabym kłamać ?? Tak Moja Lunka reaguje na coś co jej się nie podoba... !

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Śro mar 13, 2013 22:14 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

BialaWilczycaa pisze:Tak na serio. Dlaczego miałabym kłamać ?? Tak Moja Lunka reaguje na coś co jej się nie podoba... !

Wyraziłam zaskoczenie. O kłamstwie nic tam nie było helloooł proszę o wyluz :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw mar 14, 2013 8:04 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

wiiwii pisze:
Kasia89 pisze:
BialaWilczycaa pisze:Kubrak hehe niestety była w kubraku hmm moze z 3 godz ale tak sie darła ze musiałam go zdjąc po za tym jak go miala na sobie to była wściekła skakała baaaardzo wysoko rzucała sie na ziemi wiec weterynarz kazał lepiej go zdjąć bo może zrobić sobie wewnętrzną krzywdę. Liże troszkę ale nie chce gryź szwów bo jej nie wystają ma je samorozpuszczalne.

Najlepiej obserwować i w miarę możliwości nie zostawiać kici samej. Moja Pacia też nie wytrzymała w kubraczku- chodziła w nim do tyłu i była przerażona.

Dziewczyny serio? 8O 8O wiedziałam że kocie nie lubią kubraków ale żeby aż tak...

Serio serio :) ja byłam zaskoczona że w KP wszystkie kocice wytrzymują jakoś w kubrakach, ale wiadomo- nikt ich nie pilnuje 24 na dobę, więc nie ma innej rady. Ale śmiała kotka domowa, na swoim terenie nie da sobie kubraka założyć, a jak już da to po minucie trzeba ściągnąć- moja Pacia właśnie minutę wytrzymała :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw mar 14, 2013 10:54 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

A ja właśnie na tym polu doświadczenia nie mam... Mojej Flice chyba nawet kubraka nie zakładałam tylko pilnowałam żeby nie lizała.
Dzika dzicz, którą trzymałam po sterylce u siebie też nie miała kubraka.
A z przystaniowymi kotkami - tak jak mówisz Kasiu. Pamiętam tylko przypadek Jenny-wiewióreczki, która miała alergię na szwy, więc jęczała żeby jej ściągnąć i kombinowała i go przesuwała aż go przesunęła tak, że jej koopka wpadła do środka, pamiętam, dyżur pełen wrażeń ;)

Korzystając z okazji - zapraszam na bazarek dla elektrokotów od Iwo: viewtopic.php?f=20&t=151608&p=9695822#p9695822
I przypominam o bazarku na Miśka Pampersowicza: viewtopic.php?f=20&t=151497
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw mar 14, 2013 17:54 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

I ja zaproszę na bazarek :)
viewtopic.php?f=20&t=151616
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw mar 14, 2013 20:18 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

te maluchy ti juz chyba nie takie male ;)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt mar 15, 2013 11:19 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Dziewczyny dobra informacja :) Dzwoniłam do DT Adusia. Mama p. Ewy tak pokochała kota, że nie odda ;) Więc Aduś ma domek. P. ewa mówiła, że zdziałał dużo dobrego, bo pani przestała myslec o chorobach tylko mysli o Adusiu i ma cel każdego dnia :)

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Pt mar 15, 2013 16:44 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Nela z DT Wandy wczoraj pojechała do nowego domu:)
Adopcja Zary przesunięta ponieważ w nowym domu remont trwa,w sumie to jest już końcówka więc Zara pojedzie na dniach.

Czy ktoś coś wie na temat adopcji Bruna?ON jedzie?Miałam o niego kilka telefonów

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 15, 2013 17:04 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:Czy ktoś coś wie na temat adopcji Bruna?ON jedzie?Miałam o niego kilka telefonów

z tego co wiem to Mikuś tą adopcję kontroluję
jak Bruno się podoba to zasugeruj Bercika:P

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pt mar 15, 2013 20:14 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Oczywiście jedzie, termin adopcji się przesunął bo Państwo mają grubszą awarię z samochodem. Być może już po niedzieli pojedzie.
Tak samo Wika. Pani udało się przedłużyć pobyt w sanatorium i pojedzie na Święta do domu.
MIKUŚ

Post » Pt mar 15, 2013 20:53 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

MIKUŚ pisze:Oczywiście jedzie, termin adopcji się przesunął bo Państwo mają grubszą awarię z samochodem. Być może już po niedzieli pojedzie.
Tak samo Wika. Pani udało się przedłużyć pobyt w sanatorium i pojedzie na Święta do domu.

Ok super .Zerknij na GG wrzuciłam ci coś coby cię pocieszyć:) Ja się ubawiłam po pachy

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 15, 2013 22:27 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:Ok super .Zerknij na GG wrzuciłam ci coś coby cię pocieszyć:) Ja się ubawiłam po pachy

Dzięki Marta. No tego to bym się nie spodziewała. :)

Jutro będę na kiciarni by się trochę odstresować, mogę przyjąć MIKUSIA.

Do przyjęcia czekają jeszcze szylkretka od wandy164 /od Izi/ koczująca w budce kolejarskiej? Jakoś tak zrozumiałam. Ale póki jest na dyżurze z Wandą to ok. gorzej jak przyjdą inni w tym 1 nawiedzony, który zieje nienawiścią do kotów. Smutne to...
MIKUŚ

Post » Sob mar 16, 2013 7:57 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Weźmy ją jak najszybciej

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Sob mar 16, 2013 12:33 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Będziecie mieli szylkretkę ? :P

Bercik pozdrawia :wink: ..............http://www.youtube.com/watch?v=zkOJC-Gr ... e=youtu.be

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]